Įkraunama...
Įkraunama...

Lygintuvai ir lyginimo sistemos

Prisireikė ir mum naujo lygintuvo, tik suku galvą ką daryti - pirkti brangesnį ilgam laikui, ar pigesnį, keliems metams. Lyginu labai mažai, nemėgstu, tik kai reikia. Turėjau nebrangų (iki 100 lt kainuojantį) lygintuvą, atitarnavo kokius 4-5 metus ir perdegė, dabar nežinau ar verta su mano tokiais poreikiais pirkti kažką geriau...
Atsakyti
Aš po šiai dienai turiu pirktą prieš 10 m. gal už 100 Lt - puikiai lygina, nors ir numestas buvo ne kartą, bet jau norisi ko nors pažangesnio ax.gif
Atsakyti
Va mes irgi turim gan paprastą lygintuvą, bet norisi tokio, su kuriuo lyginant pvz kelnes nereiktų tiesti ko nors, kad neblizgintų. Taip pat nežinau ar reikalinga funkcija tas "Vertikalus garas". Ir aišku norime, kad būtų pilno išsijungimo funkcija (būna, kad pamirštam doh.gif: )
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2012 01 14, 22:31)
Mergaitės,

pasidalinkit, kokiais lygintuvais lyginat?

Gal kas turi PHILIPS GC4850/02 ar PHILIPS GC4410/02 Azur? Arba TEFAL FV9550 ULTIMATE AUTOCLEAN 500 ar TEFAL FV9530 ULTIMATE AUTOCLEAN 300 ar TEFAL FV5370 Aquaspeed Autoclean 70?

Kokie jų privalumai/trūkumai?

Ačiū  4u.gif

Turiu PHILIPS GC4850 labai esu patenkinta. Su vertikaliu garu, bet jis nera toks galingas kad galima islyginti kabancius marskinius. Vyro naujo kostiumo nedidius susiglamzymus panaikino, bet marskiniu islyginti manau niekaip nepavyktu, cia reikia pramoninio garu lygintuvo smile.gif
labai patogu lyginti su juo marskinius apie sagas,nes yra nuolydis smaigalyje ir palenda labai graziai po paciomis sagomis, yra tarpas. Kol kas negaliu atsidziaugti, kaip sakant malonu net lyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2012 04 16, 14:49)
Turiu PHILIPS GC4850 labai esu patenkinta. Su vertikaliu garu,  bet jis nera toks galingas kad galima islyginti kabancius marskinius. Vyro naujo kostiumo nedidius susiglamzymus panaikino, bet marskiniu islyginti manau niekaip nepavyktu, cia reikia pramoninio garu lygintuvo smile.gif

Jei neišlygina vertikalus garas, tai klausimas, ar jie verti tiek pinigų g.gif Man reikia, kad ne tik marškinius, bet ir bluzonus, lietpalčius, švarkus lygintų, nes jų kitaip namų sąlygom išlygint neįmanoma.
Palauksim - gal dar kas pasidalys patirtim.
Atsakyti
merginos, gal teko girdėti apie lyginimo presus, na čia daugiau patalynei lyginti, labai laukiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
As turiu SITA lyginimo sistema.... pirkau kai buvo akcija -20 proc.... nu ir visaip ziuriu as tas brangias ir galingumai tie patys ir funkcijos tos pacios g.gif .... nu ner namu valymo antgaliu, bet as garais ir nevalyciau.... lyginu visa patalyne namie tai super, gara davei karsta ir viskas.... koleges pirkosi leifheit lyginimo sistemas, norejau ir as...... bet jos mano bute butu per dideles jau, lenta per ilga, sita kompaktiskesne..... na ir lenta silta ir vanduo nebega ir lentos putimo finkciaj yra kai baltinius lyginu ypac patogi.... tai va ir mastau kokia prasme pirkti uz 4000 lt, kai as ne 900 lt nesumokejus turiu ta pati g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2012 05 03, 12:14)
As turiu SITA lyginimo sistema.... pirkau kai buvo akcija -20 proc.... nu ir visaip ziuriu as tas brangias ir galingumai tie patys ir funkcijos tos pacios  g.gif .... nu ner namu valymo antgaliu, bet as garais ir nevalyciau.... lyginu visa patalyne namie tai super, gara davei karsta ir viskas.... koleges pirkosi leifheit lyginimo sistemas, norejau ir as...... bet jos mano bute butu per dideles jau, lenta per ilga, sita kompaktiskesne..... na ir lenta silta ir vanduo nebega ir lentos putimo finkciaj yra kai baltinius lyginu ypac patogi.... tai va ir mastau kokia prasme pirkti uz 4000 lt, kai as ne 900 lt nesumokejus turiu ta pati  g.gif

As pries kelias dienas isigijau irgi sita lenta ir ziauriai nusivyliau sad.gif as lyginu daug lininiu drabuziu, tai galvoju ar kazka netaip padariau ar kas, bet tas garo generatorius neduoda garo nuolat. keli paspaudimai, duoda gera gara ir vel syla...nezinau...su paprastu lygintuvu, papurskus pries tai, be jokio garo lininiai issilygina kaip stiklas, o su situo nezinau, toks vis viena neislygintas audinys lieka. neiveikia perdziuvusiu rauksliu. galvoju gal jis brokuotas pas mane, juk pries perkant kai pasakojo, tai dave suprast, kad to garo is boilerio eina tiek kiek reikia, kol vandens yra. O su maniske sistema daugiau reikia laukti tos zalios lempeles, kad garas paruostas, negu lyginti...
Parasiau pardavejui, kad noriu grazinti, tai dabar laukiu atsakymo...turbut nesutiks, betgi negaliu ir lyginti dabar, nes bus jau naudota preke...
Saga, pasidalinkit prasau patirtimi, kaip jums su tuo garo padavimo sitoje sistemoje sekasi,
aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2012 01 28, 18:50)
gal kas esate isbandes arba turite komentaru apie si prietaisa?
Krinona Zyle

Nėra tokį daiktą naudojančių g.gif bigsmile.gif Mane irgi domina atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzhe: 05 rugpjūčio 2012 - 07:50
QUOTE(etan @ 2012 08 04, 10:19)
As pries kelias dienas isigijau irgi sita lenta ir ziauriai nusivyliau sad.gif as lyginu daug lininiu drabuziu, tai galvoju ar kazka netaip padariau ar kas, bet tas garo generatorius neduoda garo nuolat. keli paspaudimai, duoda gera gara ir vel syla...nezinau...su paprastu lygintuvu, papurskus pries tai, be jokio garo lininiai issilygina kaip stiklas, o su situo nezinau, toks vis viena neislygintas audinys lieka. neiveikia perdziuvusiu rauksliu. galvoju gal jis brokuotas pas mane, juk pries perkant kai pasakojo, tai dave suprast, kad to garo is boilerio eina tiek kiek reikia, kol vandens yra. O su maniske sistema daugiau reikia laukti tos zalios lempeles, kad garas paruostas, negu lyginti...
Parasiau pardavejui, kad noriu grazinti, tai dabar laukiu atsakymo...turbut nesutiks, betgi negaliu ir lyginti dabar, nes bus jau naudota preke...
Saga, pasidalinkit prasau patirtimi, kaip jums su tuo garo padavimo sitoje sistemoje sekasi,
aciu is anksto smile.gif

nu kad lempute uzgesta zalia, tai jo, bet man garo uztenka..... g.gif nelaukiu as vel lyginu kol vandens talpa pilna.... siaip neturiu visai lininiu drabuziu nelyginu, bet baltiniai ir pan, pratraukiu su garu normaliai..... g.gif
Atsakyti
Mes nusipirkom si lygintuva http://www.avitela.l...lips-gc-364002/
nera labai brangus ir atitinka mano poreikius, smagiai lyginas, ziuresim toliau kaip kokybe.. g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noriu pasiteirauti gal visdelto kas nors nusipirko ta lygintuva su gaurais is CUP'o?
Ji pardavineja prie eskalatoriaus.
Labai btu idomu suzinoti nuomone.
Aciu
Atsakyti