Įkraunama...
Įkraunama...

Lygintuvai ir lyginimo sistemos

Naudokit tik distiliuotą vandenį. aš irgi pyliau iš bambalių, kur tipo be kalkių, kur tau. Kai paspaudi nukalkint, tai siaubas kiek iškrenta. ir žiūriu jau prasčiau ir lygina. Iš krano niekad net nebandžiau pilti.
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2010 02 12, 16:11)
Sveikutes,
Gal galit padeti, ar patarti, kur isigyti toki lygintuva, kuriuo galeciau lyginti kabancius drabuzius? na kazkas panasaus i Rovus kaip, kad per top shop'a reklamavo. Nes man reikia sukneles lyginti, o eastcono ar laurastaro pirkti nesinori, visgi brangoka siuo metu... ax.gif

Tai kad mačiau yra tokia funkcija ir philps ir tefal lygintuvuose- vertikalus lyginimas, kaži čia ne tas pats? g.gif
Atsakyti
ar esate is top sop patenkinti garu lygintuvu?
Atsakyti
as turiu tefali naujas geras ir pan.
galima pilti vandeni tiesiai is krano nes tipo kalkes pasalina pats
tik tas pasalinimas vyksta kada jis uzsigeidzia tada ir pasalina beabejo buna tiesiai ant drabuziu net kratyti reikia kad viska nuvalyti...siaip lygina puikiai..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jau gal kuri mamytė turi Philips GC4630 lygintuvą ir gali pasidalyti patirtim : ar gerai su jonizuotais garais lygina ar nevarva ir t.t. Labai jau aš jo noriu ax.gif Gal žinote kur pigiau nusipirkti g.gif
Atsakyti
turim tefal esam patenkinti, naudojam tik filtruota vandeny...
Atsakyti
Gal kas patartu koks geresnis lygintuvas is pigesniu ax.gif na iki 100 Lt kazkur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2010 02 12, 16:11)
Sveikutes,
Gal galit padeti, ar patarti, kur isigyti toki lygintuva, kuriuo galeciau lyginti kabancius drabuzius? na kazkas panasaus i Rovus kaip, kad per top shop'a reklamavo. Nes man reikia sukneles lyginti, o eastcono ar laurastaro pirkti nesinori, visgi brangoka siuo metu... ax.gif

turiu stai sitoki
http://www.jiffystea...mp;coreplugId=2
nuostabus daiktas, pinigeliu nemazai, bet manau tarnaus labai ilgai thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
Nusibaige musu lygintuvas. Kadangi tenka labai daug lyginti norisi nusipirkti tikrai gera ir patikima daikta. Kaina svarbu, taciau siuo atveju pirmenybe kokybei.
Teko matyti internete dabar ivairiausiu modeliu - su visokiais aksesuarais, kazkkokiais puodais po apacia (net nezinau kam jie), bet pasirinkti geriausia butu emiantis protingomis rekomendacijomis.
Maciau, kad kazkas cia labai gyre Laurastar. Gal yra kas daugiau galetu ka apie sias sistemas pasakyti? Kad ir pvz - kokios ju kainos, nes puslapyje nenurodytos.
Labai dekui is anksto uz pasidalijima savo nuomone.
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 07, 12:14)
turiu stai sitoki
http://www.jiffystea...mp;coreplugId=2
nuostabus daiktas, pinigeliu nemazai, bet manau tarnaus labai ilgai thumbup.gif

O jus parsisiuntete, o gal kas nors matet cia LT pirkti kazka panasaus.
Atsakyti
Labuka,
Gal galetumet patarti, koks lygintuvas butu optimaliausias kainos ir kokybės santykiu is: PHILIPS GC3620, PHILIPS GC 3630/02, PHILIPS GC3660
TEFAL FV 4650, TEFAL FV5230? Ir, apskritai, kokybiskesni PHILIPS'ai ar TEFAL'ai blush2.gif
Atsakyti
gal kas galit patarti, kokias lyginimo sistemas, kas turit ir bandet, esu b\andziusi, patiko fantastiskai, tik neatmenu kas ten buvo per firma ir modelis. padekit rasti. aciu
Atsakyti