Naudokit tik distiliuotą vandenį. aš irgi pyliau iš bambalių, kur tipo be kalkių, kur tau. Kai paspaudi nukalkint, tai siaubas kiek iškrenta. ir žiūriu jau prasčiau ir lygina. Iš krano niekad net nebandžiau pilti.
QUOTE(Aidutea @ 2010 02 12, 16:11)
Sveikutes,
Gal galit padeti, ar patarti, kur isigyti toki lygintuva, kuriuo galeciau lyginti kabancius drabuzius? na kazkas panasaus i Rovus kaip, kad per top shop'a reklamavo. Nes man reikia sukneles lyginti, o eastcono ar laurastaro pirkti nesinori, visgi brangoka siuo metu...
Gal galit padeti, ar patarti, kur isigyti toki lygintuva, kuriuo galeciau lyginti kabancius drabuzius? na kazkas panasaus i Rovus kaip, kad per top shop'a reklamavo. Nes man reikia sukneles lyginti, o eastcono ar laurastaro pirkti nesinori, visgi brangoka siuo metu...
Tai kad mačiau yra tokia funkcija ir philps ir tefal lygintuvuose- vertikalus lyginimas, kaži čia ne tas pats?
Sveikos Jau gal kuri mamytė turi Philips GC4630 lygintuvą ir gali pasidalyti patirtim : ar gerai su jonizuotais garais lygina ar nevarva ir t.t. Labai jau aš jo noriu Gal žinote kur pigiau nusipirkti
turim tefal esam patenkinti, naudojam tik filtruota vandeny...
QUOTE(Aidutea @ 2010 02 12, 16:11)
Sveikutes,
turiu stai sitoki
http://www.jiffystea...mp;coreplugId=2
nuostabus daiktas, pinigeliu nemazai, bet manau tarnaus labai ilgai
Sveiki,
Nusibaige musu lygintuvas. Kadangi tenka labai daug lyginti norisi nusipirkti tikrai gera ir patikima daikta. Kaina svarbu, taciau siuo atveju pirmenybe kokybei.
Teko matyti internete dabar ivairiausiu modeliu - su visokiais aksesuarais, kazkkokiais puodais po apacia (net nezinau kam jie), bet pasirinkti geriausia butu emiantis protingomis rekomendacijomis.
Maciau, kad kazkas cia labai gyre Laurastar. Gal yra kas daugiau galetu ka apie sias sistemas pasakyti? Kad ir pvz - kokios ju kainos, nes puslapyje nenurodytos.
Labai dekui is anksto uz pasidalijima savo nuomone.
Nusibaige musu lygintuvas. Kadangi tenka labai daug lyginti norisi nusipirkti tikrai gera ir patikima daikta. Kaina svarbu, taciau siuo atveju pirmenybe kokybei.
Teko matyti internete dabar ivairiausiu modeliu - su visokiais aksesuarais, kazkkokiais puodais po apacia (net nezinau kam jie), bet pasirinkti geriausia butu emiantis protingomis rekomendacijomis.
Maciau, kad kazkas cia labai gyre Laurastar. Gal yra kas daugiau galetu ka apie sias sistemas pasakyti? Kad ir pvz - kokios ju kainos, nes puslapyje nenurodytos.
Labai dekui is anksto uz pasidalijima savo nuomone.
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 07, 12:14)
turiu stai sitoki
O jus parsisiuntete, o gal kas nors matet cia LT pirkti kazka panasaus.