Įkraunama...
Įkraunama...

Lygintuvai ir lyginimo sistemos

QUOTE(Keit @ 2009 06 20, 13:12)
Tefal FV5250
Drabužius išlygina gana neblogai, bet lyginant medžiagas, kurių raukšles išlygint sunkiau, reik gerokai pavargti .

Rauksliu lyginimui ir ne tik pats patogiausias lyginimas garais thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, ka teko girdeti apie siuos philips modelius, kokie atsiliepimai:
GC 4710/02 Philips
GC 4740/02 Philips, cia juos radau www.mediashop.lt, tik aprasymu nera.
Atsakyti
turiu Philips 4625 su antru padu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2009 09 16, 09:50)
turiu  Philips 4625 su antru padu... thumbup.gif

gal gali daugiau parašyt kas per antras padas? Kam jis skirtas?
Atsakyti
Sveiki. Sugedo mano lygintuvas "tefall" ir nezinau, kur Kaune juos taiso? Gal galit kazka parekomenduot? Isanksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 07 23, 20:00)
Dbr jau zinau smile.gif

Isigijome GC3320
http://pigu.lt/buiti..._3320?id=128340

su nuolaida "senukuose" uz 170 Lt rolleyes.gif

Kiek aiskino konsultante, tai dauguma modeliu skiriasi tik spalva, keliomis isvaizdos detalemis biggrin.gif  o f-jos - tokios pat. Tad neemem 4610 irnesakyk.gif

Beje, neatitinka aprasas parduotuves etiketeje ir gamintojo - sis modelis is tikruju 2300 W, 100 g garu "boost" , "drip stop" sistema ir dviguba kalkiu apsaugos sistema thumbup.gif

O ir spalva tiko abiems - ne rozine biggrin.gif

ir as sita turiu, super thumbup.gif tikrai geras daiktas bigsmile.gif
Atsakyti
Kuris geriausias lygintuvas vertikaliam lyginimui, nes nelabai galiu lenta lyginimo kilnot, ji laaaabai sunki. O drabuziai mano labai nesilamdantys, bet su garais pravaryt lengvai ir gerai butu. Patarkit kurios naudojat.
Atsakyti
prisiskaicius kokie geri, nusipirkau TEFAL supergliss lygintuva... na ir nzn. lygina jis aisku puikiai, taciau yra minusu - visu pirma jei lieka konteineriuke vandens - tai kol lygintuvas nenaudojamas jis padaro "balute" ir visas vanduo isteka. Antra, pagal instrukciaj parasyta reik pilt vandeni is krano nes jis pritaikytas kalkingam vandeniui. Taciau kai taip padariau tai kita karta lygintuvas purske garus su kalkem, visi rubai jom aplipo (kaip buna virduly nuosedos) doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2009 12 20, 23:55)
prisiskaicius kokie geri, nusipirkau TEFAL supergliss lygintuva... na ir nzn. lygina jis aisku puikiai, taciau yra minusu - visu pirma jei lieka konteineriuke vandens - tai kol lygintuvas nenaudojamas jis padaro "balute" ir visas vanduo isteka. Antra, pagal instrukciaj parasyta reik pilt vandeni is krano nes jis pritaikytas kalkingam vandeniui. Taciau kai taip padariau tai kita karta lygintuvas purske garus su kalkem, visi rubai jom aplipo (kaip buna virduly nuosedos) doh.gif
user posted image

niekad nebepilu vandens iš krano, tik distiliuotą. Dabar nei palikt lygintuve bijau, nei nukalkint reikia smile.gif kad ir kokia apsauga mano lygintuve, mūsų labai kalkėtas vanduo vistiek pramuš doh.gif taip vienas lygintuvas ir parėjo, lygina, bet garų nebeleidžia, ir iš po pado gabalais kalkės krenta doh.gif
Atsakyti
Aš šiuo stebuklu ir negaliu atsidžiaugti . thumbup.gif thumbup.gif plačiau www.laurastar.lt
Sveikos,
jau savaite laiko, kaip negaliu nustoti dziaugtis clap.gif Nuo praejusios savaites, mano namuose Laurastar thumbup.gif Niekada nekenciau lyginimo, o dabar tai tapo vos ne malonumu lotuliukas.gif ir ne tik man, bet ir MB vis pasisiulo savuosius rubus issilyginti pats blink.gif thumbup.gif
Turejau tokiu silkiniu bliuzeliu, kuriu niekada nebuvau lyginus, nes tai buvo "misija neimanoma" doh.gif Isplovus vis tikedavausi, kad kuo lygiau isdziutu, o dabar blink.gif viens du ir garu pagalba - lygu clap.gif Negaliu atsidziaugti, viskas taip greit ir idealiai issilygina bigsmile.gif Galiu islyginti bet koki audini, nebereikia pries perkant ruba galvoti, ar sugebesiu po skalbimo ji islyginti thumbup.gif Nebebijau garu, nes jie nedegina ranku, o didziausias malonumas, kad svarkus ar kostiumines kelnes galiu islyginti pati, be jokiu blizgiu demiu, net ant pakabos thumbup.gif O po darbo, tiesiog karsta lygintuva ikisu i tam tikra lentoje konteineri, uzdarau ji, kisteliu lenta ir i pati susipakuoja. Telieka ratuku pagalba nustumti i sienine spinta thumbup.gif
Dziugu zinoti, kad namuose turiu sistema, kuri pasaulyje pripazinta geriausia thumbup.gif wub.gif O MB aisku patiko tai, kad Laurastar gamina sveicarai thumbup.gif ir ne metus ar du, o lyginimo sistemomis uzsiima daugiau kaip dvidesimt metu bigsmile.gif
Manoji paskutinis modelis Magic i - S5, ji visiskai automatizuota, pati paleidzia garus, kai stumi i prieki lygintuva, o kai grysti atgal - nebe. Aisku, automatini rezima galima isjungti. Pati paleidzia oro putimo funkcija vos tik pakelus lygintuva.
Oi zodziu, as labai laiminga, ir galeciau kalbeti ir kalbeti apie savo sistema wub.gif Joje tiek daug visokiu privalumu, esu tikra, kad tai geriausias musu pirkinys wub.gif
[/quote]
Atsakyti
http://uk.shopping.com/xPO-Swan-SI5040
va toki turiu. Esu patenkinta.
Atsakyti
Sveikutes,
Gal galit padeti, ar patarti, kur isigyti toki lygintuva, kuriuo galeciau lyginti kabancius drabuzius? na kazkas panasaus i Rovus kaip, kad per top shop'a reklamavo. Nes man reikia sukneles lyginti, o eastcono ar laurastaro pirkti nesinori, visgi brangoka siuo metu... ax.gif
Atsakyti