Sveikos merginos,
turiu rpblema, uzkalkejo lygintuvas Tefal. Gal zinote kaip nukalkinti. Instrukcijoje parasyta, bet nelabai suprantu rusiskai. Reikia kazkaip isimti nukalkinimo toki strypuka ir kur ji ideti i koki skysti? Ir kaip praplauti ji?
QUOTE(Invincible @ 2008 06 25, 17:07)
Sveikutes, norime nusipirkti lygintuva, kolkas labiausiai patiko Philips GC3320. Ka galetumete apie ji pasakyti? Ar geras? Ar verta?
Taigi taigi, man labai idomiai buvo, perku ir aš lygintuvą, Senukuose isgyre Philips GC3111, speju cia turbut bus toks pats padas, nuejau i Topocentra tai apie ta geltona Philips'o pada atsiliepe nekaip, sake nusitrina tas teflonas (teflono pagrindu) ir nieko gero. O Apie Tefal'i Supergliss tai puikus atsiliepimai sakiau i kitus salonus nueisiu ir paklausinesiu kas per minusai kas per pliusai;) taigi as ir noreciau naudotoju susizinoti, kurio padas geresnis? Ar philips'o (geltonas) ar Tefal'io supergliss. Beje apie tai kad lygintuvas neblizgina pavirsiaus lyginant is gerosios puses irgi sake, kad visi blizgina ant kzkurio modelio maciau yra specialus padas papildomas, oro tarpui sudaryti, kad ne toks karstis butu, mat karstis ir blizgina
Mes turim Philips lygintuva, pirkau pries kokius 4 metus, tai labai patenkinta, ir tas geltonas padas visai nesusibraizes Pirkau ne pati brangiausia modeli. Siandien tevam vaziuosiu Philipso pirkti, nes ju jau pasenes, pirko lygiai pries 10 metu
QUOTE(Yell @ 2008 06 27, 10:26)
Dabar naudoju Karcher lygintuvą jungiamą prie garinio Karcher 1902 siurblio
Po jo nesinori jokio kito paprasto lygintuvo į rankas imti
Po jo nesinori jokio kito paprasto lygintuvo į rankas imti
gal galetumet papasakoti daugiau apie jusu lygintuva sudomino.kadangi ruosiuosi pirkti si siurbli tad domintu ir lygintuvas jungiamas prie jo
Buvom vakar tokiam tipo renginuke Eastcon prezentacijoj tai kaip tik pristatinejo ta lyginimo sistemakur turi lyginimo lenta su ventiliatorium kur pritraukia ruba, ir ligintuva garini reklamavo, kaip stebuklingai susiglamziusi svarka per pora min islygina, ir dzinsus, ir silkine suglamzyta bliuskute is geros puses islygina ir neuzblizgina. Siaip atrodo geras daigtas tik jau kaina kaina ten buvo ale komplektas garu generatorius prie kurio jungiasi lygintuvas, kokie 8 skirtingi antgaliai valymui, pledas tipo is vilnos tokia tase lyginimo lenta ir kaina apie 4000 bet is musu buvusiu 4 seimu viena seima uzsisake, ka as zinau , aisku pasiseilejau ir as ten, bet cia paskaicius supratau kad galima ir uz kelis simtus toki "stebuklinga" lygintuva nusipirkt nereikia cia tukstanciu svaistyt
Vakar buvau Litexpo parodų rūmuose Tekstilės ir odos parodoje ir mane itin sužavėjo šveicarų gamybos moderniausia lyginimo sistema LAURASTAR. (video)
Na realu ten demonstravo kaip galima lyginti praktiškai bet ką su šia lyginimo sistema : nuo storiausio džinso, staltiesių, iki ploniausio šilko, moheros kaip kelnėse idealiai išlyginti kantus (vietoje geležinkelio ) ir pan. dalykų. Atstovai minėjo, kad bus iki pat rytojaus t.y. visas tris dienas, kada vyks paroda Verta nulėkti ir gyvai pažiūrėti kaip dirba šis žvėris
Na realu ten demonstravo kaip galima lyginti praktiškai bet ką su šia lyginimo sistema : nuo storiausio džinso, staltiesių, iki ploniausio šilko, moheros kaip kelnėse idealiai išlyginti kantus (vietoje geležinkelio ) ir pan. dalykų. Atstovai minėjo, kad bus iki pat rytojaus t.y. visas tris dienas, kada vyks paroda Verta nulėkti ir gyvai pažiūrėti kaip dirba šis žvėris
Sveiki,
o aš buvau pristatime naujos lyginimo sistemos EUROFLEX IB35 Active, vat tai stebuklą pamačiau, garai sklinda iš pačios lentos. Galima liginti ir be lygintuvo. Vat tai naujovė. Noriu labai įsigyti, bet vyrą vos įkalbėjau. Žadėjo gimtadienio proga padovanoti.
http://www.bogone.lt...o-sistemos.html
Gal kas žino ar yra tokių sistemų kitų gamintojų, kad lyginimo paviršius skleistu garus?
o aš buvau pristatime naujos lyginimo sistemos EUROFLEX IB35 Active, vat tai stebuklą pamačiau, garai sklinda iš pačios lentos. Galima liginti ir be lygintuvo. Vat tai naujovė. Noriu labai įsigyti, bet vyrą vos įkalbėjau. Žadėjo gimtadienio proga padovanoti.
Gal kas žino ar yra tokių sistemų kitų gamintojų, kad lyginimo paviršius skleistu garus?
Labutis, vakar buvau parodoj ir žiūrė jau tą lentą EUROFLEX IB35 Active , jau senokai rinkausi, bet šiandien mb išvažiavo užsakyti parodos metu 1996 lt., nors kitoje firmoje 3.200 ir 4.200 , o kas geriausia firma Aroja stovi per kelias būdeles nuo Krinonos ir dviguba kaina
Krinona patys importuotojai, tai ir kainos protingesnės
Krinona
Kai jau turėsiu namuose parašysiu kip sekasi lyginti
Krinona
QUOTE(Vaima @ 2008 09 26, 09:33)
Labutis, vakar buvau parodoj ir žiūrė jau tą lentą EUROFLEX IB35 Active , jau senokai rinkausi, bet šiandien mb išvažiavo užsakyti parodos metu 1996 lt., nors kitoje firmoje 3.200 ir 4.200 , o kas geriausia firma Aroja stovi per kelias būdeles nuo Krinonos ir dviguba kaina
Krinona
Krinona
Galite mane pasveikinti. Vyras nesulauke mano gimtadienio ir nupirko lenta savo gimtadienio proga. Vakar išligino marškinius sau pats. Nors ankščiau niekada neligino.
Vat tai didziausias stebuklas. Liginti daug paprasčiau ir lengviau. Šeip labai džiaugemes. Kadangi dalivavome lentos prestatime tai gavome išties gera nuolaida. Tokios Lietuvoje nesurasite. Gal tik jei iš gamiklos tiesiogei užsakinesite.
Lenta išties verta demesio. Kas nematete butinai nuvaziuokyte i Žirmunu 106 , bet iš pirmo reikia užsiregistruoti informacija
QUOTE(Sparkl4444 @ 2008 09 27, 00:39)
Galite mane pasveikinti. Vyras nesulauke mano gimtadienio ir nupirko lenta savo gimtadienio proga. Vakar išligino marškinius sau pats. Nors ankščiau niekada neligino.
Vat tai didziausias stebuklas. Liginti daug paprasčiau ir lengviau. Šeip labai džiaugemes. Kadangi dalivavome lentos prestatime tai gavome išties gera nuolaida. Tokios Lietuvoje nesurasite. Gal tik jei iš gamiklos tiesiogei užsakinesite.
Lenta išties verta demesio. Kas nematete butinai nuvaziuokyte i Žirmunu 106 , bet iš pirmo reikia užsiregistruoti informacija
nu sveikinam , o tai kiek besumokėjot ?
tai koks gi dabar geriausias ir sauniausias?sendi sugedo, atgyveno, tai staigiai reik pirkt...