Įkraunama...
Įkraunama...

Lygintuvai ir lyginimo sistemos

Gal kas turite, ar matėte pirkti lygintuvą, tokį, kaip parduotuvėse rūbų pardavėjos mačiau lygina ant pakabos kabantį rūbą?
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2008 06 17, 12:28)
Gal kas turite, ar matėte pirkti lygintuvą, tokį, kaip parduotuvėse rūbų pardavėjos mačiau lygina ant pakabos kabantį rūbą?

Zepter turi valymo ir lyginimo sistema garais Aqua Jebo .Su juo lyginami kabantys drabuziai .Kaina 2039 lt.Funkciju jis turi ir daugiau.
Atsakyti

Geras dalykas čia.
QUOTE(vakarelis @ 2008 06 17, 12:43)
Zepter turi valymo ir lyginimo sistema garais Aqua Jebo .Su juo lyginami kabantys drabuziai .Kaina 2039 lt.Funkciju jis turi ir daugiau.

Kažin ne iš "sektų" nebūna - už protingą kainą g.gif
Papildyta:
Va čia pažiūrėkit - kažkas panašaus ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, norime nusipirkti lygintuva, kolkas labiausiai patiko Philips GC3320. Ka galetumete apie ji pasakyti? Ar geras? Ar verta? 4u.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Karcher lygintuvą jungiamą prie garinio Karcher 1902 siurblio thumbup.gif
Po jo nesinori jokio kito paprasto lygintuvo į rankas imti schmoll.gif
Atsakyti

As irgi tokio noreciau bigsmile.gif

Ir ten kazkaip ne kaip lygintuvas atrodo, o kaip siurblys su spec antgaliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2008 06 17, 11:28)

man irgi patiktu tox dalykelis bigsmile.gif topshope maciau yra, apie 300lt kainuoja g.gif jei kas nusipirktu ir pagirtu, tai gal susigundyciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2008 07 06, 07:12)
man irgi patiktu tox dalykelis bigsmile.gif topshope maciau yra, apie 300lt kainuoja g.gif jei kas nusipirktu ir pagirtu, tai gal susigundyciau drinks_cheers.gif

Topshope 249,90 LT - tik įdomu, ar vertas dėmesio ax.gif
Atsakyti
Aš turiu lygintuvą garu lyginantį, pirktą dar tarybiniais metais: į korpusą pilasi vanduo, dozatoriaus šaukštelis druskos, jungiasi į elektros tinklą, eina garas ir lygini... Na ir ką... kartą iš balto daiktas tapo rudu... blink.gif
Atsakyti
aš neseniai nusipirkau tokį garintuva mano panašus į el virdulį tik nuolaidžiu snapeliu bet jų yra visokių didesni kaip siurbliai būna
aš mokėjau 70 lt, o tie kaip dulkių siurbkliai atrodantys apie 150 lt kažkur.
pilni gariūnai, bet tinka tik trikotažui striukėms, lino gaminiams kitus rūbus lyginti geriau lygintuvu 4u.gif
Atsakyti
Ir man teko girdėti apie lyginimo sistemą su visokiais "navarotais" Gal kas turi tokią? bigsmile.gif
Atsakyti
siaip tai tokio dalyko norejau labai seniai ir kai tik pasirode Philipsas su tuo vertikaliu garinimu tai ir nusipirkau (pries kokiu 10-12 metu), bet nieko jis ten negarino. Labai geras lyginuvas, kuo puikiausiai lygina mano mama juo ir dabar, horizontaliai garina, bet vertikalus garinimas, tai tik reklaminis triukas smile.gif
Sau nusipirkome Zepter siurbli su lygintuvu. Nenoriu labai reklamuoti, kad nepasakytumet, kad esu suinteresuota, bet tas dalykas tai veikia tikrai smile.gif
Atsakyti