Turėjome Tefal lygintuvą, labai geras, tik gaila užkalkėjo, nes pas mus vanduo siaubingai kietas . Dabar vėl pirkome Tefal, tik į lygintuvą pilame distiliuotą vandenį .
o ka manot apie toki? http://www.neriba.lt...6594b7.51355944
kazkaip nenoreciau lygintuvui daugiau 100 lt skirti...
tuo paciu klausimas, ka gali pasakyti, patarti del lyginimo lentu?
Is maximo uz 12 lt yra kazkoks siaubas (ko ir reikejo uz tokia kaina tiketis), bet ar uz 60 lt nebus ne zymiai geriau? kiek kainuoja tvirtai stovinti, su neislindusiais cviekais lyginimo lenta?
kazkaip nenoreciau lygintuvui daugiau 100 lt skirti...
tuo paciu klausimas, ka gali pasakyti, patarti del lyginimo lentu?
Is maximo uz 12 lt yra kazkoks siaubas (ko ir reikejo uz tokia kaina tiketis), bet ar uz 60 lt nebus ne zymiai geriau? kiek kainuoja tvirtai stovinti, su neislindusiais cviekais lyginimo lenta?
As metus lyginu su ROWENTA lygintuvu,kolkas patenkinta
Gal zinot, kaip isvengti to nelemto uzkalkejimo lygintuvo? Ir siaip, kokias priemones naudojat, kad lengviau ir geriau islygintumet?
Naudojuosi Philips
man tai svarbu kad būtų sunkus, tada lengviau lyginti patalines ir pan. turiu phipipsa atrodo bet man perlengvas...kai būdavo sovietiniais laikais, tai paimi i rankas, ir jauti kad lygini...
Turiu BOSCH lygintuvą, naudoju tiek kiek esu ištekėjusi (paraše matyti)
o as siandien pirkau BRAUN, TexStyle - einu isbandyt
QUOTE(diamona @ 2005 01 13, 02:03)
sveikos
mano nuomone kad garu lygintuvais lyginti daug lengviau ir greiciau o isvis jega buvo parduotuveje kurioje dirbau, tai jis atrodo kaip dulkiu siurblys tik kad angalis visas metalinis ir su nedidelem skylutems tai ten tilpdavo kokie 3 litrai o gal ir daugiau bet kai pilna pripildavom tai utekdavo kokiom 4 dienom nes ten daug tekdavo lyginti kad rubas isvaizdziau atrdytu, tai bet neatsimenu kokios firmos bet jis jau turetu daug kainuoti ir su juo lyginti manau reikia tik vertikaliai nes horizontaliai labai jau nepatogu ir netaip gerai isilygina
mano nuomone kad garu lygintuvais lyginti daug lengviau ir greiciau o isvis jega buvo parduotuveje kurioje dirbau, tai jis atrodo kaip dulkiu siurblys tik kad angalis visas metalinis ir su nedidelem skylutems tai ten tilpdavo kokie 3 litrai o gal ir daugiau bet kai pilna pripildavom tai utekdavo kokiom 4 dienom nes ten daug tekdavo lyginti kad rubas isvaizdziau atrdytu, tai bet neatsimenu kokios firmos bet jis jau turetu daug kainuoti ir su juo lyginti manau reikia tik vertikaliai nes horizontaliai labai jau nepatogu ir netaip gerai isilygina
O kur tokiu buna pirkt it kiek kainuoja?
man atrodo, kad lygintuvas turėtų turėti automatinio išjungimo rėžimą, kai nustoji lyginti ir kur nors nueini trumpam, taip pat funkciąj nuo lašėji, automatinį išsivalymą ir labai gerą keraminį padą - manau to pilnai pakanka, nes temperatūrinis rėžimas visų platus. Be abejo turėtų lyginti ir su garais
man mama studentisko gyvenimo pradziai padovanojo Clatronic lygintuva. ir ka - va jau vienuolikti metai lyginu ir vargo nematau Aisku, moraliskai jau pasenes, bet nu toks jis man mielas