Įkraunama...
Įkraunama...

Lygintuvai ir lyginimo sistemos

QUOTE(lole @ 2007 06 22, 14:46)
Sekmes su tefaliu, as nunesiau i taisykla ir ka pasake, nagi meskite lauk, dar paklausiau ar dedalem nereikai , tai pasake nera is jo ka isiimti ,tipo cia tefaliu liga yra iseina dumelis ir mesk lauk, dabar nusipirkau philips jau brangaus neemiau ti 150lt , tai labai patenkinta . biggrin.gif

Ogo išgąsdinai blink.gif O keik laiko naudojai tefal?
Atsakyti
nu va vakar nusipirkau ri aš tefal ligintuva žiurėsiu kiek laikys o kiek jums jis laike laiko?
Atsakyti
mama kažkada pirko brangų lygintuvą, tai nelabai ilgai tempė...man rods irgi tefalis buvo g.gif o mes db turim kažkokį iš norfos už 30lt pirktą lygintuvą ir laiko jau visus metus ax.gif o lyginimo tai yra, kai dar mažas vaikas ax.gif
Atsakyti
as pries kokius 5m. nusipirkau maximoj nukainuota kinietiska lygintuva uz 15lt. lotuliukas.gif nepatikesit dar ir dabar lyginu sunglasses2.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Tai kiek is visos temos supratau, kad ligintuvas turi
buti sunkus ir geriausiai keraminiu padu, nors daugiausiai
kiek supratau, cia turi su tefloniniu padu (tai matyt irgi visai
nieko smile.gif ).. Ir firma geriausiai Philips..

Nes ir man jau reik savo sena pirduleta keisti, bo jau
visai jam negerai.. Nuskrido jo karscio matuoklis, tai kartais
reik atplesineti rubus nuo lygintuvo laugh.gif ..
Atsakyti
O aš prieš 11 metų pirkau Clatronic lygintuvą ir lyg šiol lyginu thumbup.gif
Atsakyti
Aš šiandien nusipirkau naują lygintuvą,
Philips GC 3340, netoks jau brangus,
mokėjau beveik 250, bet tikiuosi
veiks ilgai ir gerai....
Nes pagal beveik visus pasisakymus
susidariau įspūdį kad geriausi Philips.
Gal kuri turi tokį modeliuką ir gali
parašyt ar viskas su juo tvarkoje wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrina3: 28 liepos 2007 - 16:49
Pries 6 m. buvau pirkus Clatronic lygintuva, veike puikiai, bet pries pora dienu nukrito nuo lyginimo stalo ir ..nebeisijungia verysad.gif Taisyt neapsimoka, nes nauja uz 20lt. nusipirkom biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane Tefal jau metukai laiko thumbup.gif ,ir dar nei kart nebuvo uzluzes thumbup.gif !
Atsakyti
as lyginu Philipsu smile.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai patinka BRAUN. Kazkad mamai su sese nupirkom dovanu BRAUN lygintuva su deimantiniu padu tai lygino gal 12metu biggrin.gif , bet kaip sakant moraliskai paseno, tai dabar nusipikro BRAUN'a naujoviska. Pas mane irgi BRAUN ir negaliu atsidziaugti thumbup.gif

Atsakyti
aš turiu TEFAL lygintuvą thumbup.gif
Atsakyti