Įkraunama...
Įkraunama...

Lygintuvai ir lyginimo sistemos

Jo, jo labai įdomu. g.gif g.gif Aš kai stebėjau EASTON tai lygtai lygino ant pakabos. Ir dar labai fainiai išlygino megztinius. thumbup.gif Noriu, bet kad velniškai brangu verysad.gif
Atsakyti
Tai turbūt viską padaro, t.y. išlygina lyginimo sistema, pačiam nieko nereikia daryti, tik pakabinti ir nukabinti? bigsmile.gif Čia aš taip išmąsčiau, o kaip iš tikrųjų, kas paaiškins? mastau.gif
Atsakyti
Ir aš mačiau tokią Eastcon prezentaciją smile.gif

Ji mane pastūmėjo pigesnio varianto paieškoti.

Lyginimo lentą radau Thomas Philips (kaina 400 litų, Moulineks firmos).
Ten pat ir tų super duper lygintuvų su garu būna maždaug už 250 litų.
Va ir skirtumas - kai Eastcon ima kažkur apie 2400 lt.

Tik dar vis "kaupiuosi tam pirkiniui.
O lentos dydis? Tai kad maniškė tokia pati - "antikvarinė" sovietinė sena patikrinta perpatikrinta lenta.
Vis ją mesti ruošiuosi, bet astiprašau, medžiagą pertraukiu ir toliau naudoju. Kad didelė - gerai, lengviau lyginti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tokia pati sistema yra Zepter. Galima panarsyti po ju tinklapi ir pamatyti. Daiktas nera pigus. Be lygynimo funkcijos jo pagalba galima ir namus tvarkyti. Funkciju nemazai atlieka. Lentos nera. Vietos uzima kaip ir bet koks siurblys (jis panasus i siurbli).
As sakyciau kad labai patogus daiktas dideliai seimai. Kur kas karta reikia lyginti dideliais kiekiais.

o vat cia nuoruoda pasiziureti filmuka, tik ilgokai jis kraunasi.
http://www.zepter.co...g=lt_aqua_jebbo

kiek zinau jie ta sistema dabar patobulini, tai ji dar ir siurbia.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2007 05 25, 15:34)
Tokia pati sistema yra Zepter.

Draugė Zepter nusipirko - labai nusivylusi.

Beje lyginimo lenta pasirodo labai reikalingas daiktas. O Zepter jos net neturi.

Bet kaineeeeelė! Obana! Man yra kur dėti 2000 su virš litų ir be sistemos pakol kas wink.gif

Papildyta:
QUOTE(vene @ 2007 04 05, 21:55)
Tai turbūt viską padaro, t.y. išlygina lyginimo sistema, pačiam nieko nereikia daryti, tik pakabinti ir nukabinti?  bigsmile.gif Čia aš taip išmąsčiau, o kaip iš tikrųjų, kas paaiškins?  mastau.gif

Bandysiu, jei atsiminsiu tiksliai:

lyginimo lenta - ji šildoma ir dar turi garo sutraukimo mechanizmą.

Kadangi lyginama labai stipriu garu, tas ištraukimas labai praverčia.
Sulanksčius keliais sluoksniais (jei sakysim paklodę, tai sulankstė kaip į spintą dėti) ir lyginama per visus sluoksnius.

Kadangi garas ištraukiamas, patalynė nelabai drėgna lieka.

O ant pakabų lyginami atrodo švarkai, megztiniai ir panašūs rūbai.
Ir užuolaidos beje - kas mums kartais labai aktualu būna smile.gif

Merginos, ar tiksliai papasakojau? Nieko nepripainiojau? Senokai prezentacijoje buvau smile.gif
Atsakyti
Jo , lyginimas man irgi kancia, bet va perskaiciau apie ta lyginimo sistema ir pagalvojau, jei lygini patalyne sulankstyta-tai pirmiausia reikia tureti kantrybes ja lygiai , be jokiu rauksliu sulankstyti, kad galetum lyginti , ar ne? Tai manau jei vonioje yra vietos geriau nusipirkti dziovykle, po kurios nereikia lyginti (isskyrus vyr. baltinius ir kelnes)-tai dviguba nauda ir isdziovina greita ir lyginti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 05 25, 16:30)
Bandysiu, jei atsiminsiu tiksliai:

lyginimo lenta - ji šildoma ir dar turi garo sutraukimo mechanizmą.

Kadangi lyginama labai stipriu garu, tas ištraukimas labai praverčia.
Sulanksčius keliais sluoksniais (jei sakysim paklodę, tai sulankstė kaip į spintą dėti) ir lyginama per visus sluoksnius.

Kadangi garas ištraukiamas, patalynė nelabai drėgna lieka.

O ant pakabų lyginami atrodo švarkai, megztiniai ir panašūs rūbai.
Ir užuolaidos beje - kas mums kartais labai aktualu būna smile.gif

Ačiū už paaiškinimą 4u.gif . Koks geras vis dėlto daikčiukas wub.gif , pvz., lyginanant visokius rauktus sijoniukus, užuolaidas thumbup.gif . Verta būtų įsigyti, bet jeigu tokios kainos... verysad.gif .
Atsakyti
Gal kuri zinote kur kaune taiso lygintuvus, maniski Tefal sugedo ir nenoriu skubet pirkti nauja, nes uz ta mokejau apie 300lt , ta sakau gal dar pataisomas. Aciu labai lauksiu atsakymo biggrin.gif
Atsakyti
o tai ne geriau tada i valykla-skalbykla nunesti drabuzius kad islygintu, nes uz 3500 Lt ilgokai nereiktu pacioms lyginti biggrin.gif

aga, as irgi thomas phillipse maciau moulinex lenta, bet kai lyginu labai retai, tai man pakanka paprastos lentos ir lygintuvo uz pora simtu litu.
Atsakyti
Naudoju presa. Tokia mini(plati ir trumpa) lyginimo lenta. Super daiktas. Bet jinai jau senute, kokiu 30 metu(gavau padeveta dovanu. Mat, kaimyne issigando, kad laukiausi dvynuku ir norejo man padeti) jei ne daugiau, tad vienintelis jos trukumas negaliu raukinuku lyginti. Maciau nauja sveicariska(su ja ir raukiniai lyginasi. Bent jau reklamoj). Seile varvinau, tik kur ta sena deti. Su presu lyginasi greitai(super) ir gerai. Trikotaziniai gaminiai neissitampo, atrodo, kaip nauji, tamsus rubai "nenusiblizgina" nes bruzinti nereikia. Bet kartais naudoju ir lygintuva ir dziovykla, tik vyro kelniu(net geru dzinsu), bei marskiniu nekisu, nes kencia audinys ax.gif
Atsakyti
Aš turiu tefal supergliss 45 labai liuks thumbup.gif
ir dar turim kelioninį scarlett, čiki piki mažus daiktus lygint ypač vaiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 06 22, 13:04)
Aš turiu tefal supergliss 45 labai liuks  thumbup.gif 
ir dar turim kelioninį scarlett, čiki piki mažus daiktus lygint ypač vaiko  thumbup.gif

Sekmes su tefaliu, as nunesiau i taisykla ir ka pasake, nagi meskite lauk, dar paklausiau ar dedalem nereikai , tai pasake nera is jo ka isiimti ,tipo cia tefaliu liga yra iseina dumelis ir mesk lauk, dabar nusipirkau philips jau brangaus neemiau ti 150lt , tai labai patenkinta . biggrin.gif
Atsakyti