QUOTE(zurzee @ 2012 08 09, 10:57)
Rikute o kodel namie sedesi? Mm?
Man but geriau nuo rugsejo, bet gal ka sugalvociau tam menesiui...
Man but geriau nuo rugsejo, bet gal ka sugalvociau tam menesiui...
Matai mano kontraktas baigiasi rugsejo 30d ir kol rasiu darba sedesiu namie,tai zinai as nebusiu pastovi auklenebent galesiu pagelbeti jei iki to laiko nerasi pastovios
QUOTE(Rikute @ 2012 08 11, 00:16)
Matai mano kontraktas baigiasi rugsejo 30d ir kol rasiu darba sedesiu namie,tai zinai as nebusiu pastovi auklenebent galesiu pagelbeti jei iki to laiko nerasi pastovios
Turesiu omeny

O siaip tai zinokit nebesuprantu..
Aukle kuri baigus kursus, turi atitinkama patirti ir tt gali prasyt 10sv/h, bet kai bet kas nori 10sv tai jau atsiprasau.. paskutinis topas tai " turiu patirties nes seses vaikus priziurejau. Noreciau 10sv per val ir plius mokescius uz NI kad apmoketu..!

QUOTE(zurzee @ 2012 08 11, 19:17)
Turesiu omeny
Aukle kuri baigus kursus, turi atitinkama patirti ir tt gali prasyt 10sv/h, bet kai bet kas nori 10sv tai jau atsiprasau.. paskutinis topas tai " turiu patirties nes seses vaikus priziurejau. Noreciau 10sv per val ir plius mokescius uz NI kad apmoketu..!
tai samdant aukle tarkim 40val per sav man kainuotu 400 plius mokesciai.. tai argi neblogai 1600per menesi i rankas, kas atitinka mazdaug 28 000per metus neatskaicius mokesciu..
kadangi mano alga tik 15k, tai man dar primoket tektu 

tokios gal tikisi milijonieriu namuose dirbti, bet matai ir reikalavimai turi atitikti ir patirtis. tai tegul nori, noreti nedraudziama.
as dukra 2010 vedziau pas registruota childminder, musu gatvej gyveno. angle 50 metu. eme 4 svarus i valanda. dabar ima 4.50 berods.
tai mano nuomone kad legalia aukle ir su licenzija ir su kontraktu galima rasti iki 5-6 svaru laisvai.
as ieskojau per konsula. konsulo puslapyje sarasai buna, su telefonu numeriais. emiau ir skambinau visom is eiles kas tiko pagal kaina. tos kur busy - nukreipinejo pas kitas, pagal mano adresa. galu gale taip atradau kas uz keliu namu gyvena ir ziuri.

QUOTE(zurzee @ 2012 08 11, 19:17)
Turesiu omeny
tai samdant aukle tarkim 40val per sav man kainuotu 400 plius mokesciai.. tai argi neblogai 1600per menesi i rankas, kas atitinka mazdaug 28 000per metus neatskaicius mokesciu..
kadangi mano alga tik 15k, tai man dar primoket tektu 

Ne nu cia tai jau virsune

reikejo ja siust kuo toliau

Merginos, gal kas zinot ar ieskot aukles darbo Londone. Mes gyvenam Putney, SW15 ir ieskome drauges savo 2,5 metu berniukui. Darbelis butu nuo pirmadienio iki penktadienoi, apie 10 val per diena... Musu dabartine Mere Poppins pasirodo turi rimtu problemu su alkoholiu....

gal yra auklyciu aplink Loughton rajona? (IG10) Essexe
dirbau pati dabar auklyte,tai mokėjo 6,5s / h
mažokai,bet manau dar pusė velnio,pliusas,kad buvo arti namų,tai jokio transporto išlaidų neprireikė

mažokai,bet manau dar pusė velnio,pliusas,kad buvo arti namų,tai jokio transporto išlaidų neprireikė

sveikos.
ar pradedant darba londono centre itin anksti ryte, vienintele iseitis childminder? o po mokyklos after school club (kas yra beje pigiau pagal mano apskaiciavimus)? ka darote jus, jei i darba reikia iseiti minimum 7 ryte, o vaiko mokykla 9val prasideda..? tokia kvaila situacija uzklupo. siek tiek pasimeciau - gyvenam tolokai nuo dabartines dukros mokyklos (vis eileje i mokykla kuri prie pat namu..) ir ieskausi child minderio, bet kainos uz valanda nuo 8 svaru
kadangi patirties neturiu - norejau paklaust - ar butinai child minder turi gyventi netoli mokyklos, kad galetu i ja po to nuvesti? o jei tai kelios stoteles, ar reikia dar apmoketi transporta? kadangi, kaip minejau, dabartine dukros mokykla toli nuo namu - nezinau kur ieskoti tos aukles ar prie dabartines mokyklos, kad jai arti butu, ar prie namu? man aisku butu patogiau prie namu, bet nesu tikra ar aukles vazineja i mokyklas, kad ir 2 stoteles. zodziu masto su vyru kaip sprest tokia situacija nes sudetinga ir be galo brangiai gaunasi, jei abu tevai darba pradeda anksti ryte - visu pirma vaiko kelimas labai anksti, po to vedimas pas child minderi - kazkaip man labai nepatinka tokie variantai. nors ko gero tai yra vieninteles iseitys. kaip sprendziate tokias dilemas jus?
ar pradedant darba londono centre itin anksti ryte, vienintele iseitis childminder? o po mokyklos after school club (kas yra beje pigiau pagal mano apskaiciavimus)? ka darote jus, jei i darba reikia iseiti minimum 7 ryte, o vaiko mokykla 9val prasideda..? tokia kvaila situacija uzklupo. siek tiek pasimeciau - gyvenam tolokai nuo dabartines dukros mokyklos (vis eileje i mokykla kuri prie pat namu..) ir ieskausi child minderio, bet kainos uz valanda nuo 8 svaru

aupair - kazkas panasaus i aukles darba bet kaip ir kulturine programa, nezinau ar girdejore, skirta daugiau jaunoms merginoms. buna nemazai skelbimu feisbuke ivairiose grupese ir pan.
cia radau info: http://www.anglija.t...darbinti-aupair
ka manot jei kuri susidurete?
cia radau info: http://www.anglija.t...darbinti-aupair
ka manot jei kuri susidurete?