Sveiki..
Becktone savo namuose galiu priziureti Jusu vaikucius, nuvesti parvesti is Gallions Primary School.Turime daug zaislu,dideli kiema.
Jei ka domina,laukiu klausimu i AZ..
Laba diena , merginos jeigu kam reikia priziureti Jusu vaikucius ( pas mane namie) prasom kreipkites
Turiu du vaikus 7 berniuka ir 3 mergaite , gyvenu siaures -vakaru londone o tiksliau colindale, kingsbury .
rasykit i az
Turiu du vaikus 7 berniuka ir 3 mergaite , gyvenu siaures -vakaru londone o tiksliau colindale, kingsbury .
rasykit i az
rusakalbes ir angliakalbio sutuoktiniu pora, auginanti dvi mergaites (4m ir 1,3m) iesko aukles, kuri gyventu pas juos. reikalinga pagalba su vaikais ir namu ruosoje. 1 laisva diena. 700sv/men. Londonas, Kingstonas. kam idomu, prasau i AZ.
O as gyvenu Maidstone: Priziuriu vaikucius savo namuose.

ech kaip jums gerai korios londone gyvenate..ir man buvo problemu su vaiko prieziura,nes kai dukrytei buvo 9 men gryzau i darba is maternity leave..mes turejome lietuve nuostabia aukle!!! aciu jai 100 kartu!! ji yra lietuvoje priziurejusi vaikucius,nemazai rekomendaciju turejo,taip pat baigusi studijas su daile LT..tai mano dukrytei pas ja laaabai patiko nes visokiu darbeliu darydavo kas diena..patiko kad ji laikesi mano rutinos,mano sudaryto vaiko grafiko..kad galbut ji panasaus amziaus kaip as..nuostabi mergina,labai mylintis vaikus..mes ieskojome irgi registruotos angles aukles,bet man nepatiko vizitai pas juos i namus.. 1minusas,kad turi be galo daug augintiniu,kurie po namus duodasi,bet susidariau toki ispudi kad jie labiau keturkojus myli nei vaikus (aisku galbut tai isimtis,cia tokia mano patirtis),nepatiko kad sunu,kaciu bliudai ant grindu salia stalo,aplink visur ju plauku....fui..is kart mintis atsoko pas ja vesti..kita sake kad mano vaikas nemiegos pietu
nes ji tam neturi salygu,sako atvezk vezima kartais pati uzmigs jeigu nores...ir tai vezima virtuvej laikytu kai tuo tarpu kiti priziurimi vaikai zaistu ar lakstytu aplink..nu zodziu,turejom ir aukle namuose kuri gyveno,bet irgi is patirties sakau,jau geriau vaika kazkur isvezti pas aukle..nes lietuvaite aukle (cia jau vel kita aukle)kuri ateidinadavo i namus,irgi per daug tv ziurejo,zurnalus skaite,prie kompo ilgai sededavo,dar ir pavalgyti jai duoti turejome 3 kartus per diena..tikrai kad ne pigiau gavosi..

Galiu priziuret vaikucius nuo rugpjucio 4 iki rugpjucio 18d,esu atsakinga ,draugiska,sutariu su vaikais.Siuo metu priziuriu 3m berniuka,isvyksta jie atostogaut.Gal kam reiktu laikinai auklytes,galiu priziuret po kelias val,savaitgali,naktimis.Siulyti iv variantus
gyvenu Dagenhame
rasyti i az,arba 07598284792

butu visai neblogai tik kad mums iki Dagenhamo geras gabalas vaziuot.. nes mes is Crawley

Sveikos mergaites, galiu priziureti vaikus Bridgwateryje, nuo Rugpjucio men. Jei kazka domintu, rasykite i pm, susisieksiu
Labas, ieskau aukles netoli Canary Wharf. Reikia dvi dienas per savaite. Rasykit i az
Sveikos
Gal zinot kanors west drayton rajone kas galetu priziuret 6men vaika? Galima arba pas mus namie arba atveztume i jusu namus..
Dar tiktu uxbridge, Cowley, Heathrow rajonai..
Lauksim az
Gal zinot kanors west drayton rajone kas galetu priziuret 6men vaika? Galima arba pas mus namie arba atveztume i jusu namus..

Lauksim az

QUOTE(zurzee @ 2012 08 08, 22:50)
Sveikos
Lauksim az

Lauksim az

Zurzee nuo spalio man atvesk namie sedesiu ilgai

QUOTE(Rikute @ 2012 08 08, 21:57)
Rikute o kodel namie sedesi? Mm?
Man but geriau nuo rugsejo, bet gal ka sugalvociau tam menesiui...