labas visom UK auklytem+mamytem:4u: as norejau paklausti ar dirbant aukle su 2 vaikuciais 160 i savaite gerai moka? ar mazai? noreciau kad kas nors atsilieptu i mano prasyma didelis aciu
labas visom UK auklytem+mamytem:4u: as norejau paklausti ar dirbant aukle su 2 vaikuciais 160 i savaite gerai moka? ar mazai? noreciau kad kas nors atsilieptu i mano prasyma didelis aciu
turiu drauge kuri gyvena pas seima kuri turi mergaite 12 metu ir kita 7 metu tai tos mano drauges darbas yra tas mergaites nuvesti i mokykla 15 min kelio ir parvesti 5dienas per savaite ir viena vakara nuveda i baseina. daugiau nieko nedaro uz nieka nemoka gauna 50 sv per savaite.
kol mergaites mokosi ta irgi i koledza varo tai jai taip geriau iseina nei kokiam fabrike dirbt ir vakarais i mokslus begt
as gyvenu londone. musu rajone moterys uz valanda ima nuo 2,50. vedziojimas i mokykla nuo 8,00per diena. vienos is ju ima uz maista pinigus kitos ne. dauguma priziuri vaikus savo namuose. o jei reikia kur vykti, tai praso apmoketi kelione.
Sveika,na kaina priklauso nuo daug ko.. pirmiausia -kokio amziaus vaikutis;antra-kiek valandu priziuresit per savaite;trecia-ar reikes vazinetis ar atves i jusu namus,jei taip,tai dar+maistas..