KUR DINGO CIPCIUKAS gi pastipt baigiu iš ilgesio
Meian mase nuo grietineles aptirpsta ir pasidaro slapia, kiekviena karta tas pats, bet man ja labai smagu gaminti, tokia svelni gaunasi, gal as ja per plonai iskocioju pas mane gaunasi apie 2mm storio
reikes aptept ir palikt,kad apdziutu ta grietinele, gal tada neaptirps ar gal storiau kocioti reikia
reikes aptept ir palikt,kad apdziutu ta grietinele, gal tada neaptirps ar gal storiau kocioti reikia
QUOTE(eglejk @ 2009 09 15, 22:40)
Meian mase nuo grietineles aptirpsta ir pasidaro slapia, kiekviena karta tas pats, bet man ja labai smagu gaminti, tokia svelni gaunasi, gal as ja per plonai iskocioju pas mane gaunasi apie 2mm storio
As Meian mase mazdaug apie 5 mm kocioju. Man ji irgi patinka
Nors darau ir su pastilazu. Man jis irgi labai geras.
Bet man beze, pats graziausias, tik kad, mes labai su juo daznai pykstames. Jau ne karta grasinau beziukui skyrybomis
QUOTE(meduolytee @ 2009 09 15, 22:22)
reikes ir man sokoladine pabandyti.
o kas del ispaudu, tai as dar turiu lapelius is tos pacios firmodss, tai tyliu........
o tos kurios isstumiamos- tai COOL! keleta ju turiu, tai tik pagiriamieji zodziai joms
o kas del ispaudu, tai as dar turiu lapelius is tos pacios firmodss, tai tyliu........
o tos kurios isstumiamos- tai COOL! keleta ju turiu, tai tik pagiriamieji zodziai joms
Aš turiu lapelių formelių ir kitų gėlyčių, tai viskos super - niekuo netepu, o dariusi esu iš Cipciuko gėlyčių masės, pastilažo su ir be aliejaus, tai man viskas čiki, nieko nereikia krapštyti, tik šitos ožiuojasi. Na, dar bandysiu.
Eglejk,
Jauciu sunus labai jau patenkintas toki grazuoli torta gaves
Meduolytee, matosi kad super grazus torciukas, bet labai jau mazas
QUOTE(adriu @ 2009 09 15, 07:51)
miglė-labai labai gražus tortas
čia maniškis sūnaus užsakymas.šonai-ganašas,kamuolis -grietinėlė,tinklas-saldainių masė.vidus -medutis.
čia maniškis sūnaus užsakymas.šonai-ganašas,kamuolis -grietinėlė,tinklas-saldainių masė.vidus -medutis.
Jauciu sunus labai jau patenkintas toki grazuoli torta gaves
QUOTE(meduolytee @ 2009 09 15, 07:54)
Snikersas apacioje, medutis viduryje, biskvitas su grietinele virsuje
Meduolytee, matosi kad super grazus torciukas, bet labai jau mazas
QUOTE(meduolytee @ 2009 09 15, 22:37)
o tai kuom jas patepate? man ta mase sulenda i formele, o apie nuemima nuo joss nera nei kalbos
as i cukraus pudra ikisu ir viskas darau is pastiliazo su aliejum
QUOTE(meduolytee @ 2009 09 15, 22:47)
As Meian mase mazdaug apie 5 mm kocioju. Man ji irgi patinka
Bet man beze, pats graziausias, tik kad, mes labai su juo daznai pykstames. Jau ne karta grasinau beziukui skyrybomis
o dengi sviestiniu kremu aptepus ar grietinele?
man vis norisi kuo ploniau, kad to saldumo butu maziau
wow, kokia papenėta o nosytę pametėt ar suvalgėt
QUOTE(eglejk @ 2009 09 15, 23:48)
o dengi sviestiniu kremu aptepus ar grietinele?
as aptepu sviestiniu kremuku, bet kuo ploniau
Papildyta:
Labai miela boruzyte, noreciau gabalelio
Dabar neakivaizdinio tortu kepimo studentes- prasau patarimo
1.Del sokoladines saldainiu mases- kiek zinau ji bijo dregmes, ar ka maisau?
tai ja reiktu dengti ant sviestinio kremuko?
o kaip su grietinele ji draugauja, ar ne? ( noriu dengti meduti)
2. Ka sugalvoti vaikinukui ir merginai 18 gimtadienio proga. Jie ne pora, bet sves gimtadieni kartu ir nori vieno torto. Gal kuri turite ideja ( tortas bus apie 2 kg)
Sveikos merginos, dėl gėlyčių noriu pasakyti ,kad geriausiai man išsispaudžia iš marshmalow masės ,tik padarau šiek tiek kietesnę. O dėl dengimo masės aš irgi dengiu su cipciuko mase į kurią įeina želatinas, man ji super.
Migle79 dėl dažų, tai aš naudoju Americolour firmos Air brush. nepaskaičiau gerai užsisakydama ir kai gavau tai pamačiau ,jog jie daugiau skirti purškimui gaminių. Viską dažiau ir nebuvo problemų, bet bezui matyt per skysti ?
Migle79 dėl dažų, tai aš naudoju Americolour firmos Air brush. nepaskaičiau gerai užsisakydama ir kai gavau tai pamačiau ,jog jie daugiau skirti purškimui gaminių. Viską dažiau ir nebuvo problemų, bet bezui matyt per skysti ?