Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

KUR DINGO CIPCIUKAS mad.gif huh.gif gi pastipt baigiu iš ilgesio lens.gif listen.gif
Atsakyti
Meian mase nuo grietineles aptirpsta ir pasidaro slapia, kiekviena karta tas pats, bet man ja labai smagu gaminti, tokia svelni gaunasi, gal as ja per plonai iskocioju g.gif pas mane gaunasi apie 2mm storio unsure.gif
reikes aptept ir palikt,kad apdziutu ta grietinele, gal tada neaptirps g.gif ar gal storiau kocioti reikia
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 09 15, 22:40)
Meian mase nuo grietineles aptirpsta ir pasidaro slapia, kiekviena karta tas pats, bet man ja labai smagu gaminti, tokia svelni gaunasi, gal as ja per plonai iskocioju  g.gif  pas mane gaunasi apie 2mm storio  unsure.gif
reikes aptept ir palikt,kad apdziutu ta grietinele, gal tada neaptirps  g.gif  ar gal storiau kocioti reikia

As Meian mase mazdaug apie 5 mm kocioju. Man ji irgi patinka

Nors darau ir su pastilazu. Man jis irgi labai geras.

Bet man beze, pats graziausias, tik kad, mes labai su juo daznai pykstames. Jau ne karta grasinau beziukui skyrybomis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 15 rugsėjo 2009 - 21:48
QUOTE(meduolytee @ 2009 09 15, 22:22)
reikes ir man sokoladine pabandyti.
o kas del ispaudu, tai as dar turiu lapelius is tos pacios firmodss, tai tyliu........

o tos kurios isstumiamos- tai COOL! keleta ju turiu, tai tik pagiriamieji zodziai joms

Aš turiu lapelių formelių ir kitų gėlyčių, tai viskos super - niekuo netepu, o dariusi esu iš Cipciuko gėlyčių masės, pastilažo su ir be aliejaus, tai man viskas čiki, nieko nereikia krapštyti, tik šitos ožiuojasi. Na, dar bandysiu.
Atsakyti
Eglejk, 4u.gif
QUOTE(adriu @ 2009 09 15, 07:51)
miglė-labai labai gražus tortas wub.gif
čia maniškis sūnaus užsakymas.šonai-ganašas,kamuolis -grietinėlė,tinklas-saldainių masė.vidus -medutis.

Jauciu sunus labai jau patenkintas toki grazuoli torta gaves bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(meduolytee @ 2009 09 15, 07:54)
Snikersas apacioje, medutis viduryje, biskvitas su grietinele virsuje

Meduolytee, matosi kad super grazus torciukas, bet labai jau mazas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 09 15, 22:37)
o tai kuom jas patepate? man ta mase sulenda i formele, o apie nuemima nuo  joss nera nei kalbos

as i cukraus pudra ikisu ir viskas darau is pastiliazo su aliejum
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 09 15, 22:47)
As Meian mase mazdaug apie 5 mm kocioju. Man ji irgi patinka

Nors darau ir su pastilazu. Man jis irgi labai geras.
Bet man beze, pats graziausias, tik kad, mes labai su juo daznai pykstames. Jau ne karta grasinau beziukui skyrybomis  lotuliukas.gif

o dengi sviestiniu kremu aptepus ar grietinele?
man vis norisi kuo ploniau, kad to saldumo butu maziau ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, ateinu as su savo boruzele, ji buvo skirta duktereciu gimtadieniui.

user posted image
Viduje juodasis miskas, galva is tinginio su zefyrais ir dengta sokoladine saldainiu mase. Pirma karta ja bandziau, na super dalykas thumbup.gif , galytes is pastilazo.

user posted image
Atsakyti
wow, kokia papenėta thumbup.gif o nosytę pametėt ar suvalgėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 09 15, 23:48)
o dengi sviestiniu kremu aptepus ar grietinele?
man vis norisi kuo ploniau, kad to saldumo butu maziau  ax.gif

as aptepu sviestiniu kremuku, bet kuo ploniau
Papildyta:
Labai miela boruzyte, noreciau gabalelio

Dabar neakivaizdinio tortu kepimo studentes- prasau patarimo ax.gif

1.Del sokoladines saldainiu mases- kiek zinau ji bijo dregmes, ar ka maisau?
tai ja reiktu dengti ant sviestinio kremuko?
o kaip su grietinele ji draugauja, ar ne? ( noriu dengti meduti)

2. Ka sugalvoti vaikinukui ir merginai 18 gimtadienio proga. Jie ne pora, bet sves gimtadieni kartu ir nori vieno torto. Gal kuri turite ideja ( tortas bus apie 2 kg)

Atsakyti
Oi nosyte visai pamirsau smile.gif Aga gavosi riubule ji pas mane, gal nelabai panasi i boruze nes dar tik mokausi puosti tortukus. Turejo buti raudona, bet braskiniai dazai taip nudaze
Atsakyti
Sveikos merginos, dėl gėlyčių noriu pasakyti ,kad geriausiai man išsispaudžia iš marshmalow masės ,tik padarau šiek tiek kietesnę. O dėl dengimo masės aš irgi dengiu su cipciuko mase į kurią įeina želatinas, man ji super.
Migle79 dėl dažų, tai aš naudoju Americolour firmos Air brush. nepaskaičiau gerai užsisakydama ir kai gavau tai pamačiau ,jog jie daugiau skirti purškimui gaminių. Viską dažiau ir nebuvo problemų, bet bezui matyt per skysti smile.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jursla: 16 rugsėjo 2009 - 08:57