Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

smile.gif+2009 09 15, 16:21-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 09 15, 16:21)
Vakar norėjau nusiaubt Arevitos parduotuvę ir ... to neturim ir to neturim ir ano neturim  verysad.gif ryškiai ne mano diena buvo  doh.gif Akropolio Maximoj marcipano niekaip neradau ir dar pažiūrėjau kaip biskvitus kepa - su ranka tešlą sudrebia, su ja išlygina ...  poster_offtopic.gif persiprašau  blush2.gif

žlugęs reikalas ta arevita...
o dėl rankų.. jeigu plautos, tai nieko nematau tame blogo.. juk gėlytes dar ne tiek rankom čiupinėjam, tešlą minkom..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 09 15, 15:28)
žlugęs reikalas ta arevita...
o dėl rankų.. jeigu plautos, tai nieko nematau tame blogo.. juk gėlytes dar ne tiek rankom čiupinėjam, tešlą minkom..

o bandeles, duona, tesla tom paciom gelytem ir visa kita tai kaip kitaip minkyti? zinoma su rankom. vaizdas aisku ne koks, bet jei higienos normu laikomasi tai nieko blogo nematau. bet zinoma, geriau jau pasislepusios taip darytu biggrin.gif
Atsakyti

Taip taip, merginos, aš nieko tame super blogo nematau, jei viskas švaros rėmuose, bet tik vaizdas nekoks buvo mirksiukas.gif - makaluoja makaluoja drėbt į formą, plekšt plekšt ir toliau kitas ... kažkaip vienom tešlom rankos tinka, kitom nelabai biggrin.gif ... baigiam - gausim pylos už kepejėlių plepesius pauošimų temoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 09 15, 13:31)
meduolyteee, labai jau mazos nuotraukeles, noretusi nuostabiais tortais didesniais pasigrozeti  bigsmile.gif
adriu, kaip isradingai krepsinis padarytas  thumbup.gif
Asseni, meskiukai labai jau simpatiski  wub.gif  o is kokio marcipano darai? nes karta buvau to maximinio nusipirkus, tai prasikeikiau ne tas zodis  doh.gif

Gal cukraus pudros pamirsai ideti? Nes maximiniam reikia tai padaryti biggrin.gif liuksiska mase man buvo.
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 09 15, 14:10)
Nereiketu maisyt pavadinimo ir manyt, kad Buttercream icing'e dedama baltymu (ieina cukrus, gali but romo ir ivairiu kt. priedu, bet baltymu paprastai nededa -- trumpai tariant, tai tiesiog puosimui tinkamas sviestinis kremas).

Tikiuosi, nors kiek aiskiau nuo tokio paaiskinimo  g.gif
Wiltonas pats nesiuncia i Lietuva, galima nebent ziuret per partnerius.

aisku labai,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 09 15, 14:10)
Buttercream icing - tvirtas, tirstesnes konsistencijos sviestinis kremas, skirtas dekoruoti maiseliu su antgaliu.

Icing, arba frosting -- bet koks glajus, bet dazniausiai taip vadinamas baltymu - cukraus glajus (sutrumpinant standartini baltymu-cukraus glajaus pavadinima "royal icing").

Nereiketu maisyt pavadinimo ir manyt, kad Buttercream icing'e dedama baltymu (ieina cukrus, gali but romo ir ivairiu kt. priedu, bet baltymu paprastai nededa -- trumpai tariant, tai tiesiog puosimui tinkamas sviestinis kremas).

Tai, kad kaip, tik Buttercream icing dedama baltymai (panašiai paruošti kaip bezė arba sausi, miltelių pavidalu). To pasekoje kremas būna puresnis, ne toks geltonas ir geresnės konsistensijos smile.gif
Atsakyti
spanguolia - vel teks apsipirkti Uk ax.gif

drinks_cheers.gif

jau prabandziau tuos savo blizgalus, tik su ta gerberos FMM forma nesidraugauja- ir papudruoju ir pakrakmolinu , vis tiek ji man prilimpa nors tu ka. g.gif
Atsakyti
Ačiū labai, merginos, už įvertinimą wub.gif

QUOTE(Eveneirka @ 2009 09 14, 23:16)
vajeee..koks grožis ohmy.gif  apakus-trūksta žodžių swoon.gif  nuuuu -pasaka. raštai kokio lygumo...kaip taip Jum išeina bigsmile.gif
Būtent raštai ir nėra lygūs. Jų negalima daryti paskubom, kaip aš dariau. Ranka ryte baisiai drebėjo ax.gif

Jursla, labai džiaugiuosi, kad tortas pavyko 4u.gif
Aš bezė dažau geliniais Americolor dažais. Juos pilu į baltymus iki plakimo.

QUOTE(neramuole @ 2009 09 15, 08:01)
prasau papasakok kaip pumpuriukus darai, kazkada bandziau tai nei sis nei tas gavos  doh.gif
Asseni jau atsakė, bet pakartosiu. Dariau lašelį, paskui jį truputį prispaudžiau, kad gautųsi tinkama forma. Toliau padariau linijas dantų krapštuku. Iš žalios spalvos marcipano išpjoviau "karūną" ir pridėjau prie gatavo žiedo.

QUOTE(meduolytee @ 2009 09 15, 08:24)
Superis Migles tortas pasaka
recepto nuoroda gal galima  ax.gif , nerandu......
Čia torto receptas.

Puikūs tavo tortai. Gaila, kad nuotraukos mažos, negalima pažiūrėti detalių smile.gif

adriu, gera torto papuošimo idėja krepšinio aistruoliui 4u.gif

QUOTE(caramell @ 2009 09 15, 10:21)
Turiu keleta klausimeliu  g.gif
Sokoladine saldainiu mase - tai sokoladine MARSHMALLOW saldainiu mase?
I pastilaza vietoje zelatinos galima deti zele milteliu?
Norinti pastilazu apdengti torta i mase reiketu ipilti 5-6 saukstus aliejaus ir torta pries tai padengti sviestiniu kremu (sviestas + kondensuotas pienas).
Aciu  4u.gif
Dėl saldainių masės Olesta tau jau atsakė.
Dėl pastilažo. Į jį nebūtina pilti aliejaus. Kartą pyliau, kitą - ne, ir viskas buvo ok. Tortą būtina tepti sviestiniu kremu visuomet, kai jį dengi mase. Sviestinis kremas nebūtinai sviestas+kond. pienas, gali būti ir sviestinis kremas "Šarlot" (kažkur daviau receptą) ir sviestas+šokoladas.

Tortus dengiau pastilažu, marsh. saldainių mase, šokoladine saldainių mase. Iš jų visų lengviausia dirbti buvo su paskutiniąja mase. Jai tereikia 150 g cukraus pudros. Ši masė gerai dažosi, ja lengva dengti tortą. Dar vienas jos privalumas - ji labai skani bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 15 rugsėjo 2009 - 16:37
QUOTE(meduolytee @ 2009 09 15, 17:33)
spanguolia - vel teks apsipirkti Uk  ax.gif

drinks_cheers.gif
jau prabandziau tuos savo blizgalus, tik su ta gerberos FMM forma nesidraugauja- ir papudruoju ir pakrakmolinu , vis tiek ji man prilimpa nors tu ka. g.gif

lotuliukas.gif

nu žinok aš irgi tipo ramūnes pirkau (tas pats gerberos) - irgi niekas nesigauna doh.gif kaip nervina tai šakės rolleyes.gif o taip norisi kitokių gėlių
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif reikia vyrui 35 metu proga iskept tortuka, jis pats yra is dvyniu, tai reikia va kazka su tuo susijusi padaryti ka merginos galetumet patarti kaip puosti, nu minciu nulis, o dar nori gaivaus torciuko ir apie 2kg..... padekite kas galit
Atsakyti
smile.gif+2009 09 15, 17:40-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 09 15, 17:40)
lotuliukas.gif

nu žinok aš irgi tipo ramūnes pirkau (tas pats gerberos) - irgi niekas nesigauna  doh.gif kaip nervina tai šakės  rolleyes.gif o taip norisi kitokių gėlių

kaip nesigavo blink.gif su stūmokliu pirkai formeles????
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 15, 17:53)
kaip nesigavo  blink.gif  su stūmokliu pirkai formeles????

štai tokias nusipirkom ramunės

ko trūksta iki pilnos laimės? bandžiau ir taip ir šiaip dar nabandžiau su cipciuko mase gėlėms, bet įtariu irgi neatlips normaliai.
Atsakyti