aseni-meškiukai labai simpatiški.
sesuo mano dirba prie molio,tai jie daro visokius dalykus,tai sakė spaudžia formas-pasidaro gipsines formas.abamą prezidentas ir tas kaip tikras sakau,gal tiktų tokios formeles iš gipso ir kepiniams
Aciu Aguonele uz atsakyma,butent tokio antgalio pas mane ir nera
Labai tau ačiū neramuole. Dabar jau kai važiuosiu būtinai ten užsuksiu.
QUOTE(Jursla @ 2009 09 15, 12:15)
Labai tau ačiū neramuole. Dabar jau kai važiuosiu būtinai ten užsuksiu.
sekmes, kada planuoji vaziuot? gryzus brukstelk i az kaip sekes ka gavai, mes viena kart beveik nieko neradom
Merginos,ka reiskia ,,Buttercream icing,,? matau daznai uzsieniniuose tortuose vartojama toki dalyka,na,suprantu,kad buttercream-sviestinis kremas,icing-taip vadinam baltymu cukraus mase?o cia kaip suprasti?
Neramuole gerai parašysiu, o planuoju tikriausiai kitą šeštadienį, jei planai nepasikeis, o jei pasikeis teks važiuoti jau spalio 10d.
Mergaitas turiu toki klausimeli,jei noreciau usisakyti is vilton parduotuves,gal kas usisakinejo,tai as te biski joje ziurejau tai ar galima i lietuva usisakyt,nes tokios kaip musu salies tai ne nera sarasuose,na gal kas ka pasakys nes kiek esu skaiciusi kazkurioj temelej merginos minejo kad te perka,bet as gal ka nenus kaiciau
meduolyteee, labai jau mazos nuotraukeles, noretusi nuostabiais tortais didesniais pasigrozeti
adriu, kaip isradingai krepsinis padarytas
Asseni, meskiukai labai jau simpatiski o is kokio marcipano darai? nes karta buvau to maximinio nusipirkus, tai prasikeikiau ne tas zodis
adriu, kaip isradingai krepsinis padarytas
Asseni, meskiukai labai jau simpatiski o is kokio marcipano darai? nes karta buvau to maximinio nusipirkus, tai prasikeikiau ne tas zodis
QUOTE(ingridake @ 2009 09 15, 14:28)
Mergaitas turiu toki klausimeli,jei noreciau usisakyti is vilton parduotuves,gal kas usisakinejo,tai as te biski joje ziurejau tai ar galima i lietuva usisakyt,nes tokios kaip musu salies tai ne nera sarasuose,na gal kas ka pasakys nes kiek esu skaiciusi kazkurioj temelej merginos minejo kad te perka,bet as gal ka nenus kaiciau
wilton - amerikiečių įmonė. Jie turi padalinį Europoje, http://www.cakedecoration.co.uk/
ar jie siunčia ir į Lietuvą, jų tinklapyje neparašyta. TAčiau man atrodo, galėtų siųsti...
Retkarciais ikisu cia pas jus nosi, bet neatrandu ne minutes isgirt visoms grozybems O ju cia -- oho, kiek...
Gipsines formos turetu tikti, jei nebutu pries tai naudotos ne maisto produktams ir jei pateptum jas aliejumi, kad nepriliptu pavirsius.
Tokio tipo formeles specialiai maisto ruosimui netgi yra pardavinejamos (buna aprasymuose pamineta - hard resin moulds).
Buttercream icing - tvirtas, tirstesnes konsistencijos sviestinis kremas, skirtas dekoruoti maiseliu su antgaliu.
Icing, arba frosting -- bet koks glajus, bet dazniausiai taip vadinamas baltymu - cukraus glajus (sutrumpinant standartini baltymu-cukraus glajaus pavadinima "royal icing").
Nereiketu maisyt pavadinimo ir manyt, kad Buttercream icing'e dedama baltymu (ieina cukrus, gali but romo ir ivairiu kt. priedu, bet baltymu paprastai nededa -- trumpai tariant, tai tiesiog puosimui tinkamas sviestinis kremas).
Tikiuosi, nors kiek aiskiau nuo tokio paaiskinimo
Wiltonas pats nesiuncia i Lietuva, galima nebent ziuret per partnerius.
QUOTE(adriu @ 2009 09 15, 11:52)
sesuo mano dirba prie molio,tai jie daro visokius dalykus,tai sakė spaudžia formas-pasidaro gipsines formas.abamą prezidentas ir tas kaip tikras sakau,gal tiktų tokios formeles iš gipso ir kepiniams
Gipsines formos turetu tikti, jei nebutu pries tai naudotos ne maisto produktams ir jei pateptum jas aliejumi, kad nepriliptu pavirsius.
Tokio tipo formeles specialiai maisto ruosimui netgi yra pardavinejamos (buna aprasymuose pamineta - hard resin moulds).
QUOTE(Pintikė @ 2009 09 15, 12:49)
Merginos,ka reiskia ,,Buttercream icing,,? matau daznai uzsieniniuose tortuose vartojama toki dalyka,na,suprantu,kad buttercream-sviestinis kremas,icing-taip vadinam baltymu cukraus mase?o cia kaip suprasti?
Buttercream icing - tvirtas, tirstesnes konsistencijos sviestinis kremas, skirtas dekoruoti maiseliu su antgaliu.
Icing, arba frosting -- bet koks glajus, bet dazniausiai taip vadinamas baltymu - cukraus glajus (sutrumpinant standartini baltymu-cukraus glajaus pavadinima "royal icing").
Nereiketu maisyt pavadinimo ir manyt, kad Buttercream icing'e dedama baltymu (ieina cukrus, gali but romo ir ivairiu kt. priedu, bet baltymu paprastai nededa -- trumpai tariant, tai tiesiog puosimui tinkamas sviestinis kremas).
Tikiuosi, nors kiek aiskiau nuo tokio paaiskinimo
QUOTE(ingridake @ 2009 09 15, 13:28)
Wiltonas pats nesiuncia i Lietuva, galima nebent ziuret per partnerius.
Migle79 labai dailus tortukas Man labai gražu tortai su tokiais rašteliais super
O jau kokie šiltučiai ir meilučiai Asseni meškinai
Vakar norėjau nusiaubt Arevitos parduotuvę ir ... to neturim ir to neturim ir ano neturim ryškiai ne mano diena buvo Akropolio Maximoj marcipano niekaip neradau ir dar pažiūrėjau kaip biskvitus kepa - su ranka tešlą sudrebia, su ja išlygina ... persiprašau
Bet kaip šlykščiai žmonės sugeba dirbt,jau nors užsidengtų ,kad kiti nematytų. Tose kepyklose išvis jaučiu bardakas, už minimumą dirba. Kai nežinai, tai nors apetito negadina.