Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 09 24, 21:19)
blink.gif  blink.gif  blink.gif neregėto mąsto plėšikavimas, o paskui lobių skrynias tik krauna į eterį tik krauna, o iš ko man dabar vargdienei svočios tortą apdengt ką, lauk svečių, rytoj atvažiuosiu ir dengsi man tortą, ni vieno saldainiuko nepalikt  unsure.gif o dar shrekiukė man sako ot kokia Tu nei vieno saldainuko balto man nepalikai, o čia pasirodo va kas pasidarbavo...... bet tikrai bajeris, išsikviečiau dabar svočią ir laukiu drebėdama, kad sutiktų keisti spalvą, tada dar išsisukčiau  ax.gif

Tai denk kita mase g.gif o neis baltais dazais nuimt mases spalvos, jei IKI pardej tuos sufasuotus pirktum?
Atsakyti
man reikia žalios spalvos, Asseni mane tikina dabar kad perimtų spalvą g.gif ikiniai maršmiai smile.gif einu baigti teplioti tortą, o ryt išauš nauja diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 24, 22:02)
man reikia žalios spalvos, Asseni mane tikina dabar kad perimtų spalvą  g.gif ikiniai maršmiai  smile.gif einu baigti teplioti tortą, o ryt išauš nauja diena  ax.gif

Fotikas issikrove. Kiek veliau po kokiu 15 min. nufotkinsiu. Ka tik padariau su tais is IKI spalvotais saldainiais ir baltu sokoladu sv. zalia spalva.

CIPCIUUUUUUUUK, AUUUUUUUU
Reikia labai patarimo.
Pastilazas torto dengimui. Reikia torta apdengti balta spalva. Noreciau bandyt su pastilazu

Turiu klausimu:
Tortas 3 aukstu. 27, 20, 13 kas kur tokio skersmens. Aukstis kiekvieno auksto apie 6-7 cm. Kiek man reikes to pastilazo. 2-ju normu uzteks?
Kokio storio reikia kocioti?
Ar lengvai dengiasi apacia?
Apacioje nebus jokios juosteles ar gelyciu, turi buti tik lygi mase.
Atsakyti
Dviejų , gal dar truputi liks , bet stenkis dengti kuo storiau minimumas 3 mm , geriau dar storiau , nuo to priklauso torto apačios lygumas ...problemų su apačia neturėjau , jei neišeis , gali užlengti po tortu smile.gif .

Dėl morengiukų ....nutinka tai jei bute ( name ) drėgna , ruduo vistik , bent pas mane tai nešildo tongue.gif , daugkartinis perdžiovinimas tikrai nepadės schmoll.gif .....va ikišate juos vėl džiovinti , drėgmė pasinaikina , jie sausi , po kiek laiko vėl prisigeria....pasaka be galo doh.gif .

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 24, 22:02)
man reikia žalios spalvos, Asseni mane tikina dabar kad perimtų spalvą  g.gif ikiniai maršmiai  smile.gif einu baigti teplioti tortą, o ryt išauš nauja diena  ax.gif

Olesta, stai su IKI saldainiais zalia spalva. Galima dar svesesne padaryt arba kito atspalvio

user posted image
Atsakyti
tebūnie palaimintas 4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū Tau 4u.gif
Atsakyti
Asseni, puiki skrynia thumbup.gif Atrodo, kaip tikra.

Cipciuk, fainas tortukas thumbup.gif Reikės kada panaudoti idėją blush2.gif

"Medutis su aguonom ir kepintais riešutais" - čia aguonos dedamos į tešlą, o riešutai į kremą?

Olesta, labai mielas tortukas thumbup.gif

QUOTE(naitas @ 2009 09 23, 23:44)
Bet reikia kažkokią sistemą įkirsti. Šiaip tai bile kaip tie zigzagai nesidaro.. juos reikia raityt, kad nebūtų ištisinių lygių linijų. O man taip gavos..
Pastebėjau, kad reikia neskubėti ir ramiai "vedžioti" antgalį, kai darai zigzagus. Kai tik paskubėdavau, tai vietoj suapvalintos gaudavosi ištisi linija ax.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 24, 12:12)
Olesta skristi tau iš čia tai tikrai niekur nereikia schmoll.gif  ....asmeniškai aš nemėgėja 3D formų tortų , darau nes prašo , gražu pažiūrėti  wub.gif  wub.gif ir dar kai taip kruopščiai padaryta kaip pas Asseni ar  Migle79 , bei jie man dvelkia šalčiu , tavo tortai šilti , naminiai , visado norisi jų paragauti  essen.gif .
Visiškai sutinku. Visi neįprasti papuošimai gal ir gražiai atrodo, bet jie nesužadina noro paragauti tokį tortą.
Pvz. mano vyras visai nemėgsta jokių dengimo masių, jam mieliausi yra kreminiai tortai. Todėl namiškiams dažniausiai darau tortus be ar su min papuošimais.

Olesta, kad daugiau nebūtų tokių kalbų. Aš labai, labai norėčiau taip išmokti puošti kremu. Teks tau vesti kursus smile.gif

Šiaip tikrai norėčiau, kad kas pamokytumėte, kaip elgtis su antgaliais. Kokiu kampu juos laikyti darant vieną ar kitą raštą.

Atsakyti
Migle, aciu, as su tavim visiskai sutinku. Vaziuojam pas Olesta ir Cipciuka i kursus : "Technikos dirbant su kremu". Man irgi tai labai aktualu.

O kas del naminiu ar nenaminiu. As visiskai nemegstu kremu schmoll.gif , nei grietineles, nei beze. Jeigu puosiu, tai pati ju nevalgau, nukrapstau ir ismetu. Skaniausi tortai man su trupiniais, vaisiais ar plonuciu sluoksniu sokolado.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 24 rugsėjo 2009 - 23:30
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 25, 00:12)
Dėl morengiukų ....nutinka tai jei bute ( name ) drėgna , ruduo vistik , bent pas mane tai  nešildo  tongue.gif , daugkartinis perdžiovinimas tikrai nepadės  schmoll.gif .....va ikišate juos vėl džiovinti , drėgmė pasinaikina , jie sausi ,  po kiek laiko vėl prisigeria....pasaka be galo  doh.gif .

Aciu uz atsakyma. Jau ir pati sumasciau, kad tikriausiai taip yra. Dar karta isdziovinau ir i maiselius sukisusi uzrisau, tai nuo vakar vakaro iki siandien ryto nesuslapo. Bet turejo jie but draugu vestuvems, kurios kaimo turizmo sodyboj vyks. Itariu, kad ten dar daugiau dregmes... Ko gero liks man visi gulbiukai - morengiukai. verysad.gif Nebevesiu. Geda bus, jei istirps.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 25, 00:28)
Migle, aciu,  as su tavim visiskai sutinku. Vaziuojam pas Olesta ir Cipciuka  i kursus : "Technikos dirbant su kremu". Man irgi tai labai aktualu.

O kas del naminiu ar nenaminiu. As visiskai nemegstu kremu schmoll.gif , nei grietineles, nei beze. Jeigu puosiu, tai pati ju nevalgau, nukrapstau ir ismetu. Skaniausi tortai man su trupiniais, vaisiais ar plonuciu sluoksniu sokolado.
dėl skonio, mūsų sutampa, man kuo puošime mažiau kremo, tuo skaniau, pastebėjot tikriausiai, kad dzi drinks_cheers.gif buojamos tik boružės, meškinai ir bitės, na kur nėra kitos išeities, arba aš jos dar neišgalvojau, kad kuo mažiau kremo, į apvalučius matėt irgi, arba tvorele, arba stačiais raštais bet tik tiek kremo kiek išlenda pro ploniausią antgalį smile.gif einu sukrimsiu medučio be nieko lotuliukas.gif liko vienas lakštelis ir šaukštas kremo vakar darant tortą, tai perpjoviau apvalų lakštelį per pus ir pertepiau tuo kremu, kiba man čia prie kavos mini praba nuimti lotuliukas.gif
nu geras, jei jau Asseni į kursus važiuos, gal reikia rimtai kursais užsiimti lotuliukas.gif labai daug sulaukiu tokių prašymų į az blink.gif
Atsakyti
prasau isverskit
1 ст л воды
1 1/2 - 1 3/4 чашки сахарной пудры

as darysiu torto papuosima is tu saldainiu ir cia suprantu kadvanduo bet stikline?? ir ta kita eilute pudra, bet kiek?smile.gif
labai aciu
Atsakyti
Sveikos kepejeles,visi jusu tortukai nuostabus wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 09 24, 17:55)
dabar panevėžietės arba greitai rodot katra kepėt tortą gigantą, arba gražiuoju sakot, pas ką paskutiniai 700 g baltų maršmelow saldainių spintelėje guli, pardavėjai kai parodžiau ko noriu, sakau ar galėtumėt..........ir čia jinai baigia sakinį, jei prašysit išrinkti baltus, tai negalėčiau, nes neturiu sakau o kas vitrinoje, o ten pavyzdžiai  doh.gif doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai nori pasakyti,kad babilone saldainiu nebera blink.gif blink.gif Tai is kur man dabar gauti baltu sldainiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti