Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Nerytė @ 2009 09 24, 12:01)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai fainai tortukas atrodo

gaila mergaites, kad jus taip toli, noreciau uzsakyti savo suneliui artejanciam gimtadieniui tokiu groziu wub.gif

lotuliukas.gif man atrodo su Asseni sugebejimas ir faksu tau atsiustu torta.
Atsakyti
liuks komentaras lotuliukas.gif

Daividija, Tu kaip nors dar nuo to insulto atsigauk, pašalpas mažins netrukus, neapsimoka schmoll.gif schmoll.gif ir nevaryk ant savo rankų ax.gif
Atsakyti
Man irgi skaniausiai atrodo Olestos ir zaliuskės (sveika prisijungus thumbup.gif) tortukai drinks_cheers.gif kaip mat patvarkyčiau abiejų po gabaliuką blush2.gif o Asseni skrynutę - į seifiuką pasidėčiau ir niekam paliest neduočiau lotuliukas.gif

Cipciuk thumbup.gif , jau koks mašiniukas fainutis bigsmile.gif simpatiškas tortukas thumbup.gif

femina, žavus tavo tortukas wub.gif

Daividija lotuliukas.gif bigsmile.gif nevaryk dievo į medį - dešinios pas tave abi rankos ir dar kokios dešinios, matėm, ne kartą įrodei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 24, 12:59)
nu skrynia, tai skrynia, o tortas kur  lens.gif  lens.gif  lens.gif o jei rimtai, tai po šito torto, tai man su savo grietinėlėm tik skrist neatsigręžiant į šitą temą - nežinau nei kaip pagirti, manau klientas įvertins geriausiai, nes man čia kažkas neįmanomo padaryta  4u.gif

o tu cia nevaryk, niekas su grietinele taip nemoka kaip tu 4u.gif labai liuks tortukas

QUOTE(naitas @ 2009 09 24, 13:29)
Tema užsidaro, pasiekus tortų puošimo galimybių ribas.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(daividija @ 2009 09 24, 14:51)
Aiskiai,ne i ta tema pataikei,pradesim cia daba visos savo lobiu skrynias rodyt...

Daugiau tortu cia nebededu...nes gavau insulta ir man ateme abi kaires rankas..
labai dailus torciukas thumbup.gif

Nebrokysim nebrokysim,sitaip dailiai apipuosei,po to dar tortu apmetysi(kas man labai patiktu biggrin.gif )
essen.gif

drinks_cheers.gif as irgi sakiau man su savo tai tik po krumais sleptis verysad.gif
Asseni sedevras, paskolink man nors viena savo rankos pirsta unsure.gif
blink.gif lotuliukas.gif
Cipciuk, kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
Asseni - matau jus cia - gal galetumet minutelei ir i tortu tema zvilgtelti? 4u.gif labai konsultacijos reik 4u.gif
Atsakyti
S.O.S!
Jus beze zinoves, tai cia paklausiu. Vakar pagal cipsiuko recepta pasidariau beze. Ji gavos nuostabi - issikele beveik visa su mikserio mentelem is indo, kaip turi but. Is jos pagaminau morengiukus, isdziovinau. Bet siandien rte jie vel buvo slapi. Neissileide bet slapi. Vel isdziovinau. O dabar grizusi vel radau juos slapius... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Kas gali but blogai?
Atsakyti
dabar panevėžietės arba greitai rodot katra kepėt tortą gigantą, arba gražiuoju sakot, pas ką paskutiniai 700 g baltų maršmelow saldainių spintelėje guli, pardavėjai kai parodžiau ko noriu, sakau ar galėtumėt..........ir čia jinai baigia sakinį, jei prašysit išrinkti baltus, tai negalėčiau, nes neturiu sakau o kas vitrinoje, o ten pavyzdžiai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 24, 17:55)
dabar panevėžietės arba greitai rodot katra kepėt tortą gigantą, arba gražiuoju sakot, pas ką paskutiniai 700 g baltų maršmelow saldainių spintelėje guli, pardavėjai kai parodžiau ko noriu, sakau ar galėtumėt..........ir čia jinai baigia sakinį, jei prašysit išrinkti baltus, tai negalėčiau, nes neturiu sakau o kas vitrinoje, o ten pavyzdžiai  doh.gif doh.gif  doh.gif  doh.gif

Cia gal tu Babilone buvai?
Pas mane tie balti saldainiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, patarkit prasau 4u.gif
Marcipana geriau dengti ant grietineles ar ant sviestinio kremo ?

Asseni, Olesta, Cipciuk, jusu tortai tiesiog yspudingi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif .
Atsakyti
[/B]Asseni[B],.........................nu net nezinau kaip issireiksti ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Papildyta:
Olesta,kuo jau tau nepatinka tavo "grietineles".Cia pritariu Cipciuko nuomone-siltas 4u.gif
Cipciuk,buciau anksciau pamacius jusu sita masiniuka,matyt kopijuot buciua bandzius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2009 09 24, 15:41)
Mergaites, patarkit prasau  4u.gif
Marcipana geriau dengti ant grietineles ar ant sviestinio kremo ?

Asseni, Olesta, Cipciuk, jusu tortai tiesiog yspudingi  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif .

marcipanas ant visko gerai laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 24, 18:08)
Cia gal tu Babilone buvai?
Pas mane tie balti saldainiai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif neregėto mąsto plėšikavimas, o paskui lobių skrynias tik krauna į eterį tik krauna, o iš ko man dabar vargdienei svočios tortą apdengt ką, lauk svečių, rytoj atvažiuosiu ir dengsi man tortą, ni vieno saldainiuko nepalikt unsure.gif o dar shrekiukė man sako ot kokia Tu nei vieno saldainuko balto man nepalikai, o čia pasirodo va kas pasidarbavo...... bet tikrai bajeris, išsikviečiau dabar svočią ir laukiu drebėdama, kad sutiktų keisti spalvą, tada dar išsisukčiau ax.gif
Atsakyti