Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2009 09 24, 13:29)
Tema užsidaro, pasiekus tortų puošimo galimybių ribas.

laugh.gif

QUOTE(naitas @ 2009 09 24, 13:36)

Vsio, Asseni, gud bai - Tu jau išėjai į matricą  :dirol

laugh.gif

Labai labai gražu - Asseni ir Cipciuk - labai gražu, dailu, miela... aš nesu tokia iškalbinga kaip ... Naitas mirksiukas.gif

Olesta tu tik būk čia su savo gražuoliukais grietinėliukais ...

džiugu kad viskas tiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 24 rugsėjo 2009 - 13:00
Asseni bravo,kaip grazu negaliu akiu atitraukti,sakyk o kaip tu virsu padarei ten tik mase ar irgi torto yra?
Cipciuk linksmas spalvingas turtukas.
Olesta kaip visada graziai su kremu dirbi.kad man taip....
Atsakyti
Cipciuk,asseni aciu 4u.gif tai irgi is tos pacios mases darote viduriukus? o tiktu jei sokolado ant viduriuko,o aplink apibarstyti?(niu jauciu kvailai klausineju-kaip psidarysiu taip turesiu,aniaa? tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 09 24, 14:20)
Asseni bravo,kaip grazu negaliu akiu atitraukti,sakyk o kaip tu virsu padarei ten tik mase ar irgi torto yra?
Cipciuk linksmas spalvingas turtukas.
Olesta kaip visada graziai su kremu dirbi.kad man taip....

Vaidulyteee, aciu, ten biskvitas, suteptas kremu i supakuotas i mase
Atsakyti
[quote=Asseni,2009 09 24, 14:22]

atejau ir iseinu issiziojus swoon.gif neturiu ka pasakyt, tikrai praradau kalbos dovana.................. wub.gif

cypciuk, olesta spalvytes tortuku uhhhh veza net blush2.gif rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
As nebegirsiu, nes nera zodziu blink.gif

Ir kaip visada su reikalu, reikia padaryti boruze, bet as tos grietineles labai bijau, tai kazi ar gautus ji grazi darant su apdengimo mase- jos kunelis. Ar sakyt kad barbe kokia darytu ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 24, 12:45)
Atnesu lobiu skrynia.

Viespateliau aukstielnykas - nerealuuuu blink.gif blink.gif blink.gif
QUOTE(naitas @ 2009 09 24, 13:29)
Tema užsidaro, pasiekus tortų puošimo galimybių ribas.

hihihi.gif

Cipciuk, Jusu tortukas su masinyte kokis fainuolis wub.gif
Olesta, kaip tik geriu kava, duok sen gabaleli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 24, 12:45)

Atnesu lobiu skrynia.

ar tikrai ji valgoma bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 09 24, 14:38)
ar tikrai ji valgoma bigsmile.gif  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lotute, tu kaip mano kliente. Nusiunciau jai nuotrauka, paklausti gal kas nepatinka, gal dar ka galiu pataisyt. Ji per skype pradejo klausinet, kas kur. O po to raso, cia jos zodziai: "NU GERAI .... dabar rimtai klausiu.... jis visas valgomas ?" lotuliukas.gif
Sakau, nevalgomos yra dvi detales: siulas karoliuku viduje ir popieriukai nuo pinigeliu sokoladuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 24 rugsėjo 2009 - 13:46
QUOTE(Asseni @ 2009 09 24, 14:44)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
lotute, tu kaip mano kliente. Nusiunciau jai nuotrauka, paklausti gal kas nepatinka, gal dar ka galiu pataisyt. Ji per skype pradejo klausinet, kas kur. O po to raso, cia jos zodziai: "NU GERAI .... dabar rimtai klausiu.... jis visas valgomas ?"  lotuliukas.gif
Sakau, nevalgomos yra dvi detales: siulas karoliuku viduje ir popieriukai nuo pinigeliu sokoladuku

kitą kartą kai panašų šedevrą gaminsit prašom nuo a iki ž pafotkinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 24, 09:45)
femina, saunuole

naitai,
as su tavim pilnai sutinku del postu pratrinimo

Atnesu lobiu skrynia.

Aiskiai,ne i ta tema pataikei,pradesim cia daba visos savo lobiu skrynias rodyt...

Daugiau tortu cia nebededu...nes gavau insulta ir man ateme abi kaires rankas..
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 24, 10:12)
Trinu nereikalingas foto iš albumo  , gi žiū tortas blink.gif  ...nu lyg nedėjau jo ... g.gif ....va ką reiškia per dieną keleta suklijuoti  doh.gif , užsimiršti ką darei , na po Asseni skrynios tai baikė , bet lengvai pasipuoše , galite bandyti .

Medutis su aguonom ir kepintais riešutais ( užėjo manija  doh.gif ) , pastilažas , gėlytės cukrinės .

labai dailus torciukas thumbup.gif
QUOTE(Olesta @ 2009 09 24, 10:29)
tai tada jei nebrokysit, tai va tokį vieną vaisinuką su pastiliažinėmis kvietkelėmis prie kavos  ax.gif

Nebrokysim nebrokysim,sitaip dailiai apipuosei,po to dar tortu apmetysi(kas man labai patiktu biggrin.gif )
essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 24, 12:12)
Medutis su aguonom ir kepintais riešutais ( užėjo manija  doh.gif ) , pastilažas , gėlytės cukrinės .

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai fainai tortukas atrodo

gaila mergaites, kad jus taip toli, noreciau uzsakyti savo suneliui artejanciam gimtadieniui tokiu groziu wub.gif
Atsakyti