Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Asseni, eina sau blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Talentas, tikrų tikriausias Talentas iš didžiosios raidės
Atsakyti
nu skrynia, tai skrynia, o tortas kur lens.gif lens.gif lens.gif o jei rimtai, tai po šito torto, tai man su savo grietinėlėm tik skrist neatsigręžiant į šitą temą - nežinau nei kaip pagirti, manau klientas įvertins geriausiai, nes man čia kažkas neįmanomo padaryta 4u.gif
Atsakyti
Trinu nereikalingas foto iš albumo , gi žiū tortas blink.gif ...nu lyg nedėjau jo ... g.gif ....va ką reiškia per dieną keleta suklijuoti doh.gif , užsimiršti ką darei , na po Asseni skrynios tai baikė , bet lengvai pasipuoše , galite bandyti .

Medutis su aguonom ir kepintais riešutais ( užėjo manija doh.gif ) , pastilažas , gėlytės cukrinės .

user posted image

user posted image

user posted image

O Olesta skristi tau iš čia tai tikrai niekur nereikia schmoll.gif ....asmeniškai aš nemėgėja 3D formų tortų , darau nes prašo , gražu pažiūrėti wub.gif wub.gif ir dar kai taip kruopščiai padaryta kaip pas Asseni ar Migle79 , bei jie man dvelkia šalčiu , tavo tortai šilti , naminiai , visado norisi jų paragauti essen.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 rugsėjo 2009 - 12:14
tai tada jei nebrokysit, tai va tokį vieną vaisinuką su pastiliažinėmis kvietkelėmis prie kavos ax.gif
user posted image

ačiū Spanguoliai už dažus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 24, 13:45)
Atnesu lobiu skrynia.

Tema užsidaro, pasiekus tortų puošimo galimybių ribas.

Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 09 24, 13:29)
Tema užsidaro, pasiekus tortų puošimo galimybių ribas.

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 24, 14:12)
Medutis su aguonom ir kepintais riešutais ( užėjo manija  doh.gif ) , pastilažas , gėlytės cukrinės .

kaip aš norėčiau mokėt tokį padaryt rolleyes.gif

bet Cipciuk, labai įdomi tų smulkių žalių lapelių forma lens.gif na ir kruopštumas thumbup.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 09 24, 14:29)
tai tada jei nebrokysit, tai va tokį vieną vaisinuką su pastiliažinėmis kvietkelėmis prie kavos  ax.gif

ir va tokį.. nuostabi spalva ir man labai patinka tas pakraščiuko dzibavimas. Čia kažkaip "permetat" dzibuojant?
Papildyta:
QUOTE(adriu @ 2009 09 24, 14:32)

Išsigandot? Galvojot - rimtai? laugh.gif

Vsio, Asseni, gud bai - Tu jau išėjai į matricą dirol.gif
Atsakyti
Asseni-truksta zodziu blink.gif

merginos,noriu paklausti kuo galima padaryti gerberu viduriukus?sokoladinius ,,blynus,,isspausti,ar uzteks pabarstuku?o gal cukraus kruopeles nudazyti,tu viduriuku gi buna ir rudu ir zalsvu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 24 rugsėjo 2009 - 12:44
Tamsius viduriukus darau rudus , kai pražius atsargiau jų kraštelį sudrėkini ir rideni spalvintu cukrumi arba manų kruopomis , gausis ....rudas viduriukas su geltonu krašteliu 4u.gif .

Maži jie naitai , oi maži , vos sugrabaliojau doh.gif .
Atsakyti
Duokit valeriono po Asseni torto tuojau ant darbo stalo isiplosiu, NEREALU.
Olestos ir Cipciuko labai silti tortai, o dar ta zalia spalva wub.gif
Atsakyti
skaitau sakinį ir galvoju, Dieve brangus, kaip tai užsidaro tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif spalva electric green, tikiuosi gerai parašiau iš Americolor serijos, o raštelis daromas štai taip, man labai labai jis irgi patinka ax.gif
Atsakyti
Merginos, baikit cia cirkintis. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zvengiu iki asaru.
Aciu visom.

Adriu
, rasta dariau su dantu krapstuku

Pintikė, zinai, kaip dariau. Dariau blynuka toki mazuka, dejau i viduriuka. Atskirai sumaisau cukru su dazais ir palej to rutuliuko krasciuka paslapinau kiek ir pabarsciau cukrum.
Oj, ir Cipciukas ta pati parase bigsmile.gif

Cipciuk, nerealiai grazi spalva, paimu ideja, labai fainas tortuks

Olesta, jau grietineles ne feja, o karaliene. Pavirsius tiesiog stiklinis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 24 rugsėjo 2009 - 13:00