Asseni, eina sau
Talentas, tikrų tikriausias Talentas iš didžiosios raidės
nu skrynia, tai skrynia, o tortas kur o jei rimtai, tai po šito torto, tai man su savo grietinėlėm tik skrist neatsigręžiant į šitą temą - nežinau nei kaip pagirti, manau klientas įvertins geriausiai, nes man čia kažkas neįmanomo padaryta
Trinu nereikalingas foto iš albumo , gi žiū tortas ...nu lyg nedėjau jo ... ....va ką reiškia per dieną keleta suklijuoti , užsimiršti ką darei , na po Asseni skrynios tai baikė , bet lengvai pasipuoše , galite bandyti .
Medutis su aguonom ir kepintais riešutais ( užėjo manija ) , pastilažas , gėlytės cukrinės .
O Olesta skristi tau iš čia tai tikrai niekur nereikia ....asmeniškai aš nemėgėja 3D formų tortų , darau nes prašo , gražu pažiūrėti ir dar kai taip kruopščiai padaryta kaip pas Asseni ar Migle79 , bei jie man dvelkia šalčiu , tavo tortai šilti , naminiai , visado norisi jų paragauti .
Medutis su aguonom ir kepintais riešutais ( užėjo manija ) , pastilažas , gėlytės cukrinės .
O Olesta skristi tau iš čia tai tikrai niekur nereikia ....asmeniškai aš nemėgėja 3D formų tortų , darau nes prašo , gražu pažiūrėti ir dar kai taip kruopščiai padaryta kaip pas Asseni ar Migle79 , bei jie man dvelkia šalčiu , tavo tortai šilti , naminiai , visado norisi jų paragauti .
QUOTE(Asseni @ 2009 09 24, 13:45)
Atnesu lobiu skrynia.
Tema užsidaro, pasiekus tortų puošimo galimybių ribas.
QUOTE(naitas @ 2009 09 24, 13:29)
Tema užsidaro, pasiekus tortų puošimo galimybių ribas.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 24, 14:12)
kaip aš norėčiau mokėt tokį padaryt
bet Cipciuk, labai įdomi tų smulkių žalių lapelių forma na ir kruopštumas
QUOTE(Olesta @ 2009 09 24, 14:29)
tai tada jei nebrokysit, tai va tokį vieną vaisinuką su pastiliažinėmis kvietkelėmis prie kavos
ir va tokį.. nuostabi spalva ir man labai patinka tas pakraščiuko dzibavimas. Čia kažkaip "permetat" dzibuojant?
Papildyta:
QUOTE(adriu @ 2009 09 24, 14:32)
Išsigandot? Galvojot - rimtai?
Vsio, Asseni, gud bai - Tu jau išėjai į matricą
Asseni-truksta zodziu
merginos,noriu paklausti kuo galima padaryti gerberu viduriukus?sokoladinius ,,blynus,,isspausti,ar uzteks pabarstuku?o gal cukraus kruopeles nudazyti,tu viduriuku gi buna ir rudu ir zalsvu
merginos,noriu paklausti kuo galima padaryti gerberu viduriukus?sokoladinius ,,blynus,,isspausti,ar uzteks pabarstuku?o gal cukraus kruopeles nudazyti,tu viduriuku gi buna ir rudu ir zalsvu
skaitau sakinį ir galvoju, Dieve brangus, kaip tai užsidaro spalva electric green, tikiuosi gerai parašiau iš Americolor serijos, o raštelis daromas štai taip, man labai labai jis irgi patinka
Merginos, baikit cia cirkintis.
Zvengiu iki asaru.
Aciu visom.
Adriu, rasta dariau su dantu krapstuku
Pintikė, zinai, kaip dariau. Dariau blynuka toki mazuka, dejau i viduriuka. Atskirai sumaisau cukru su dazais ir palej to rutuliuko krasciuka paslapinau kiek ir pabarsciau cukrum.
Oj, ir Cipciukas ta pati parase
Cipciuk, nerealiai grazi spalva, paimu ideja, labai fainas tortuks
Olesta, jau grietineles ne feja, o karaliene. Pavirsius tiesiog stiklinis
Zvengiu iki asaru.
Aciu visom.
Adriu, rasta dariau su dantu krapstuku
Pintikė, zinai, kaip dariau. Dariau blynuka toki mazuka, dejau i viduriuka. Atskirai sumaisau cukru su dazais ir palej to rutuliuko krasciuka paslapinau kiek ir pabarsciau cukrum.
Oj, ir Cipciukas ta pati parase
Cipciuk, nerealiai grazi spalva, paimu ideja, labai fainas tortuks
Olesta, jau grietineles ne feja, o karaliene. Pavirsius tiesiog stiklinis