QUOTE(zuliaska @ 2009 09 24, 09:28)
as tikrai neisizeidziau
as kartais ir pasmastau, kad nereik cia det, bet kad man labai patinka sita tema
man irgi labai patinka ši tema, ir aš kartais užsimirštu
šiaip tai būtų gerai, jeigu šitą temą bent kartą į tris keturias dienas pravalytų moderatorė. Kad išmestų visus "oi kaip gražu, ir aš noriu".. ir pan.. ir kad liktų tik esencija, kaip padaryti vieną ar kitą papuošimą.
Tačiau manau, kad vistiek yra būtina rašyti tuos "ach uch ir kaip gražu", nes tik per tai atšyla santykiai, palaikomas noras bendrauti ir dalintis patirtimi. O praėjus keletui dienų, t.y. atsiradus įspūdžio
senaties terminui, būtų galima ištrinti tuos palaikančius, pagiriamuosius, paskatinančius dirbti toliau, postus.
QUOTE(neramuole @ 2009 09 24, 09:41)
QUOTE(Aguonėlė @ 2009 09 24, 10:23)
ai jau negirkit taip stipriai
labai lengva kitus "kritikuoti" (čia aš apie save
), o kai pati pabandžiau ir spalvas suderint, ir kad tortas vientisas papuošimo tema, faktūra gautųsi.. tai taip sakant.. trejetas su minusu...
visgi sudėtinga yra padaryti vienodai aukštą, nekreivą tortą. Gal kai dzibuojasi grietinėle ar beze, tai ne taip matosi, bet kai užsidengia lygia mase, ir dar jeigu balta, vienspalve, tai taip išlenda visi trūkumai
kol dariau - atrodo lygus. Aptepiau, aplyginau.. lygus.. apdengiau mase - viskas, kreivas
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...