prašau smulkiau papasakoti apie drugelių dekoravimą
Naitai, na pagaliau as sulaukiau tavo torto. O tai jau norejau klaust, kur paslepei Super graziai suderintos spalvos . LAbai panasus i ta paveiksliuka, kuri buvai ikelus. Na o rozes i rozes panasios. tik reikejo galiuka apacioje nupjauti, butu trumpesnes, tada galetum lengviau lapukus atlenkti, butu labiau iskistos
skristyn, labai grazios rozes, tik per aukstos. Jeigu dar nesiketejo, tai nupjakt siek tiek apacia. O kad blizga, tai matosi.
Bet drugeliu grozis. . Sakyk, kur pirkai tokias grazias formeles drugeliams, as tai maciau tik kitokias, o pas tave tai superines.
JOLKA999, o ko butent tau reikia. Paziuret kaip tos armonikos tortai atrodo, ar paaiskinti kaip isgauti tokia forma, ar kokiu budu tai padaryt? Sakyk, padesim. Ikelk cia paveiksliuka torto, kuri noretum daryt, internete pilna tu armoniku. Permeciau ten fotkes, nu gi nera ten labai sunku ja padaryt.
skristyn, labai grazios rozes, tik per aukstos. Jeigu dar nesiketejo, tai nupjakt siek tiek apacia. O kad blizga, tai matosi.
Bet drugeliu grozis. . Sakyk, kur pirkai tokias grazias formeles drugeliams, as tai maciau tik kitokias, o pas tave tai superines.
JOLKA999, o ko butent tau reikia. Paziuret kaip tos armonikos tortai atrodo, ar paaiskinti kaip isgauti tokia forma, ar kokiu budu tai padaryt? Sakyk, padesim. Ikelk cia paveiksliuka torto, kuri noretum daryt, internete pilna tu armoniku. Permeciau ten fotkes, nu gi nera ten labai sunku ja padaryt.
as turbut nemoku ieskoti,tai ir neradau torto-armonikos noreciau pamatyti toki torta,nes greitai reikes toki padaryti
asseni,gal imestum kokia foto man i az,arba cia,buciau dekinga.torta dengsiu mase is saldainiu,viduj turi buti medutis.
tau ji padaryti tikiu,kad vieni juokai,o man tai aukstasis pilotazas
asseni,gal imestum kokia foto man i az,arba cia,buciau dekinga.torta dengsiu mase is saldainiu,viduj turi buti medutis.
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 23, 18:19)
as turbut nemoku ieskoti,tai ir neradau torto-armonikos noreciau pamatyti toki torta,nes greitai reikes toki padaryti
čia čia lai įmeta
JOLKA,
apie toki torta kalbi?
http://farm4.static....df205b9.jpg?v=0
http://media.merchan...ion_medium.jpeg
Parasyk, jeigu tors tortas reikalingas. Parasysiu, kaip daryciau
apie toki torta kalbi?
http://farm4.static....df205b9.jpg?v=0
http://media.merchan...ion_medium.jpeg
Parasyk, jeigu tors tortas reikalingas. Parasysiu, kaip daryciau
naitai koks mielas siltas tortukas,o raituzus per antgaliuka darei ar is kepimo popieriaus dareisi tutele?
skristyn kokie grazus drugeliai dabar pavydziu baltai jums tu drugeliu ,ot durna as merga
skristyn kokie grazus drugeliai dabar pavydziu baltai jums tu drugeliu ,ot durna as merga
QUOTE(Olesta @ 2009 09 23, 18:05)
prašau smulkiau papasakoti apie drugelių dekoravimą
QUOTE(Asseni @ 2009 09 23, 18:10)
skristyn[/b], labai grazios rozes, tik per aukstos. Jeigu dar nesiketejo, tai nupjakt siek tiek apacia. O kad blizga, tai matosi.
Pirkau uk, aciukas Naitui
drugeliai
O padaryti labai paprasta Dariau su formele is baltos spalvos mases
nudaziau su dazais dust melsva spalva, ju idejau i spirita, tik beda kad netirpsta, nes pamaisius spiritas nusidazo, kiek pabuve sukrenta i mase
Tada ant atskiru detaliu, jos issispaudzia su ta formele dejau blizguti, bronza, zalia spalva, melyna parlamutra ir rausva bei melsva blizgucius.
Visas spalvas naudojau dust tipo, tik ju netirpdziau spirite, o daziau su teptuku ant tos melsvos spalvos, jie dar buvo dregni.
Labai patiko su jais zaisti
QUOTE(RiMami @ 2009 09 23, 17:23)
O ko ten neįžiūri Cipciuko fotkėj, skruzdėlyno tolumoj stovinčio
....oi negaliu , bajeristės ....naituk spustelk ant увеличеть....čia tau ne anglų kalba , ot ...
skristyn...neapsakomo grožio drugeliai ...n e a p s a k o m o .
QUOTE(Liusii @ 2009 09 23, 16:37)
nu merginos tai niekas neatsake apie torta Rafaelo ar jis skanus, lengvai pasidaro? kodel jus ji mazai kepat?
Lengvai pasidaro. Bet man ne ypatingai patiko. Skanu, bet... skanesniu man buvo bet skoniui gi draugu nera
Sekanti kart jei daryciau, deciau kremo daugiau, nes man per daug bulkos buvo. Atrode kai sutepinejau - jo tikrai gana. Bet jis kazkur 'dingo' kai prapjovem
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 23, 19:06)
ACIUUUUUUUUUUUUUUUUU
Trumpam desne ranka pasiskolinau
Man paciai labai faina kad gavosi kazkas grazaus, nes darysiu bendradarbes mergaitei tortuka, tai taip norisi kad patiktu