Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

prašau smulkiau papasakoti apie drugelių dekoravimą 4u.gif
Atsakyti
Naitai, na pagaliau as sulaukiau tavo torto. O tai jau norejau klaust, kur paslepei lotuliukas.gif Super graziai suderintos spalvos thumbup.gif . LAbai panasus i ta paveiksliuka, kuri buvai ikelus. Na o rozes i rozes panasios. tik reikejo galiuka apacioje nupjauti, butu trumpesnes, tada galetum lengviau lapukus atlenkti, butu labiau iskistos

skristyn
, labai grazios rozes, tik per aukstos. Jeigu dar nesiketejo, tai nupjakt siek tiek apacia. O kad blizga, tai matosi.

Bet drugeliu grozis. wub.gif wub.gif wub.gif . Sakyk, kur pirkai tokias grazias formeles drugeliams, as tai maciau tik kitokias, o pas tave tai superines.

JOLKA999, o ko butent tau reikia. Paziuret kaip tos armonikos tortai atrodo, ar paaiskinti kaip isgauti tokia forma, ar kokiu budu tai padaryt? Sakyk, padesim. Ikelk cia paveiksliuka torto, kuri noretum daryt, internete pilna tu armoniku. Permeciau ten fotkes, nu gi nera ten labai sunku ja padaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 23 rugsėjo 2009 - 17:11
as turbut nemoku ieskoti,tai ir neradau torto-armonikos blush2.gif noreciau pamatyti toki torta,nes greitai reikes toki padaryti ax.gif

asseni,gal imestum kokia foto man i az,arba cia,buciau dekinga.torta dengsiu mase is saldainiu,viduj turi buti medutis.
tau ji padaryti tikiu,kad vieni juokai,o man tai aukstasis pilotazas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 23 rugsėjo 2009 - 17:21
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 23, 18:19)
as turbut nemoku ieskoti,tai ir neradau torto-armonikos blush2.gif noreciau pamatyti toki torta,nes greitai reikes toki padaryti ax.gif

asseni,gal imestum kokia foto man i az,arba cia,buciau dekinga.torta dengsiu mase is saldainiu,viduj turi buti medutis.
tau ji padaryti tikiu,kad vieni juokai,o man tai aukstasis pilotazas ax.gif

čia čia lai įmeta blush2.gif
Atsakyti
JOLKA,
apie toki torta kalbi?
http://farm4.static....df205b9.jpg?v=0
http://media.merchan...ion_medium.jpeg

Parasyk, jeigu tors tortas reikalingas. Parasysiu, kaip daryciau
Atsakyti
naitai koks mielas siltas tortukas,o raituzus per antgaliuka darei ar is kepimo popieriaus dareisi tutele?
skristyn kokie grazus drugeliai thumbup.gif dabar pavydziu baltai jums tu drugeliu ,ot durna as merga doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 23, 17:30)

user posted image
Торт "Тульская гармонь" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 23, 18:05)
prašau smulkiau papasakoti apie drugelių dekoravimą  4u.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 09 23, 18:10)
skristyn[/b], labai grazios rozes, tik per aukstos. Jeigu dar nesiketejo, tai nupjakt siek tiek apacia. O kad blizga, tai matosi.

Bet drugeliu grozis.  wub.gif  wub.gif  wub.gif . Sakyk, kur pirkai tokias grazias formeles drugeliams, as tai maciau tik kitokias, o pas tave tai superines.

Pirkau uk, aciukas Naitui
drugeliai
O padaryti labai paprasta smile.gif Dariau su formele is baltos spalvos mases
nudaziau su dazais dust melsva spalva, ju idejau i spirita, tik beda kad netirpsta, nes pamaisius spiritas nusidazo, kiek pabuve sukrenta i mase doh.gif
Tada ant atskiru detaliu, jos issispaudzia su ta formele dejau blizguti, bronza, zalia spalva, melyna parlamutra ir rausva bei melsva blizgucius.
Visas spalvas naudojau dust tipo, tik ju netirpdziau spirite, o daziau su teptuku ant tos melsvos spalvos, jie dar buvo dregni.
Labai patiko su jais zaisti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 23 rugsėjo 2009 - 18:05
Čia daugiau vaizdų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 09 23, 17:23)
O ko ten neįžiūri Cipciuko fotkėj, skruzdėlyno tolumoj stovinčio user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....oi negaliu , bajeristės ....naituk spustelk ant увеличеть....čia tau ne anglų kalba , ot ... liezuvis.gif

skristyn...neapsakomo grožio drugeliai ...n e a p s a k o m o wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 23 rugsėjo 2009 - 18:18
QUOTE(Liusii @ 2009 09 23, 16:37)
nu merginos tai niekas neatsake apie torta Rafaelo ar jis skanus, lengvai pasidaro? kodel jus ji mazai kepat?

Lengvai pasidaro. Bet man ne ypatingai patiko. Skanu, bet... skanesniu man buvo ax.gif bet skoniui gi draugu nera wink.gif
Sekanti kart jei daryciau, deciau kremo daugiau, nes man per daug bulkos buvo. Atrode kai sutepinejau - jo tikrai gana. Bet jis kazkur 'dingo' kai prapjovem hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 23, 19:06)
skristyn...neapsakomo grožio drugeliai ...n e a p s a k o m o   wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif .

ACIUUUUUUUUUUUUUUUUU
Trumpam desne ranka pasiskolinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man paciai labai faina kad gavosi kazkas grazaus, nes darysiu bendradarbes mergaitei tortuka, tai taip norisi kad patiktu wub.gif
Atsakyti