Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 23, 15:35)
Ne , degtine ( spiritu ) arba tiesiog vandeniu ( vos drėkini ) , nuo želatinos slidinėja , sunku dirbti , nebent detales susmeigsi krapštukais . smile.gif

Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
nu merginos tai niekas neatsake apie torta Rafaelo ar jis skanus, lengvai pasidaro? kodel jus ji mazai kepat?
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 09 23, 15:37)
nu merginos tai niekas neatsake apie torta Rafaelo ar jis skanus, lengvai pasidaro? kodel jus ji mazai kepat?

labai skanus, rekomenduoju thumbup.gif ... kas valge tikrai gyre drinks_cheers.gif ir lengvai pasidaro, man kazkaip neiseina perpjaut biskvito i keleta daliu, o sitam reikia juos atskirai kept tai pats tas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 23, 00:48)
Va ji..... smile.gif

user posted image

neįkušlinu lens.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 23, 16:35)
Ne , degtine ( spiritu ) arba tiesiog vandeniu ( vos drėkini ) , nuo želatinos slidinėja , sunku dirbti , nebent detales susmeigsi krapštukais . smile.gif

aš tai patarčiau dar skalbinių segtukais rolleyes.gif
dar klijuoja kiaušinio baltymu.

tai va.. savaitės vidurys.. gallima ir savo parodyt.. blush2.gif kai prapjoviau, prisiminiau, kad neįsidėjau į katalogą laugh.gif.. tai ne visas vaizdas .. nemedaus laugh.gif tortas, dengtas pastilažu. drugeliai irgi padžiovinto pastilažo,

user posted image
pirmą kartą dariau aisingą tortui ir kringelius.. supratau kas tai per sunkus darbas kringeliuot karsta.gif
dabar tai nedėčiau tų rožių. Dėčiau ratuką mažų gėlyčių, kaip apačioje. Man tokios gražios rožės, kaip Cipciuko, nesigauna verysad.gif

Atsakyti
naitai,nu labai jau gražūs drugeliai wub.gif aš ir vakar pasidariau- ax.gif bus tortui naminiui valgimui-rafaelo parūpo iškept blush2.gif
o kringeliukai visai gražūs- thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 09 23, 16:47)
tai va.. savaitės vidurys.. gallima ir savo parodyt..  blush2.gif  kai prapjoviau, prisiminiau, kad neįsidėjau į katalogą laugh.gif.. tai ne visas vaizdas .. nemedaus laugh.gif tortas, dengtas pastilažu. drugeliai irgi padžiovinto pastilažo,

grazu nors ir ne visas vaizdas. labai simpatiski drugeliai smile.gif va man irgi nesigauna issiskleide rozes, moku tik pumpure blush2.gif
Atsakyti
naitukas thumbup.gif , niugi gražuma bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ir drugeliai thumb_yello.gif man atrodo rožytės ten labai tinka wub.gif žodžiu, puikiai padirbėjai mergyt thumbup.gif

O ko ten neįžiūri Cipciuko fotkėj, skruzdėlyno tolumoj stovinčio user posted image
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 09 23, 14:23)
naitukas thumbup.gif , niugi gražuma  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif ir drugeliai thumb_yello.gif man atrodo rožytės ten labai tinka  wub.gif žodžiu, puikiai padirbėjai mergyt thumbup.gif

O ko ten neįžiūri Cipciuko fotkėj, skruzdėlyno tolumoj stovinčio user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha,as iziurejau irgi ji ten ir taaaip uzsimaniau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 23, 13:27)
mergaites,gal turit ideju kaip padaryti torta-armonika g.gif  doh.gif ,o gal kas daret g.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 23, 17:30)

čia aseni reik klaust unsure.gif o nete nieko nerandi?
Atsakyti
as irgi siandien drugelius pagaminau, gavosi stai kas blush2.gif
user posted image
Bet su rozem tai niekaip neiseina issiskleidusios padaryt, o siandien i mase per daug zelatinos idejau, tai labai sunkiai s ja sekesi dirbt doh.gif (cia su cukrine geliu mase)
o naturoj vaizdas visai kitoks jie blizga, nes su blizguciu, darau mergaitei, o mergaites kaip sarkos, grazu kas blizga wub.gif
user posted image
va cia truputi matos blizgalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 23 rugsėjo 2009 - 16:44
labai grazus drugeliai,labai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti