Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ooo @ 2009 09 23, 12:46)
sveikos, mergaites - ar teisingai supratau, kad torta Otela galima puosti su bet kuo, papildomai niekuo neaptepant, nes ten sviestinis-virto kondensuoto pieno kremas?  g.gif

Tik labai gerai aptepi visus sonus, virsu, sulygini ir gali puost. Papiomu kitu kremu gaminti nereikia
Atsakyti
Asseni,dekui 4u.gif Einu gamintis pastilazo.Beja, jau nulipdyta krasciukus padazyti galima,neissilies su skistais dazais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 23 rugsėjo 2009 - 11:58
QUOTE(Asseni @ 2009 09 23, 11:39)
Aidutea, reiktu laukti Cipciuko, atsakyti negaliu kodel, bet sitas klausimas tikrai ne i sita tema parasytas. Reiktu pas Cipciuka i tema eit, arba i saldzius receptus.

Atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 23, 12:52)
Tik labai gerai aptepi visus sonus, virsu, sulygini ir gali puost. Papiomu kitu kremu gaminti nereikia

dekui - kepsiu savaitgali thumbup.gif
ainu i tortu tema klausimuka dar uzduot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 23, 12:42)
Viskas gerai  biggrin.gif
Saldainius perku IKI, arba parduotuvele SALDUS MAJAI, nezinau, ar tokia yra Kaune.

akropolyje tikrai yra(priesais kino teatro kasas)be to tu tripslviu maciau pacioje Akropolio maximoje
Atsakyti
Marshmallow saldainių esu mačius ir "Cento" parduotuvėse, jei tokių pas jus kur yra laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 23 rugsėjo 2009 - 12:49
QUOTE(EgluteN @ 2009 09 23, 12:14)
Atsiprasau,bet man dar cia siek tiek tamsus miskas blush2.gif savaitgali krikstynoms zadu daryti meduti ir noriu batukus lipdyt is pastilazo,tad va ir zioplineju grazu torta pamacius,ne visur dar susigaudau kas kur tiksliai yra blush2.gif  4u.gif
P.S. Ka tik paskaitinejau papuosimu temeleje,kur sudeti visi  budai,jog pastilazu dengti nepatartina,tai kaip cipciukas apdenge ar as cia vel kazko nesuprantu g.gif

Tinka , ir dar kaip tinka thumbup.gif , tik dar kartą sakau , aš į jį pilu aliejaus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Aidutea @ 2009 09 23, 11:24)
Meginau kepti negro bucini, bet nepavyko iskepti biskvito verysad.gif  Gavosi toks vieno sluoksnio, slapias limpantis, kepiau pagal visas cipciuko instrukcijas, Kaip kad cia parasyta  net skarda tokio pacio dydzio. Ka galejau padaryti ne taip? unsure.gif

Jis ir yra vieno sluoksnio , paskui jį pjaustai kvadratais ir dar perpjauni per puse ( horizontaliai ) .....nešįsiskaitei gerai rolleyes.gif ....parašiau , neperkepti , jo viršus prilietus turi lipti prie piršto , jei jau nebelimpa - perkeptas , bus sausas ir ne toks purus .....tai , kad viskas pas tave išėjo , tik jį horizontaliai reikia supjaustyti .

Yra mano tema , ten atsakysiu , jei tai liečia mano receptus 4u.gif .
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2009 09 23, 14:36]
Tinka , ir dar kaip tinka thumbup.gif , tik dar kartą sakau , aš į jį pilu aliejaus 4u.gif

Didelis dekui,kad atsakete 4u.gif figurelems ka tik issiminkiau.Tad ryt darysiu su aliejumi kita gabala.Beja,ar toje temeleje duotas kiekis padengia 23cm tortuka?Ir kiek aliejaus deti? 4u.gif
Atsakyti
Padengia 30 cm . skersmens bet ....aš dengiu storiau , man super gerai 26 cm. ( dar lieka ) .
Aliejaus 5 - 6 valgomus ( sriubinius ) šaukštus .

Atsakyti
mergaites,gal turit ideju kaip padaryti torta-armonika g.gif doh.gif ,o gal kas daret g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 23, 15:25)
Padengia 30 cm . skersmens bet ....aš dengiu storiau , man super gerai 26 cm. ( dar lieka ) .
Aliejaus 5 - 6 valgomus ( sriubinius ) šaukštus .

4u.gif ir paskutinis klausimelis:detales klijuojat zelatina?
Atsakyti
Ne , degtine ( spiritu ) arba tiesiog vandeniu ( vos drėkini ) , nuo želatinos slidinėja , sunku dirbti , nebent detales susmeigsi krapštukais . smile.gif

Atsakyti