Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 22, 19:11)
Kiek esu mačiusi cehuose , kiša į mėgintuvėlius su vandenuku , be to tai sterelu  ax.gif .

Vakar nakties darbas , apie 3 h. baigiau  doh.gif ....prašė iš vis nepuošti , sakiau ..." tai ne čia pataikėte ..."  blush2.gif ....bet stengiausi kukliai , kaip išėjo spresti jums ...

Medutis su aguonom ir kepintais riešutais , pastilažas , beze , cukrinės gėlytės ....

labai grazus,sakyciau nekuklus visai toks,labai puosnus,labai grazi spalva,kaspinas labai dailus,galeciau dar girti ir girti,bet ka cia...pati zinote,kad grazu thumbup.gif
Atsakyti
Meginau kepti negro bucini, bet nepavyko iskepti biskvito verysad.gif Gavosi toks vieno sluoksnio, slapias limpantis, kepiau pagal visas cipciuko instrukcijas, Kaip kad cia parasyta net skarda tokio pacio dydzio. Ka galejau padaryti ne taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2009 09 23, 11:24)
Meginau kepti negro bucini, bet nepavyko iskepti biskvito verysad.gif  Gavosi toks vieno sluoksnio, slapias limpantis, kepiau pagal visas cipciuko instrukcijas, Kaip kad cia parasyta  net skarda tokio pacio dydzio. Ka galejau padaryti ne taip? unsure.gif

Aidutea, reiktu laukti Cipciuko, atsakyti negaliu kodel, bet sitas klausimas tikrai ne i sita tema parasytas. Reiktu pas Cipciuka i tema eit, arba i saldzius receptus.
Atsakyti
Cipciuk, tortas tobulas wub.gif
Atsakyti
Tikrai, Cipciuk, labai kuklutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 22, 22:11)
Kiek esu mačiusi cehuose , kiša į mėgintuvėlius su vandenuku , be to tai sterelu  ax.gif .

Vakar nakties darbas , apie 3 h. baigiau  doh.gif ....prašė iš vis nepuošti , sakiau ..." tai ne čia pataikėte ..."  blush2.gif ....bet stengiausi kukliai , kaip išėjo spresti jums ...

Medutis su aguonom ir kepintais riešutais , pastilažas , beze , cukrinės gėlytės ....

user posted image

user posted image

Taip jau...vienas is kuklesniu lotuliukas.gif labai labai labai grazus tortukas 4u.gif Dar tik pasakykit kas ta ruzava mase,o kur beze blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 09 23, 12:02)
Taip jau...vienas is kuklesniu lotuliukas.gif labai labai labai grazus tortukas 4u.gif Dar tik pasakykit kas ta ruzava mase,o kur beze blush2.gif

Ten gi Cipciuk parase. Virsus dengtas pastilazu, taskiukai beze mirksiukas.gif . Cia as verciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 23 rugsėjo 2009 - 11:06
QUOTE(Asseni @ 2009 09 23, 12:04)
Ten gi Cipciuk parase. Virsus dengtas pastilazu, taskiukai beze  mirksiukas.gif . Cia as verciu  biggrin.gif

Atsiprasau,bet man dar cia siek tiek tamsus miskas blush2.gif savaitgali krikstynoms zadu daryti meduti ir noriu batukus lipdyt is pastilazo,tad va ir zioplineju grazu torta pamacius,ne visur dar susigaudau kas kur tiksliai yra blush2.gif 4u.gif
P.S. Ka tik paskaitinejau papuosimu temeleje,kur sudeti visi budai,jog pastilazu dengti nepatartina,tai kaip cipciukas apdenge ar as cia vel kazko nesuprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 23 rugsėjo 2009 - 11:39
Sveikos kepejeles,
Jus man pasakykite kur perkat tuos Marsal saldainius? Vakar nuvaziavau i Megos Rimi - galvojau cia tai tikrai rasiu, bet neradau, o gal nemokejau ieskoti. blush2.gif

Ir dar klausimelis. Bandziau puosti torta sokoladiniais "liejiniais", bet man jie bededant ant torto rankose sutirpo, o tie kur pavyko uzdeti, nunesus ant stalo aptirpo ir nukrito. Dariau netokius ir plonus, o sokolada pirkau iki kondiderini (buvo padetas prie prieskoniu). Ka ne taip padariau?

Atsakyti
cipsiuk,rožės kaip gyvos-tobulos wub.gif bet man to banto jau nebereikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 09 23, 12:14)
Atsiprasau,bet man dar cia siek tiek tamsus miskas blush2.gif savaitgali krikstynoms zadu daryti meduti ir noriu batukus lipdyt is pastilazo,tad va ir zioplineju grazu torta pamacius,ne visur dar susigaudau kas kur tiksliai yra blush2.gif  4u.gif
P.S. Ka tik paskaitinejau papuosimu temeleje,kur sudeti visi  budai,jog pastilazu dengti nepatartina,tai kaip cipciukas apdenge ar as cia vel kazko nesuprantu g.gif

Viskas gerai biggrin.gif

QUOTE(Himeko @ 2009 09 23, 12:15)
Sveikos kepejeles,
Jus man pasakykite kur perkat tuos Marsal saldainius? Vakar nuvaziavau i Megos Rimi - galvojau cia tai tikrai rasiu, bet neradau, o gal nemokejau ieskoti.  blush2.gif

Ir dar klausimelis. Bandziau puosti torta sokoladiniais "liejiniais", bet man jie bededant ant torto rankose sutirpo, o tie kur pavyko uzdeti, nunesus ant stalo aptirpo ir nukrito. Dariau netokius ir plonus, o sokolada pirkau iki kondiderini (buvo padetas prie prieskoniu). Ka ne taip padariau?

Saldainius perku IKI, arba parduotuvele SALDUS MAJAI, nezinau, ar tokia yra Kaune.

O kas del sokolado. Reikia imti labai saltom raos, deti ant salto torto ir kartu palaikyti saldytuve. Tada viskas laikys
Atsakyti
sveikos, mergaites - ar teisingai supratau, kad torta Otela galima puosti su bet kuo, papildomai niekuo neaptepant, nes ten sviestinis-virto kondensuoto pieno kremas? g.gif
Atsakyti