Labas rytas mergaites,nu jau tortuku pasaka tai galeciau visus suvalgyt,senojoj temelej buvau paklausus bet taip ir negavau atsakymo,tai klausiu vel,su kokiu antgaliuku reikia ta ramuniu pieva daryt gal kas galit pasakyt
QUOTE(meduolytee @ 2009 09 15, 09:48)
Medutis pagal Cipciuka, papuostas grietinele . Svoris- 3,1 kg
Oj, meduolyt, negaliu, prajuokinai . Taip parasei, kiba ataskaita kokia duodi, kaip armijoje
O to triaukscio grazuolio ir as neiziuriu
adriu, tau zaideju nereikia? Geltonu marcipaniniu meskiuku komanda turiu.
QUOTE(ingridake @ 2009 09 15, 10:36)
Labas rytas mergaites,nu jau tortuku pasaka tai galeciau visus suvalgyt,senojoj temelej buvau paklausus bet taip ir negavau atsakymo,tai klausiu vel,su kokiu antgaliuku reikia ta ramuniu pieva daryt gal kas galit pasakyt
Zolyte daro su 233 antgaliu http://www.sugarshac..._Decorating_Tip
Migle, tavo tortas pasakiskas, neperkrautas, viskas labai skoninga
Papildyta:
Asseni, kokie faini meskei, ka veiksi su toki kiekiu? Kada gi man pavyks ka grazaus nulipdyti
QUOTE(Aguonėlė @ 2009 09 15, 10:48)
Asseni, kokie faini meskei, ka veiksi su toki kiekiu? Kada gi man pavyks ka grazaus nulipdyti
Meskai savaitgalio laukia
Asseni o šie meškučiai iš marcipano?
Olesta gal gali pasakyti kokiam mieste Lenkijoje tokių pirkai? Mes dažnai važiuojam į Lenkiją ir aš norėčiau įsisgyti tų figūrėlių.
Olesta gal gali pasakyti kokiam mieste Lenkijoje tokių pirkai? Mes dažnai važiuojam į Lenkiją ir aš norėčiau įsisgyti tų figūrėlių.
QUOTE(Jursla @ 2009 09 15, 10:59)
jo, jo, is marcipano dariau. Jau pataisiau pirma posta
QUOTE(Jursla @ 2009 09 15, 10:59)
Suvalkų turgelyje yra kioskelis, kuris prekiauja, kava, arbata, ir t.t.t. o stikliniame stove yra įviariausių figūrėlių ir jų kompozicijų, gėlyčių, pabarstukų, figūrėlių vestuvėms ir t.t.t.t.t.
Turiu keleta klausimeliu
Sokoladine saldainiu mase - tai sokoladine MARSHMALLOW saldainiu mase?
I pastilaza vietoje zelatinos galima deti zele milteliu?
Norinti pastilazu apdengti torta i mase reiketu ipilti 5-6 saukstus aliejaus ir torta pries tai padengti sviestiniu kremu (sviestas + kondensuotas pienas).
Aciu
Sokoladine saldainiu mase - tai sokoladine MARSHMALLOW saldainiu mase?
I pastilaza vietoje zelatinos galima deti zele milteliu?
Norinti pastilazu apdengti torta i mase reiketu ipilti 5-6 saukstus aliejaus ir torta pries tai padengti sviestiniu kremu (sviestas + kondensuotas pienas).
Aciu
QUOTE(Olesta @ 2009 09 15, 10:13)
Suvalkų turgelyje yra kioskelis, kuris prekiauja, kava, arbata, ir t.t.t. o stikliniame stove yra įviariausių figūrėlių ir jų kompozicijų, gėlyčių, pabarstukų, figūrėlių vestuvėms ir t.t.t.t.t.
Ačiū už ats.,bet turiu dar vieną klausimą. Čia miesto turguje centre, ar tame kur šeštadieniais būna? Ne aš kas mėnesį būnu, tai norėčiau irgi nusipirkti, kartai kai greitai prireikia ir laiko nebūna ,labai patogu turėti po ranka
šokoladinė saldainių masė, tai maršmalow masė, kur tortų puošimo temoj 4 žinutė kaip pasidaryti taip, norint, dengti šia mase reikia dengti sviestiniu kremu tortą prieš dengimą, o dėl želė miltelių nežinau, į pastiliažą dedama skysta tirpinta želatina milteliais nieko nepadarysi
kuriame tiksliai turguje, tai Neramuolė gali atsakyti, aš su ja važiavau, bet tiesą pasakius tik kartą, ir nelabai gilinausi, kai ne pati už vairo buvau pravažiavus pro Lydlą , žiedą, kažkur netoli nuo muitinės
kuriame tiksliai turguje, tai Neramuolė gali atsakyti, aš su ja važiavau, bet tiesą pasakius tik kartą, ir nelabai gilinausi, kai ne pati už vairo buvau pravažiavus pro Lydlą , žiedą, kažkur netoli nuo muitinės
Na tai kreipiuosi į Neramuole tada, gal atsakys Nes taip labai sunku ieškoti būtų jei visame turguje ir dar jei ne tame ,kur reikia. Kur Lidlas žinau,bet ten netoli tie du turgai ir randasi....
QUOTE(Jursla @ 2009 09 15, 11:35)
Na tai kreipiuosi į Neramuole tada, gal atsakys Nes taip labai sunku ieškoti būtų jei visame turguje ir dar jei ne tame ,kur reikia. Kur Lidlas žinau,bet ten netoli tie du turgai ir randasi....
ten turgelis kur dirba kiekviena diena, netoli arkadia , ieini i ji suki i desine, ant kampo darzoves praeini pro jas, antras kioskelis atrodo, koiskelis nedidelis, tik iejus ira stikline spinta su ppauosimais,