Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labas rytas mergaites,nu jau tortuku pasaka tai galeciau visus suvalgyt,senojoj temelej buvau paklausus bet taip ir negavau atsakymo,tai klausiu vel,su kokiu antgaliuku reikia ta ramuniu pieva daryt 4u.gif gal kas galit pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 09 15, 09:48)
Medutis pagal Cipciuka, papuostas grietinele . Svoris- 3,1 kg

Oj, meduolyt, negaliu, prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Taip parasei, kiba ataskaita kokia duodi, kaip armijoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O to triaukscio grazuolio ir as neiziuriu lens.gif

adriu, tau zaideju nereikia? Geltonu marcipaniniu meskiuku komanda turiu. hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 15 rugsėjo 2009 - 10:00
QUOTE(ingridake @ 2009 09 15, 10:36)
Labas rytas mergaites,nu jau tortuku pasaka tai galeciau visus suvalgyt,senojoj temelej buvau paklausus bet taip ir negavau atsakymo,tai klausiu vel,su kokiu antgaliuku reikia ta ramuniu pieva daryt 4u.gif gal kas galit pasakyt 4u.gif

Zolyte daro su 233 antgaliu http://www.sugarshac..._Decorating_Tip
Migle, tavo tortas pasakiskas, neperkrautas, viskas labai skoninga
Papildyta:
Asseni, kokie faini meskei, ka veiksi su toki kiekiu? smile.gif Kada gi man pavyks ka grazaus nulipdyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonėlė @ 2009 09 15, 10:48)
Asseni, kokie faini meskei, ka veiksi su toki kiekiu? smile.gif Kada gi man pavyks ka grazaus nulipdyti  g.gif

Meskai savaitgalio laukia lotuliukas.gif
Atsakyti
Asseni o šie meškučiai iš marcipano?

Olesta gal gali pasakyti kokiam mieste Lenkijoje tokių pirkai? Mes dažnai važiuojam į Lenkiją ir aš norėčiau įsisgyti tų figūrėlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jursla: 15 rugsėjo 2009 - 09:59
QUOTE(Jursla @ 2009 09 15, 10:59)

jo, jo, is marcipano dariau. Jau pataisiau pirma posta
Atsakyti
QUOTE(Jursla @ 2009 09 15, 10:59)

Olesta gal gali pasakyti kokiam mieste Lenkijoje tokių pirkai? Mes dažnai važiuojam į Lenkiją ir aš norėčiau įsisgyti tų figūrėlių.

Suvalkų turgelyje yra kioskelis, kuris prekiauja, kava, arbata, ir t.t.t. o stikliniame stove yra įviariausių figūrėlių ir jų kompozicijų, gėlyčių, pabarstukų, figūrėlių vestuvėms ir t.t.t.t.t.
Atsakyti
Turiu keleta klausimeliu g.gif
Sokoladine saldainiu mase - tai sokoladine MARSHMALLOW saldainiu mase?
I pastilaza vietoje zelatinos galima deti zele milteliu?
Norinti pastilazu apdengti torta i mase reiketu ipilti 5-6 saukstus aliejaus ir torta pries tai padengti sviestiniu kremu (sviestas + kondensuotas pienas).
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 15, 10:13)
Suvalkų turgelyje yra kioskelis, kuris prekiauja, kava, arbata, ir t.t.t. o stikliniame stove yra įviariausių figūrėlių ir jų kompozicijų, gėlyčių, pabarstukų, figūrėlių vestuvėms ir t.t.t.t.t.

Ačiū už ats.,bet turiu dar vieną klausimą. Čia miesto turguje centre, ar tame kur šeštadieniais būna? Ne aš kas mėnesį būnu, tai norėčiau irgi nusipirkti, kartai kai greitai prireikia ir laiko nebūna ,labai patogu turėti po ranka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jursla: 15 rugsėjo 2009 - 10:25
šokoladinė saldainių masė, tai maršmalow masė, kur tortų puošimo temoj 4 žinutė kaip pasidaryti 4u.gif taip, norint, dengti šia mase reikia dengti sviestiniu kremu tortą prieš dengimą, o dėl želė miltelių nežinau, į pastiliažą dedama skysta tirpinta želatina milteliais nieko nepadarysi 4u.gif

kuriame tiksliai turguje, tai Neramuolė gali atsakyti, aš su ja važiavau, bet tiesą pasakius tik kartą, ir nelabai gilinausi, kai ne pati už vairo buvau blush2.gif pravažiavus pro Lydlą , žiedą, kažkur netoli nuo muitinės smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 15 rugsėjo 2009 - 10:33
Na tai kreipiuosi į Neramuole tada, gal atsakys smile.gif Nes taip labai sunku ieškoti būtų jei visame turguje ir dar jei ne tame ,kur reikia. Kur Lidlas žinau,bet ten netoli tie du turgai ir randasi.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jursla: 15 rugsėjo 2009 - 10:36
QUOTE(Jursla @ 2009 09 15, 11:35)
Na tai kreipiuosi į Neramuole tada, gal atsakys smile.gif Nes taip labai sunku ieškoti būtų jei visame turguje ir dar jei ne tame ,kur reikia. Kur Lidlas žinau,bet ten netoli tie du turgai ir randasi.... verysad.gif

ten turgelis kur dirba kiekviena diena, netoli arkadia , ieini i ji suki i desine, ant kampo darzoves praeini pro jas, antras kioskelis atrodo, koiskelis nedidelis, tik iejus ira stikline spinta su ppauosimais,
Atsakyti