Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

wau,Cipciuk,subtiliai elegantiskas,kukliai puosnus,man tai labai grazu,o jau rozes.......tiesiai is salono,,Tarp geliu,,
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2009 09 22, 19:00)
Mergaites, patarkit, rytdienos vakarui reikia tortuko, koki geriausia daryti, kad butu skanus ir  greitas? rolleyes.gif
Padaryk tortą "Otelas" pagal Asseni receptą. Pakankamai greitai pasidaro ir labai skanus. Biskvitas kepamas keptuvėje, o ne orkaitėje.

Cipciuk, gražus tortas 4u.gif Rožės fantastiškos!
O įspaudus ant kaspino ir šoninės juostelės darėte su spec. prietaisu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 22 rugsėjo 2009 - 21:33
Cipciuk, laaaaaaabai dailus ir puošnus tortukas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o jau rožytės – pasakiškos wub.gif šita spalvytė – tai net tirpstu, kokia man graži wub.gif gal galit išduot, koks pavadinimas šitų dažų, kur rožytės dažytos blush2.gif taip supratau ir pati danga tais pačiais dažais dažyta mastau.gif Ir tiesa, tas jūsų sekmadieninis tortukas irgi nuostabus thumbup.gif , toks švelnus šelnus wub.gif tie ornametukai ant šonų man laaaabai gražu ir gėlytės thumbup.gif

Mazuliux, tavo tortas su gitara laaaaaabai super thumbup.gif Gitarytė gražiai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
nu jau tikrai, kažin kaip žmogus įsivaizduoja visai nepuoštą tortą, o tai gerai, kad nepaprašo nekepto, sau sudedi produktų krūvelę ir lai ima, kam čia dar kept tongue.gif Cipciuk, labai labai čiki tortas, rožės ir jų lapeliai fantastiniai ir pritariu RiMami dėl spalvos, dievinu kreminę spalvą, na dar visų atspalvių žalią ir salotinę wub.gif
Atsakyti
Mergaitukai ačiū aciuks.gif.....

Migle79 , ne neįspaudas , tokia kieta ceratos staltiesėlė , ant jos iškočiojau , man labai patiko jos raštelis blush2.gif .

RiMami tai tie rusiški milteliai ...oranžiniai , tik dėta čiut čiut , gavosi va tokia maloni kreminė spalvytė , o va pastilažui ir beze padauginau gavosi per ryški blush2.gif

Čia jis iš arčiau , jei domina .... blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 22 rugsėjo 2009 - 22:04
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 22, 22:00)
Migle79 , ne neįspaudas , tokia kieta ceratos staltiesėlė , ant jos iškočiojau , man labai patiko jos raštelis.
O tokių yra kur pirkti Lietuvoje? Tiesiog neįsivaizduoju, kaip ji atrodo blush2.gif
Atsakyti
Aš tau nufotkinsiu tuoj .... mirksiukas.gif
Atsakyti
Va ji..... smile.gif

user posted image
Atsakyti
Cipciuk as apsalus, isivaizduoju naturoj dar grazesnis wub.gif
O kur tu ta staltiese pirkai mirksiukas.gif
Atsakyti
Cipciuk, ačiū wub.gif
Atsakyti
Urmo bazėje jų yra , arčiau maisto turgaus , va nepamenu kuriam sandelį unsure.gif ....senatvė blush2.gif

Atsakyti
[quote=Cipciukas,2009 09 23, 01:31]

tortas tikrai labai kukliai ir kartu taip graziai atrodo rolleyes.gif rozytes pasakiskos wub.gif
Atsakyti