wau,Cipciuk,subtiliai elegantiskas,kukliai puosnus,man tai labai grazu,o jau rozes.......tiesiai is salono,,Tarp geliu,,
QUOTE(Aidutea @ 2009 09 22, 19:00)
Mergaites, patarkit, rytdienos vakarui reikia tortuko, koki geriausia daryti, kad butu skanus ir greitas?
Padaryk tortą "Otelas" pagal Asseni receptą. Pakankamai greitai pasidaro ir labai skanus. Biskvitas kepamas keptuvėje, o ne orkaitėje.Cipciuk, gražus tortas Rožės fantastiškos!
O įspaudus ant kaspino ir šoninės juostelės darėte su spec. prietaisu?
Cipciuk, laaaaaaabai dailus ir puošnus tortukas o jau rožytės pasakiškos šita spalvytė tai net tirpstu, kokia man graži gal galit išduot, koks pavadinimas šitų dažų, kur rožytės dažytos taip supratau ir pati danga tais pačiais dažais dažyta Ir tiesa, tas jūsų sekmadieninis tortukas irgi nuostabus , toks švelnus šelnus tie ornametukai ant šonų man laaaabai gražu ir gėlytės
Mazuliux, tavo tortas su gitara laaaaaabai super Gitarytė gražiai gavosi
Mazuliux, tavo tortas su gitara laaaaaabai super Gitarytė gražiai gavosi
nu jau tikrai, kažin kaip žmogus įsivaizduoja visai nepuoštą tortą, o tai gerai, kad nepaprašo nekepto, sau sudedi produktų krūvelę ir lai ima, kam čia dar kept Cipciuk, labai labai čiki tortas, rožės ir jų lapeliai fantastiniai ir pritariu RiMami dėl spalvos, dievinu kreminę spalvą, na dar visų atspalvių žalią ir salotinę
Mergaitukai ačiū .....
Migle79 , ne neįspaudas , tokia kieta ceratos staltiesėlė , ant jos iškočiojau , man labai patiko jos raštelis .
RiMami tai tie rusiški milteliai ...oranžiniai , tik dėta čiut čiut , gavosi va tokia maloni kreminė spalvytė , o va pastilažui ir beze padauginau gavosi per ryški
Čia jis iš arčiau , jei domina ....
Migle79 , ne neįspaudas , tokia kieta ceratos staltiesėlė , ant jos iškočiojau , man labai patiko jos raštelis .
RiMami tai tie rusiški milteliai ...oranžiniai , tik dėta čiut čiut , gavosi va tokia maloni kreminė spalvytė , o va pastilažui ir beze padauginau gavosi per ryški
Čia jis iš arčiau , jei domina ....
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 22, 22:00)
Migle79 , ne neįspaudas , tokia kieta ceratos staltiesėlė , ant jos iškočiojau , man labai patiko jos raštelis.
O tokių yra kur pirkti Lietuvoje? Tiesiog neįsivaizduoju, kaip ji atrodo
Cipciuk as apsalus, isivaizduoju naturoj dar grazesnis
O kur tu ta staltiese pirkai
O kur tu ta staltiese pirkai
Cipciuk, ačiū
[quote=Cipciukas,2009 09 23, 01:31]
tortas tikrai labai kukliai ir kartu taip graziai atrodo rozytes pasakiskos
tortas tikrai labai kukliai ir kartu taip graziai atrodo rozytes pasakiskos