Merginos, reikia patarimo
Kepsiu torta dvieju aukstu. Antras aukstas turetu buti pinigu maisas, dengtas sokoladine saldainiu mase. Kokius tortu receptus pasiulytumete, kad pirmas aukstas islaikytu antraji ?
Esu visiskai pasimetus tarp daugybes receptu, ir nebesusigaudau, kas geriau
QUOTE(jurgitasta @ 2009 09 22, 15:27)
Merginos, reikia patarimo
Kepsiu torta dvieju aukstu. Antras aukstas turetu buti pinigu maisas, dengtas sokoladine saldainiu mase. Kokius tortu receptus pasiulytumete, kad pirmas aukstas islaikytu antraji ?
Esu visiskai pasimetus tarp daugybes receptu, ir nebesusigaudau, kas geriau
Kepsiu torta dvieju aukstu. Antras aukstas turetu buti pinigu maisas, dengtas sokoladine saldainiu mase. Kokius tortu receptus pasiulytumete, kad pirmas aukstas islaikytu antraji ?
Esu visiskai pasimetus tarp daugybes receptu, ir nebesusigaudau, kas geriau
medutis arba džiovintų vaisių tortas su riešutais pirmam aukštui, na o antras jau gali būti koks tik nori juodas miškas, snikersas irgi tvirti tortai
Labai aciu, tikrai pakankamai nesudetinga, bandysiu. Kas keisciausia, tai tu "kempiniuku" (saldainiu) niekada nepirkau ir niekaip nesupratau kas cia per daigtas
P.S. O dar maciau, kad juos ant lauzo vaikai kepa, bet skonio nezinau .
P.S. O dar maciau, kad juos ant lauzo vaikai kepa, bet skonio nezinau .
mielosios, prašau patarimo, kaip apruošti gyvas gladioles, prieš dedant jas ant dengimo masės išsilaikyti nenuvytusios turės apie parą
Aciu mergaites uz patarimus , bandysiu ,jei kas gero gausis butinai pasirodysiu .
Gero antradienio vakaro visoms
Gero antradienio vakaro visoms
QUOTE(Olesta @ 2009 09 22, 18:11)
mielosios, prašau patarimo, kaip apruošti gyvas gladioles, prieš dedant jas ant dengimo masės išsilaikyti nenuvytusios turės apie parą
nezinau kaip is tikruju puosia su gyvom gelem, bet as issivaizduoju, kad i torta gal tuos "megintuvelius" sukisa ir i juos td geles sumerkia cia tik as taip galvoju, gal daro visiskai kitaip, bet su tais tai tikrai nenuvys geles
QUOTE(Olesta @ 2009 09 22, 18:11)
mielosios, prašau patarimo, kaip apruošti gyvas gladioles, prieš dedant jas ant dengimo masės išsilaikyti nenuvytusios turės apie parą
As tai kai torta puosiau gyvomis gelemis, tai merkiau geles i tuos megintuvelius specialius, yra ju mazesniu ir didesniu, jei atskirus ziedelius tai galima naudoti mazesniu, o jei pvz puokstele, galima meginti i viena didesni sudet.
Mergaites, patarkit, rytdienos vakarui reikia tortuko, koki geriausia daryti, kad butu skanus ir greitas?
QUOTE(Olesta @ 2009 09 22, 17:11)
mielosios, prašau patarimo, kaip apruošti gyvas gladioles, prieš dedant jas ant dengimo masės išsilaikyti nenuvytusios turės apie parą
Kad gėlės geriau išsilaikytų, reikia kotelius "užvaškuoti", t.y. pamirkyti skystame vaške ir leisti, kad sustingtų vaškas. Iki puošimo gėles laikau šaldytuve, pamerktas vandeny su spec. vitaminais gėlėms. Visada pasiruošiu vieną žiedą iš anksto, ir palieku kambario temperatūroj, kad matyčiau, kaip ta gėlė "elgiasi"
Megintuvėliai man per daug grubūs atrodo
mergaites o kuri esat dariusi rafaelo tortuka? ar jis skanus? kazkaip matau nepopuliarus reikia patarimo labai
Kiek esu mačiusi cehuose , kiša į mėgintuvėlius su vandenuku , be to tai sterelu .
Vakar nakties darbas , apie 3 h. baigiau ....prašė iš vis nepuošti , sakiau ..." tai ne čia pataikėte ..." ....bet stengiausi kukliai , kaip išėjo spresti jums ...
Medutis su aguonom ir kepintais riešutais , pastilažas , beze , cukrinės gėlytės ....
Vakar nakties darbas , apie 3 h. baigiau ....prašė iš vis nepuošti , sakiau ..." tai ne čia pataikėte ..." ....bet stengiausi kukliai , kaip išėjo spresti jums ...
Medutis su aguonom ir kepintais riešutais , pastilažas , beze , cukrinės gėlytės ....
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 22, 23:11)
prašė iš vis nepuošti , sakiau ..." tai ne čia pataikėte ..." ....bet stengiausi kukliai , kaip išėjo spresti jums ...
nu jooo kuklokas toks
labai gražus