drugelius dariau anądien spalvotus, paskui jei norėsiu beliks paryškinti, bet labai patiko padaryti jiems įspaudus, o ne palikti šiaip sau išspaustus, nes maniškiai be tų plungeriukų, tai gaunasi lygūs ir nuobodūs, tai truputis žaidimo antgaliais kremui spausti ir galima visai neblogai padailinti drugelius, gaila tik, kad sugalvojau jau tik į pabaigą darymo, kitą kartą pažaisiu ilgiau šitie iš pastiliažo
Olesta, grazu,o kas tie rausvi -aisingas ar beze?
merginos,ar pries puosiant dengimo mase,kai aptepam,,apspakliuojam,, torta svietiniu kremu reikia leisti jam apstingti?ar ant minksto krauti ta mase?
merginos,ar pries puosiant dengimo mase,kai aptepam,,apspakliuojam,, torta svietiniu kremu reikia leisti jam apstingti?ar ant minksto krauti ta mase?
QUOTE(Pintikė @ 2009 09 22, 10:56)
Ant minksto.
QUOTE(Pintikė @ 2009 09 22, 10:56)
Aš pastingdinu , paskui šilta ( švaria ) ranka palyginu jei dar matau kai kur nelygumų , jis pašyla nuo rankos ir labai gerai išsilygina .
ten bezo parodija nepavyko jis man išplakti, nes dažus sukroviau į baltymą plakdama ir baltymas neišsiplakė standžiai, gavosi toks tąsus lipalas bet gėlių viduriukams tiko ir sustingo pilnai, man tik to ir reikėjo
aciu uz atsakymus
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 22, 11:19)
Aš pastingdinu , paskui šilta ( švaria ) ranka palyginu jei dar matau kai kur nelygumų , jis pašyla nuo rankos ir labai gerai išsilygina .
As lygiai taip pat darau. Tik dar to sitos proceduros dedu i saldytuva, o mase kraunu, kai buna visiskai sustinges visutinis sluoksnis. Pravedi su ranka ir nelieka juokiu sviesto zymiu, reiskia, kad jau laikas.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 22, 11:19)
QUOTE(Asseni @ 2009 09 22, 12:58)
As lygiai taip pat darau. Tik dar to sitos proceduros dedu i saldytuva, o mase kraunu, kai buna visiskai sustinges visutinis sluoksnis. Pravedi su ranka ir nelieka juokiu sviesto zymiu, reiskia, kad jau laikas.
na va kiek daug galima suzinoti
Cipciuk, gal artimiausiu metu nusimato dazai?
QUOTE(mazuliux @ 2009 09 20, 22:34)
Sveikos
As jau zinokit irgi nebesugebu isvardinti visu groziu ir ju autoriu Nerealu.
Atnesu ir as dar viena tortuka. Siaip esu galutiniu vaizdu patenkinta nors bedarydama galvojau nusisausiu. Kremus neisejo padaryti kaip norejau, galvojau bus labai neskanus, bet sutepiau, nieko kito neliko Dar pagalvojau, kad nereikia laistyt biskvitu, tai ir nelaisciau, o realiai reikejo truputi Bet kai apstingo ir paragavau krasciuka (liko nulyginus sonus), tai visai nieko skonis Biskvitas Miseles abrikosinio, o kremai - kakavinis ir vanilinis musai. Receptu, manau, nerasysiu, nes tikrai nera tokie, kurie labai skanus butu Dengta sokoladine saldainiu mase (dar liko nuo "vestuvinio" ) Gitara irgi is tos pacios mase lipdziau, paskui daziau su dazais teptuku. Ir geliukes. Lyg ir viskas
Gyvai atrodo graziau. Nemoku fotkinti
As jau zinokit irgi nebesugebu isvardinti visu groziu ir ju autoriu Nerealu.
Atnesu ir as dar viena tortuka. Siaip esu galutiniu vaizdu patenkinta nors bedarydama galvojau nusisausiu. Kremus neisejo padaryti kaip norejau, galvojau bus labai neskanus, bet sutepiau, nieko kito neliko Dar pagalvojau, kad nereikia laistyt biskvitu, tai ir nelaisciau, o realiai reikejo truputi Bet kai apstingo ir paragavau krasciuka (liko nulyginus sonus), tai visai nieko skonis Biskvitas Miseles abrikosinio, o kremai - kakavinis ir vanilinis musai. Receptu, manau, nerasysiu, nes tikrai nera tokie, kurie labai skanus butu Dengta sokoladine saldainiu mase (dar liko nuo "vestuvinio" ) Gitara irgi is tos pacios mase lipdziau, paskui daziau su dazais teptuku. Ir geliukes. Lyg ir viskas
Gyvai atrodo graziau. Nemoku fotkinti
Merginos kas cia per mase ant virsaus ( ta balta ) , ar lengva ja padayti ne "profem" , ar skanus?
QUOTE(Bijuna @ 2009 09 22, 11:46)
Merginos kas cia per mase ant virsaus ( ta balta ) , ar lengva ja padayti ne "profem" , ar skanus?
Cia sokoladine saldainiu mase Daryk pagal recepta, tik jei nori baltos ar kitu spalvu, naudok balta sokolada ir baltus marshmallows'us. Beje, jinai gaunasi kremine, nera balta visiskai O padaryti tikrai nesunku. Tik man daugiau cukraus pudros reikejo, nes labai lepi gavos, bet as dar alkoholio ipyliau ir grietineles kiek padauginau, tai tikriausiai del to Tiesa, skonis bent jau man labai patiko. Valgiusiems taip pat
QUOTE(Bijuna @ 2009 09 22, 13:46)
Sokoladine saldainiu mase tikrai bent jau man tai labai skani, ir maniskiams sake skaniausia is visu darytu. pasidaryti nesudetinga, as irgi tik mokausi ir man ja pavyko is pirmo kart, tik laikykis nurodymu