Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

drugelius dariau anądien spalvotus, paskui jei norėsiu beliks paryškinti, bet labai patiko padaryti jiems įspaudus, o ne palikti šiaip sau išspaustus, nes maniškiai be tų plungeriukų, tai gaunasi lygūs ir nuobodūs, tai truputis žaidimo antgaliais kremui spausti ir galima visai neblogai padailinti drugelius, gaila tik, kad sugalvojau jau tik į pabaigą darymo, kitą kartą pažaisiu ilgiau ax.gif šitie iš pastiliažo
user posted image
Atsakyti
user posted image
[/quote]
Olesta kaip grazu thumbup.gif isradimui nera ribu smile.gif
Atsakyti
Olesta, grazu,o kas tie rausvi -aisingas ar beze?
merginos,ar pries puosiant dengimo mase,kai aptepam,,apspakliuojam,, torta svietiniu kremu reikia leisti jam apstingti?ar ant minksto krauti ta mase?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 22 rugsėjo 2009 - 09:57
QUOTE(Pintikė @ 2009 09 22, 10:56)
merginos,ar pries  puosiant dengimo mase,kai aptepam,,apspakliuojam,, torta svietiniu kremu reikia leisti jam apstingti?ar ant minksto krauti ta mase?

Ant minksto.
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2009 09 22, 10:56)
merginos,ar pries  puosiant dengimo mase,kai aptepam,,apspakliuojam,, torta svietiniu kremu reikia leisti jam apstingti?ar ant minksto krauti ta mase?

Aš pastingdinu , paskui šilta ( švaria ) ranka palyginu jei dar matau kai kur nelygumų , jis pašyla nuo rankos ir labai gerai išsilygina 4u.gif .

Atsakyti
ten bezo parodija blush2.gif nepavyko jis man išplakti, nes dažus sukroviau į baltymą plakdama ir baltymas neišsiplakė standžiai, gavosi toks tąsus lipalas lotuliukas.gif bet gėlių viduriukams tiko ir sustingo pilnai, man tik to ir reikėjo ax.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 22, 11:19)
Aš pastingdinu , paskui šilta ( švaria ) ranka palyginu jei dar matau kai kur nelygumų , jis pašyla nuo rankos ir labai gerai išsilygina  4u.gif .

As lygiai taip pat darau. Tik dar to sitos proceduros dedu i saldytuva, o mase kraunu, kai buna visiskai sustinges visutinis sluoksnis. Pravedi su ranka ir nelieka juokiu sviesto zymiu, reiskia, kad jau laikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 22 rugsėjo 2009 - 12:02
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 22, 11:19)
Aš pastingdinu , paskui šilta ( švaria ) ranka palyginu jei dar matau kai kur nelygumų , jis pašyla nuo rankos ir labai gerai išsilygina  4u.gif .

QUOTE(Asseni @ 2009 09 22, 12:58)
As lygiai taip pat darau. Tik dar to sitos proceduros dedu i saldytuva, o mase kraunu, kai buna visiskai sustinges visutinis sluoksnis. Pravedi su ranka ir nelieka juokiu sviesto zymiu, reiskia, kad jau laikas.

na va kiek daug galima suzinoti bigsmile.gif

Cipciuk, gal artimiausiu metu nusimato dazai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 09 20, 22:34)
Sveikos  4u.gif
As jau zinokit irgi nebesugebu isvardinti visu groziu ir ju autoriu  wub.gif Nerealu.

Atnesu ir as dar viena tortuka. Siaip esu galutiniu vaizdu patenkinta  blush2.gif nors bedarydama galvojau nusisausiu. Kremus neisejo padaryti kaip norejau, galvojau bus labai neskanus, bet sutepiau, nieko kito neliko  doh.gif Dar pagalvojau, kad nereikia laistyt biskvitu, tai ir nelaisciau, o realiai reikejo truputi  verysad.gif Bet kai apstingo ir paragavau krasciuka  (liko nulyginus sonus), tai visai nieko skonis  ax.gif Biskvitas Miseles abrikosinio, o kremai - kakavinis ir vanilinis musai. Receptu, manau, nerasysiu, nes tikrai nera tokie, kurie labai skanus butu  blush2.gif Dengta sokoladine saldainiu mase (dar liko nuo "vestuvinio"  biggrin.gif ) Gitara irgi is tos pacios mase lipdziau, paskui daziau su dazais teptuku. Ir geliukes. Lyg ir viskas  rolleyes.gif

user posted image

Gyvai atrodo graziau. Nemoku fotkinti  verysad.gif

Merginos kas cia per mase ant virsaus ( ta balta ) , ar lengva ja padayti ne "profem" blush2.gif , ar skanus?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 09 22, 11:46)
Merginos kas cia per mase ant virsaus ( ta balta ) , ar lengva ja padayti ne "profem" blush2.gif , ar skanus?

Cia sokoladine saldainiu mase mirksiukas.gif Daryk pagal recepta, tik jei nori baltos ar kitu spalvu, naudok balta sokolada ir baltus marshmallows'us. Beje, jinai gaunasi kremine, nera balta visiskai verysad.gif O padaryti tikrai nesunku. Tik man daugiau cukraus pudros reikejo, nes labai lepi gavos, bet as dar alkoholio ipyliau ir grietineles kiek padauginau, tai tikriausiai del to ax.gif Tiesa, skonis bent jau man labai patiko. Valgiusiems taip pat bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 22 rugsėjo 2009 - 13:01
QUOTE(Bijuna @ 2009 09 22, 13:46)

Sokoladine saldainiu mase tikrai bent jau man tai labai skani, ir maniskiams sake skaniausia is visu darytu. pasidaryti nesudetinga, as irgi tik mokausi ir man ja pavyko is pirmo kart, tik laikykis nurodymu mirksiukas.gif
Atsakyti