Aš tik teptuku , jų yra visokių storių , galima labai plonai , galima net visą foną spalviti storu .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 21, 14:57)
Aš tik teptuku , jų yra visokių storių , galima labai plonai , galima net visą foną spalviti storu .
o kaip tie teptukai atrodo
Merginos, as ne i tema.. bet paklausiu.. gal kuri turit kokios info, ar zinot kas galetu suteikt informacijos, kaip kuriamas kepimo verslas? Tiesiog mano sesei reikia parasyti verslo plana mokslams, ir ji kreipiasi i mane pagalbos turiu toki kaip turini, kas turetu mazdaug buti.. na reikalingiausia, kas po ko eina, na ten leidimo gavimas, visokios higienos ir pan. Islaidos reikalingos isteigti tokia imone ir pan..ji sako as apie kepykla noriu rasyt
nzn ar begalima sitoj temoj klaust, bet as noriu paklaust o tirstikklis ir standiklis tas pats dalykas?? nes as galvoju poryt torta kept, ir skaiciau kad i grietinele puosimui deda standikli, ir paskaiciau kad tirstiklis yra, tai idomu ar cia tas pats??
tikiuosi galima klaust, nes tai susije su tortu puosimu
QUOTE(zuliaska @ 2009 09 21, 23:48)
nzn ar begalima sitoj temoj klaust, bet as noriu paklaust o tirstikklis ir standiklis tas pats dalykas?? nes as galvoju poryt torta kept, ir skaiciau kad i grietinele puosimui deda standikli, ir paskaiciau kad tirstiklis yra, tai idomu ar cia tas pats??
yra pirkti specialus grietineles standiklis pokiukais ,ten kur buna sudeti kepimo milteliai
QUOTE(zuliaska @ 2009 09 21, 22:48)
Tas pats , tik kitais pasakyta ...tai grietinėlės standintojas , mažas mėlynas pokiukas , ant jo parašyta , kad tai grietinėlės standiklis .
labas rytas,planuoju daryti drugelius is cipciuko mases,noriu paklausti kada geriau dazyti ar jau padaryta drugeli ar paciai tesla,kas graziau ir ryskiau gaunasi?
QUOTE(padima @ 2009 09 22, 07:57)
labas rytas,planuoju daryti drugelius is cipciuko mases,noriu paklausti kada geriau dazyti ar jau padaryta drugeli ar paciai tesla,kas graziau ir ryskiau gaunasi?
O cia jau kaip patinka. Gali padaryti iabiem variantais. Pamatysi, kas tau labiau patinka