Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(estella @ 2009 09 20, 23:52)
štai ir ji blush2.gif
Cipciuko medutis, galva - šokoladinė saldainių masė, veiduko detalės ir gėlytės - saldainių masė,kūnas - grietinėlė ax.gif

AČIŪ visoms už patarimus ir ypač skristyn už dažus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

eina sau kokia grazi boruzele smile.gif) as tai vakar atsigulus i lova jau masciau kad kitas kepinys turetu but boruzele, tik nzn is kokio skonio. man kaip skanus atrodo turetu but medutis, ir siaip skaniai skamba maskarpones ir bananu tortas smile.gif
Papildyta:
labai aciu cipciukui uz atsakyma. tada vel klausiu, tu maistiniu dazu yra bet kur pirkt? nzn kur pirkti sad.gif pas mus kai ukmerge didelis kaimas tai nzn kur pirkti. tete kas savaite i kauno bazes vaziuoja, tai gal ten kazkur geriau pirkti?
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2009 09 20, 17:54)
skristyn,

kokiai graziai progai tortukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
neveltui tokis raudonis gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Migle79 @ 2009 09 20, 23:47)
skristyn, sveikinu su tokia gražia data. Ir tortukas fainutis tokiai progai smile.gif

Aciu blush2.gif Mano MB liko labai patenkintas, ( sako mazute bet tu ir saunuole, pazanga pas tave tai milziniska) naturoj ta spalva ne tiek ryski, o skonis rafaelo, tai gundantis blush2.gif

QUOTE(estella @ 2009 09 20, 23:52)
AČIŪ visoms už patarimus ir ypač skristyn už dažus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ner uz ka svarbu pamacino 4u.gif Labai grazi tavo boruzele, sveikinu wub.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 21, 00:34)

Koks grozis wub.gif Cipciuk, kaip visada as apsalus, va jus tai turit rankele wub.gif

mazuliux thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 21 rugsėjo 2009 - 09:38
Mielos Kepejeles , radau Jusu tokia puosimo dengimo mase: kondensuotas pienas ,pieno milteliai ir cukraus pudra viska sumaisom suminkom Ar i sita mase daugiau niekas nesideda ir kokiom dalim imti norint apdengti 30cm skersmens torta .Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas megytės smile.gif

neramuole tai paprasta lapuko formos senovinė metalinė formelė , ji lygi be jokių iškarpymų , juos paskui darau , su virbalu tampau , ta tešla elastinga pasiduoda tam procesui .

zaliuska su dažais problema ir didelė , Kaune pora vietų yra kur dar jų kartais būna , o kiek žinau kituose miestuose - riesta .

kudle į šitą receptą daugiau niekas nesideda , jam užtenka drėgmės nuo kondencuoto , aš esu dengusi 26 tortą , užteko .

Nuotraukyčių nematote nes dedu per www.tinipyc .com , kai kam kompas blokuoja iš ten dėtas foto blush2.gif .

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 20, 16:22)
Asseni, radau Tau naujausią užsakymą, benaršydama platybėse  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet manau kad Asseni tikrai sita uzsakyma padarytu 4u.gif
Atsakyti
o kiek ko imti? (kondensuoto pieno ,pieno milteliu, cukraus pudros?)
Atsakyti
QUOTE(Kudle @ 2009 09 21, 11:13)
o kiek ko imti? (kondensuoto pieno ,pieno milteliu, cukraus pudros?)

Proporcijos 1:1:1
Atsakyti
gal kas galit imesti MEDUCIO torto recepta pagal cipliuka ir dar rafaelo svajone, ar kaip ten vadinasi. as jau pasimeciau sitam puslapiu margumyne, o ir vaikai neleidzia prie kompo but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 09 21, 10:36)
o skonis rafaelo, tai gundantis blush2.gif

šeštadienį ir aš dariau rafaelo, greitas ir tikrai labai paprastas, skonis tikras rafaelo, tik man tortas per saldus blush2.gif gal dėlto kad labiausiai mėgstu tortus gaivius blush2.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 09 21, 11:39)
Proporcijos 1:1:1

šaukštais? blush2.gif
butinai bus išmėgintas blush2.gif
Atsakyti
jau susiradau, aciu smile.gif sorry kad uztersiau eteri biggrin.gif
Atsakyti
[quote=skristyn,2009 09 18, 21:05]
dengtas sokoladine saldainiu mase

Gal galetumei placiau paaiskinti kaip ta mase daroma bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
Bet jau visu tortuku grazumas.... swoon.gif auksarankes 4u.gif
Atsakyti
[quote=EgluteN,2009 09 21, 12:19]
[quote=skristyn,2009 09 18, 21:05]
dengtas sokoladine saldainiu mase
Gal galetumei placiau paaiskinti kaip ta mase daroma bigsmile.gif 4u.gif
[/quote]
Cia man atsiunte Migle79, taigi pagal ja smile.gif Vaikai rekia, tai man greiciau nokipint negu nuoroda imest, nes nlb as susigaudau kompe blush2.gif

Šiai masei galima naudoti baltą ar juodą šokoladą, pienišką nerekomenduojama. Aš darau taip:
200 g šokolado
180g marsh. saladainių
3 v.š. vandens
nepilną a.š. sviesto
150 g cukraus pudros
Į indą sudedu šokoladą, įpilu vandens ir įdedu sviesto. Viską tirpinu vandens vonelėje. Kai šokoladas ištirpsta, įdedu po nedaug marsh. saladainius. Kai masė tampa vientisa, perpilu ją į kitą indą (pas mane plastikinis kibirėlis) ir sumaišau su cukraus pudra. maišau rankomis, ne mikseriu.
Paskui masę įdedu į maišęelį ir palaikau min valandėlę ar dvi. Geriausia išlaikyti kokią parą.
Tiesa, kočioju ant krakmolo (nedaug, tiek, kad neliptų), galima ir ant cukraus pudros.
Atsakyti