Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

štai ir ji blush2.gif
Cipciuko medutis, galva - šokoladinė saldainių masė, veiduko detalės ir gėlytės - saldainių masė,kūnas - grietinėlė ax.gif

AČIŪ visoms už patarimus ir ypač skristyn už dažus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estella: 20 rugsėjo 2009 - 22:55
Mazuliux graži gitara thumbup.gif iš ko stygos padarytos? g.gif

O aš bandžiau karališką tortų dengimo masę, bet tik su sojos pienu, tai žinokit man schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif - skani tai laaaaabai, bet cukraus pudros ima daug ir labai tokia gležna. Gležna ta prasme, kad po šokoladinės dengimo masės, pastilažo ar Meian ji man pati silpniausia gavosi. Čia, aišku, tik man ir gal tik su sojos pienu taip gaunasi. Palikau gabalėlį bręsti iki rytojaus - gal bus geriau.

Iš šokoladinės masės likučių lipdžiau (praktikavausi) meškiuką - tai liuks, sėdi sau toks blizgantis riebuilis, aišku niekur neskyla, manau nėra ten kam skilti ir visai neblogai žiūrisi. Iš pastilažo keli baibokai, tai paskilinėjo. Patinka man ta šokoladinė masė, tik gal šiaip brangoka, bet privalumų daugiau nei trūkumų rolleyes.gif

Laukiu boružės wub.gif

oi, kol rašiau ir boružė fainuolė atsirado bigsmile.gif
Jau gražiiiiii wub.gif , na vistiek - labai mielos tos boružėlės. Šaunuolė estella thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 20 rugsėjo 2009 - 22:56
thumbup.gif labai grazi boruzele
Atsakyti
estella, thumbup.gif Miela, graži ir linksma boružėlė4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 20 rugsėjo 2009 - 22:59
smile.gif+2009 09 20, 23:54-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 09 20, 23:54)
oi, kol rašiau ir boružė fainuolė atsirado  bigsmile.gif
Jau gražiiiiii  wub.gif , na vistiek - labai mielos tos boružėlės. Šaunuolė estella thumbup.gif

ačiū blush2.gif ir aš pati negaliu atsidžiaugt kad pirmas blynas toks gana vykęs gavos smile.gif Jau MB sako, kad džiaugiuosi kaip pirmokė biggrin.gif o kadangi mažoji boružėlę pažįsta, tai tikiuosi, kad ir jai bus džiaugsmo wub.gif
Atsakyti
Žiūriu nieks zaliuskei neatsako pabandysiu aš , beze tai viana ....grietinėlė kitka , beze kiaušinių baltymų kremas , o grietinėlė tau turbūt aišku kaip plakasi ......nei viena nei kita nesukietėje ir nesustingsta schmoll.gif ....beze kartais kiek apdžiūna , kaip morengiukai , bet tik paviršius .....beze - liesas kremas , grietinėlė - riebus 4u.gif .

--------------------------------------------------------------------------------------

Paskutinis šią savaitę ....bet ateina kita doh.gif ....

Aguoninis baltas biskvitas , perteptas pusiau riebiu kremu su graikiškais riešutais , pastilažas apelsinų skonio ( gabalą surijau blush2.gif ) , beze , mano gėliukės smile.gif , vėl nerandu kur padėti užrašą unsure.gif , nemėgstu aš jų doh.gif , gal todėl ir nepatalpinu , užrašiau , lai užsideda kur patiks ....

user posted image

user posted image
Atsakyti
mazuliux labai gera gitara gavosi,o is ko stygos?
estella na tavo boruze pribloske,jaigu cia toks pirmas tavo tortukas tai as laukiu nesulaukiu kokie bus sekantys:)saunuole 4u.gif
cipciuk jus tortukas be galo grazus,man labai idomu kaip jus tuos lapelius darote?cia formeles tokios yra?
Atsakyti
Išpaudžiu paprasta senovine lapukų formele , paskui kraštelius tampau su virbalu , atsitaikiau norimą storį ax.gif , galima dantų krapštuku smile.gif .

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 20, 13:03)
produktų kaina + už darbą pagal įsivertinimą, o jau darbo kainą pati turi nusistatyti, kiek įsivertini, aš sakysim imu nuo 20 lt iki kiek sąžinė sąžinės turi  blush2.gif bet iš praktikos žinau, kad kuo didesnis tortas, tuo jo kilogramo kaina gaunasi pigesnė  ax.gif

Ačiū
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2009 09 21, 00:34]
cypciuk nerealu.............. prasau parodykit su kokia formele padarot gelyciu ziedelius, ju kampucius dar paspaudziat jei gerai iziurejau rolleyes.gif nu nearealios gelytes wub.gif

estella boruziukas koks fainuolis, nesitiki kad cia vienas pirmuju darbeliu bigsmile.gif
Atsakyti
Estella, noriu labai sąžiningai prisipažinti, kad boružytė mane labai maloniai nustebino, dzibukai kad ir „gatavi“ kai kurie, bet galva tai tobulai apdengta - sveikinu su šauniu pirmu tortu, matau, kad toli žengsi su tokiais gabumais 4u.gif

Cipciuk, nėra ką pridurti, labai labai dailus tortas, man tos gėlytės primena laukinę pievą su violetiniais varpeliais iš vaikystės wub.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif O stygas dariau is vieluciu, skirtu geliu gamybai mirksiukas.gif

Estella, labai grazi boruzele wub.gif O jei cia pirma blink.gif tai kokie bus sekantys tortai bigsmile.gif
Cipciuko ir vel nematau, bet neabejoju, kad nuostabus tortas ax.gif
Atsakyti