štai ir ji
Cipciuko medutis, galva - šokoladinė saldainių masė, veiduko detalės ir gėlytės - saldainių masė,kūnas - grietinėlė
AČIŪ visoms už patarimus ir ypač skristyn už dažus
Mazuliux graži gitara iš ko stygos padarytos?
O aš bandžiau karališką tortų dengimo masę, bet tik su sojos pienu, tai žinokit man - skani tai laaaaabai, bet cukraus pudros ima daug ir labai tokia gležna. Gležna ta prasme, kad po šokoladinės dengimo masės, pastilažo ar Meian ji man pati silpniausia gavosi. Čia, aišku, tik man ir gal tik su sojos pienu taip gaunasi. Palikau gabalėlį bręsti iki rytojaus - gal bus geriau.
Iš šokoladinės masės likučių lipdžiau (praktikavausi) meškiuką - tai liuks, sėdi sau toks blizgantis riebuilis, aišku niekur neskyla, manau nėra ten kam skilti ir visai neblogai žiūrisi. Iš pastilažo keli baibokai, tai paskilinėjo. Patinka man ta šokoladinė masė, tik gal šiaip brangoka, bet privalumų daugiau nei trūkumų
Laukiu boružės
oi, kol rašiau ir boružė fainuolė atsirado
Jau gražiiiiii , na vistiek - labai mielos tos boružėlės. Šaunuolė estella
O aš bandžiau karališką tortų dengimo masę, bet tik su sojos pienu, tai žinokit man - skani tai laaaaabai, bet cukraus pudros ima daug ir labai tokia gležna. Gležna ta prasme, kad po šokoladinės dengimo masės, pastilažo ar Meian ji man pati silpniausia gavosi. Čia, aišku, tik man ir gal tik su sojos pienu taip gaunasi. Palikau gabalėlį bręsti iki rytojaus - gal bus geriau.
Iš šokoladinės masės likučių lipdžiau (praktikavausi) meškiuką - tai liuks, sėdi sau toks blizgantis riebuilis, aišku niekur neskyla, manau nėra ten kam skilti ir visai neblogai žiūrisi. Iš pastilažo keli baibokai, tai paskilinėjo. Patinka man ta šokoladinė masė, tik gal šiaip brangoka, bet privalumų daugiau nei trūkumų
Laukiu boružės
labai grazi boruzele
estella, Miela, graži ir linksma boružėlė
+2009 09 20, 23:54-->
ačiū ir aš pati negaliu atsidžiaugt kad pirmas blynas toks gana vykęs gavos Jau MB sako, kad džiaugiuosi kaip pirmokė o kadangi mažoji boružėlę pažįsta, tai tikiuosi, kad ir jai bus džiaugsmo
QUOTE(spanguolia @ 2009 09 20, 23:54)
ačiū ir aš pati negaliu atsidžiaugt kad pirmas blynas toks gana vykęs gavos Jau MB sako, kad džiaugiuosi kaip pirmokė o kadangi mažoji boružėlę pažįsta, tai tikiuosi, kad ir jai bus džiaugsmo
Žiūriu nieks zaliuskei neatsako pabandysiu aš , beze tai viana ....grietinėlė kitka , beze kiaušinių baltymų kremas , o grietinėlė tau turbūt aišku kaip plakasi ......nei viena nei kita nesukietėje ir nesustingsta ....beze kartais kiek apdžiūna , kaip morengiukai , bet tik paviršius .....beze - liesas kremas , grietinėlė - riebus .
--------------------------------------------------------------------------------------
Paskutinis šią savaitę ....bet ateina kita ....
Aguoninis baltas biskvitas , perteptas pusiau riebiu kremu su graikiškais riešutais , pastilažas apelsinų skonio ( gabalą surijau ) , beze , mano gėliukės , vėl nerandu kur padėti užrašą , nemėgstu aš jų , gal todėl ir nepatalpinu , užrašiau , lai užsideda kur patiks ....
--------------------------------------------------------------------------------------
Paskutinis šią savaitę ....bet ateina kita ....
Aguoninis baltas biskvitas , perteptas pusiau riebiu kremu su graikiškais riešutais , pastilažas apelsinų skonio ( gabalą surijau ) , beze , mano gėliukės , vėl nerandu kur padėti užrašą , nemėgstu aš jų , gal todėl ir nepatalpinu , užrašiau , lai užsideda kur patiks ....
mazuliux labai gera gitara gavosi,o is ko stygos?
estella na tavo boruze pribloske,jaigu cia toks pirmas tavo tortukas tai as laukiu nesulaukiu kokie bus sekantys:)saunuole
cipciuk jus tortukas be galo grazus,man labai idomu kaip jus tuos lapelius darote?cia formeles tokios yra?
estella na tavo boruze pribloske,jaigu cia toks pirmas tavo tortukas tai as laukiu nesulaukiu kokie bus sekantys:)saunuole
cipciuk jus tortukas be galo grazus,man labai idomu kaip jus tuos lapelius darote?cia formeles tokios yra?
QUOTE(Olesta @ 2009 09 20, 13:03)
produktų kaina + už darbą pagal įsivertinimą, o jau darbo kainą pati turi nusistatyti, kiek įsivertini, aš sakysim imu nuo 20 lt iki kiek sąžinė sąžinės turi bet iš praktikos žinau, kad kuo didesnis tortas, tuo jo kilogramo kaina gaunasi pigesnė
Ačiū
[quote=Cipciukas,2009 09 21, 00:34]
cypciuk nerealu.............. prasau parodykit su kokia formele padarot gelyciu ziedelius, ju kampucius dar paspaudziat jei gerai iziurejau nu nearealios gelytes
estella boruziukas koks fainuolis, nesitiki kad cia vienas pirmuju darbeliu
cypciuk nerealu.............. prasau parodykit su kokia formele padarot gelyciu ziedelius, ju kampucius dar paspaudziat jei gerai iziurejau nu nearealios gelytes
estella boruziukas koks fainuolis, nesitiki kad cia vienas pirmuju darbeliu
Estella, noriu labai sąžiningai prisipažinti, kad boružytė mane labai maloniai nustebino, dzibukai kad ir gatavi kai kurie, bet galva tai tobulai apdengta - sveikinu su šauniu pirmu tortu, matau, kad toli žengsi su tokiais gabumais
Cipciuk, nėra ką pridurti, labai labai dailus tortas, man tos gėlytės primena laukinę pievą su violetiniais varpeliais iš vaikystės
Cipciuk, nėra ką pridurti, labai labai dailus tortas, man tos gėlytės primena laukinę pievą su violetiniais varpeliais iš vaikystės
Aciu, mergaites O stygas dariau is vieluciu, skirtu geliu gamybai
Estella, labai grazi boruzele O jei cia pirma tai kokie bus sekantys tortai
Cipciuko ir vel nematau, bet neabejoju, kad nuostabus tortas
Estella, labai grazi boruzele O jei cia pirma tai kokie bus sekantys tortai
Cipciuko ir vel nematau, bet neabejoju, kad nuostabus tortas