QUOTE(skristyn @ 2009 09 19, 22:42)
Zefyras, zefyras Man su tuo bezu dar daug mokytis, kartais iseina liuks, kartais isvis nesigauna, o sikart zefyras. as daznai nepagaunu kada tas sirupas geras, vis bijau kad neparuduodu, ir tikrinu ir ko tik nedarau, galiausiai arba nedaverdu arba perverdu
ACIU uz ivertinima
Cipciuk labai miela meskute
Neramuole Man tas zalias
Rekaliuke Tiesiog laimes tortas
zuliaska Simpatiskas tortukas, sveika atvykus i ligoniu kluba Zinok man tai jau tapo liga, taip ir lauki kada kam prireiks kokio torciuko, kad galetum kept Mano seimyna jau purtosi tortu
ACIU uz ivertinima
Cipciuk labai miela meskute
Neramuole Man tas zalias
Rekaliuke Tiesiog laimes tortas
zuliaska Simpatiskas tortukas, sveika atvykus i ligoniu kluba Zinok man tai jau tapo liga, taip ir lauki kada kam prireiks kokio torciuko, kad galetum kept Mano seimyna jau purtosi tortu
mano tai vyras, po kol kas tik duok jam kepiniu sese sako bendradarbes gimtadienis, galiu pasiulyt, padarysi, nu as tikrai ne )) kokia gi is manes kepeja ) bet skonis torto tai liuksiskas gavosi, speju tikrai liga bus
Papildyta:
klausimas kuo skiriasi BEZE nuo GRIETINELES, ta prasme puosimas?? ir tas ir tas sustingsta? jei pvz i rankove pripili ir puosi? as skaitau ir gilinuosi )
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 20, 13:48)
O TU NEGERAI TIESI , JI NESITIESE Į UŽDARUTĄ FORMĄ ( JAU SU DUGNU ) ....išardai formą , iškerpi didespį popieriaus apskritimą , dedi jį ant dugno , ir tada dedi šoną , susegi , popierius lieka tik ant dugno , ir įsitempes kaip styga , šonų niekas netepa riebalais ,o ir popieriaus taip pat , nuo šonų tada biskvitas atšoka kai kepa ir būna mažesnis už formą ....nebent tu to nori . Iš formos išimamas atvėses , nes jei išimsi karštą , šaldamas taip pat susitrauks ....nebent ir to tu nori
nu geras... o as kaip kvaisa visa bleka isguldziau popierium del to taip kreivai gavosi...