Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(skristyn @ 2009 09 19, 22:42)
Zefyras, zefyras blush2.gif Man su tuo bezu dar daug mokytis, kartais iseina liuks, kartais isvis nesigauna, o sikart zefyras. as daznai nepagaunu kada tas sirupas geras, vis bijau kad neparuduodu, ir tikrinu ir ko tik nedarau, galiausiai arba nedaverdu arba perverdu lotuliukas.gif
ACIU uz ivertinima  blush2.gif
Cipciuk labai miela meskute
Neramuole Man tas zalias thumbup.gif
Rekaliuke Tiesiog laimes tortas wub.gif
zuliaska Simpatiskas tortukas, sveika atvykus i ligoniu kluba lotuliukas.gif  Zinok man tai jau tapo liga, taip ir lauki kada kam prireiks kokio torciuko, kad galetum kept ax.gif  Mano seimyna jau purtosi tortu blush2.gif

mano tai vyras, po kol kas tik duok jam kepiniu biggrin.gif sese sako bendradarbes gimtadienis, galiu pasiulyt, padarysi, nu as tikrai ne smile.gif)) kokia gi is manes kepeja smile.gif) bet skonis torto tai liuksiskas gavosi, speju tikrai liga bus smile.gif
Papildyta:
klausimas kuo skiriasi BEZE nuo GRIETINELES, ta prasme puosimas?? ir tas ir tas sustingsta? jei pvz i rankove pripili ir puosi? as skaitau ir gilinuosi smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 20, 13:48)
O TU NEGERAI TIESI , JI NESITIESE Į UŽDARUTĄ FORMĄ ( JAU SU DUGNU )  schmoll.gif ....išardai formą , iškerpi didespį popieriaus apskritimą , dedi jį ant dugno , ir tada dedi šoną , susegi , popierius lieka tik ant dugno , ir įsitempes kaip styga , šonų niekas netepa riebalais ,o ir popieriaus taip pat , nuo šonų tada biskvitas atšoka kai kepa ir būna mažesnis už formą ....nebent tu to nori  ax.gif . Iš formos išimamas atvėses , nes jei išimsi karštą , šaldamas taip pat susitrauks ....nebent ir to tu nori  ax.gif

nu geras... o as kaip kvaisa visa bleka isguldziau popierium del to taip kreivai gavosi...
Atsakyti
Na merginos griliažinis tortukas tikrai buvo labai skanus,net nespėjo sustingti,kaip paėmėm ir prapjovėm. O jei neklystu, tai receptukas buvo lygtais iš Olestos nuorodų. blush2.gif thumbup.gif Ir pakankamai greitai pasidaro. tourist5.gif
Atsakyti
mergaites kaip kepti torta - knyga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 09 20, 22:18)
mergaites kaip kepti torta - knyga?  smile.gif

O kokia knyga tu nori kepti? Atvira? Tai gi ner problemu. Kepi bet koki staciakampi torta, sutepi, po to kiek ipjaini viduriuka, kad gautusi ilenkimas ir puosi 4u.gif
Atsakyti
taip kaip bet kokį kitą tortą, jei iš vieno skonio torto, kepi stačiakampį ir vidurį įdubimą šiek tiek su nuožulnumu išpjauni, o jei skoniai du, du stačiakampius glaudi vienas prie kito ir vsio, knyga Tau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As jau zinokit irgi nebesugebu isvardinti visu groziu ir ju autoriu wub.gif Nerealu.

Atnesu ir as dar viena tortuka. Siaip esu galutiniu vaizdu patenkinta blush2.gif nors bedarydama galvojau nusisausiu. Kremus neisejo padaryti kaip norejau, galvojau bus labai neskanus, bet sutepiau, nieko kito neliko doh.gif Dar pagalvojau, kad nereikia laistyt biskvitu, tai ir nelaisciau, o realiai reikejo truputi verysad.gif Bet kai apstingo ir paragavau krasciuka (liko nulyginus sonus), tai visai nieko skonis ax.gif Biskvitas Miseles abrikosinio, o kremai - kakavinis ir vanilinis musai. Receptu, manau, nerasysiu, nes tikrai nera tokie, kurie labai skanus butu blush2.gif Dengta sokoladine saldainiu mase (dar liko nuo "vestuvinio" biggrin.gif ) Gitara irgi is tos pacios mase lipdziau, paskui daziau su dazais teptuku. Ir geliukes. Lyg ir viskas rolleyes.gif

user posted image

Gyvai atrodo graziau. Nemoku fotkinti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 20 rugsėjo 2009 - 21:35
QUOTE(Asseni @ 2009 09 20, 23:23)
O kokia knyga tu nori kepti? Atvira? Tai gi ner problemu. Kepi bet koki staciakampi torta, sutepi, po to kiek ipjaini viduriuka, kad gautusi ilenkimas ir puosi 4u.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 09 20, 23:24)
taip kaip bet kokį kitą tortą, jei iš vieno skonio torto, kepi stačiakampį ir vidurį įdubimą šiek tiek su nuožulnumu išpjauni, o jei skoniai du, du stačiakampius glaudi vienas prie kito ir vsio, knyga Tau  4u.gif

aciu jums 4u.gif nu uosvio jubiliejus bus toks tarp savu bet noriu torta idomesni padaryti ,kaip sakant pasipraktikuoti biggrin.gif
Atsakyti
na va, ir mano boružė gatava šaldytuve guli smile.gif galutiniu rezultatu esu patenkinta, tik grietinėlės džibukai kaip po karo doh.gif doh.gif doh.gif nežinau kažkokie skysti jie man gavos, nors grietinėlė išplakta gerai lyg, bet gal reikėjo į šaldytuvą ją dar kišt prieš džibuojant? g.gif

ryt nufotkinsiu ir ateisiu pasirodyt blush2.gif
Atsakyti
Liusi, šaunuolė, ant ko daugiau pasipraktikuosi, jei ne ant uošvio hihihi.gif
Mazuliuks thumbup.gif
Estella, trauk greičiau lauk ir fotkink, noriu labai pamatyti „gatavą“
alc.gif boružę lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes jinai ten per naktį gali tiek prisiuliavoti šaldytuve, kad ryte dzibukai bus kaip po uragano, ne tik kaip po karo lotuliukas.gif ji grietinėlė gaunasi skystesnė, o tai nutinka kartais dėl dažų ar dėl grietinėlės kokybės aš berod ne kartą minėjau, kad papuošimams naudoju po pakelį standiklio ant didelio indelio, jei matau, kad dzibų idaelių nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 21, 00:15)
Liusi, šaunuolė, ant ko daugiau pasipraktikuosi, jei ne ant uošvio  hihihi.gif

lotuliukas.gif nu tai jo , tik nesugalvoju koki torta kept g.gif mestelkit minciu ax.gif gal ta rafaela?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 20, 23:15)
Estella, trauk greičiau lauk ir fotkink, noriu labai pamatyti  „gatavą“
alc.gif boružę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nes jinai ten per naktį gali tiek prisiuliavoti šaldytuve, kad ryte dzibukai bus kaip po uragano, ne tik kaip po karo  lotuliukas.gif  ji grietinėlė gaunasi skystesnė, o tai nutinka kartais dėl dažų ar dėl grietinėlės kokybės aš berod ne kartą minėjau, kad papuošimams naudoju po pakelį standiklio ant didelio indelio, jei matau, kad dzibų idaelių nebus  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o dėl grietinėlės, tai kitą kartą žinosiu doh.gif

einu fotkint tada biggrin.gif
Atsakyti
Olesta, ačiū už idėją dėl antgalio panaudojimo 4u.gif

Vaidosee, man labai patiko tavo tortukas thumbup.gif Gera idėja, gražios spalvos ir zuikučiai fainuoliai. Gal tik reikėjo zuikučiams plonesnes rankytes padaryti mirksiukas.gif

jurgitasta, graži lelytė 4u.gif Spalvos labai švelnios.

QUOTE(estella @ 2009 09 20, 12:40)
ruošiuosi daryti šokoladinę saldainių masę. Iškilo klausimėlis dėl šito punkto:
"3. Šią masę sudedame į mikserį, sudedame cukraus pudrą ir išmaišome (antgalis „gitara“ (lopetėlė), kol susidarys vientisa masė."

JEi neturiu tokių antgalių mikseriui, galima tiesiog šaukštu išmaišyt? g.gif  gal ir kvailas klausimas, bet susimėčiau blush2.gif
Aš mikserio dabar nenaudoju, nes vieną kartą masė prilipo prie jo verysad.gif Kai masė gatava, aš į ją po truputį įdedu cukraus pudros. Iš pradžių maišau šaukštu, o paskui rankomis (kai jau tampa sunku maišyti šaukštu).

skristyn, sveikinu su tokia gražia data. Ir tortukas fainutis tokiai progai smile.gif

mazuliux, graži gitara thumbup.gif

QUOTE(Jursla @ 2009 09 20, 20:34)
Na merginos griliažinis tortukas tikrai buvo labai skanus,net nespėjo sustingti,kaip paėmėm ir prapjovėm.
Neabejoju, kad skanus. Oj, kaip užsinorėjau mirksiukas.gif Reikės ir man kada pabandyti šį tortuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 20 rugsėjo 2009 - 22:48