Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Srove- labai grazus tortukas,aciu uz mases recepta dabar reikes bandyti 4u.gif
Asseni tavo visi tortukai nuostabus,tikrai tokei tobuli thumbup.gif galima paklausiu kaip darei mergaites veidukus ar pati lipdei ar su moldu,jai su molu tai tu ji pati dareisi ir is ko?
eglejk-toks svelnus tortukas,paska smile.gif
Migle79- vat cia tai jau meno kurinis,na jau viska taip kruopsciai atlikta viskas taip suderinta.
pupmica-vat tokius tortuas as labai megstu ir sau namie darausi,nes nemegstu masiu,pastilazu,tie issimeta,o uogytes sokoladas viskas susivalgo:)labai grazu:)
EgluteN-linksmas tavo tortukas biggrin.gif
Cipciuk-tortas su vaza tai toks paakiskas svelnus,man labai patiko jusu lapeliai,kaip juos padarete?cia ispaudai tokie yra?gal galite parodyti.Knyga,meskis,kepiniukas iri fainuoliai:)
skrityn-labai grazus abu tavo tortukai:)
RiMami-tortukas nuostabus,matosi kad su meile drytas,batukai gelytes grazu:)
meduolytee-vat cia tai geras tiek daug tortu ir visi toookie fantastiski:)
Olesta-man atrodo kad cia pats geriausias kempiniukas kuri esu maciusi visame internete tikrai fainuolis:)geresnis uz tikra is moltiko biggrin.gif
adriu-baltiniai grazus,tik biski nelygus,bet mokomes is klaidu.
gitule-raudona ir juoda pacios megstamiausios mano spalvos,ir tortukai geri gavosi:)bet tu nepyk bet man vat kazko truksta juose,kazkokio raodono ir juodo akcento.
salexa-labai svelnus tortukas gavosi.
neramuole-abu tortukai labai patiko,o antram figureles pati lipdei ar pirktines?
reikaliuke-originalus vestuvinis tortas:)
Vaidosee-aj koks mielas tortukas
jurgitasta-barbe grazuole:)

mergaites kaip jus visos greit mokotes tiek kepat kad nespet paskui jus biggrin.gif saunuoles visos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz ivertinima wub.gif
Atnesu dar viena tortuka, tik labai nelazdavokit del spalvos, anakart man dazai visai nedaze, sikart vel dejau tuos pacius dazus, ta pacia noma, o rezultatas matosi blink.gif
Rafaelo svajone, beze (vel zefyras lotuliukas.gif ), cukrine geliu mase. knyga mazute tik 0.9kg mirksiukas.gif

user posted image
Skirtas musu su vyru desimties draugystes metu proga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 20 rugsėjo 2009 - 15:48
skristyn,

kokiai graziai progai tortukas wub.gif wub.gif wub.gif
neveltui tokis raudonis gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už gerus atsiliepimus mano tortukui blush2.gif O tiltukas atlaikė puikiai, nes buvo padėtas ant padėkliuko biggrin.gif
Atsakyti
Asseni, radau Tau naujausią užsakymą, benaršydama platybėse lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 20 rugsėjo 2009 - 18:22
[quote=Asseni,2009 09 20, 00:20]
neramuole, pirmame tortuke kiek spalvu truksta, as pabarstyciau siek tiek kokoso drozlem zaliom, butu ryskiau
Antas man patiko.
Zinai, norejau paklaust, kaip darai padeklus? Perki ta popieriu? As visada stengiuosi priderinti popieriu prie torto spalvos, tada kompozicija geriau atrodo.

stengiuos derinti spalvas, bet kaip tycia praziurejau kad zalios neturiu, o iki telsiu nebebuvo kada lekt, tai gavos kaip gavos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 20, 19:22)
Asseni, radau Tau naujausią užsakymą, benaršydama platybėse  lotuliukas.gif
user posted image

Olesta, be problemu. irnesakyk.gif Tik kad niekas neuzsako lotuliukas.gif
Atsakyti

neramuole, ačiū wub.gif Ąžuolinius lapelius dažiau taip: padažiau pačią masę šviesiai ruda spalva, o paskui gatavą lapelį dar dažiau ruda ir šokolado spalvomis (viskas kaip mokykloje). Jei būdavo per tamsu, tai skiesdavau vandenuku, jei per šviesu, pridėdavau dažų.

Faini tavo tortukai 4u.gif Jau ta ramunėlių pieva. Tik pirmame norėtųsi šiek tiek žalumos (pvz. pabarstyti vietomis kokoso drožlėmis).
Visai nesitarėme su Asseni, o parašėme tą patį smile.gif

kaip pasaket pagalvojau ta pati apie zalias kokoso drozles, kita kart butinai pasinaudosiu patarimu rolleyes.gif aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Atejau-pamaciau-nugriuvau swoon.gif swoon.gif swoon.gif
tokia tortu gausa, kad susimaisiau kol bandziau kikviena isvardinti, cia jau tokiam reikalui lapelio reiketu rolleyes.gif
visu tortai superiniai, nu atsiziureti neina, tikrai, sakau nuosirdziai, atsiziureti neina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 09 20, 16:34)

figureles pirktines, nemoku as ju lipint blush2.gif bet ir sios jau i pabaiga eina doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 19, 22:10)
nu zuiki puiki lieka tik užjausti, kad būtum čia kelias temas atgal paskaičius, karamelinis ganašas daug kam nesigauna, aš net nevargstu su juo  blush2.gif taip, snikerso biskvitas kyla su kuprele, o jei susipili pilną normą kepti, tai iš vis, pažiūrėk, mano kempiniukas irgi tik iš trijų sluoksnių irgi su kuprele, nes patingėjau kepti du biskvitus ir niekaip neišėjo perpjauti į keturias dalis, tai kremus sudėjau mat į stačiakampį ir didesnį plotą, tai vis tiek gavosi tip top gerai to kremo....man snikersas būtų idealus tortas knygai formuoti iš biskvitinio torto....pakilimai natūralūs, tik gal kiek per dideli  ax.gif

kitam kartui, kai ant šokoladinės dengimo masės matosi cukraus pudra imi platų šepetėlį ar teptuką, pamirkai į degtinę (amaretą) ir nešlapiai, bet vos vos drėgnai pertepi, blizgės, kaip katino  blush2.gif hm, hm  4u.gif
Papildyta:

Ačiū už sveikinimus, bet  Olesta nerašė, Olesta citavo Srovės žodžius, aš nesu valgiusi tikrojo Rafaelo  4u.gif aš tik interpretaciją su Rududu kepiau, man patiko labai  ax.gif

LABAI ACIU UZ PATARIMUS!!! zinosiu kita kart tikrai
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 20, 19:28)
Olesta, be problemu. irnesakyk.gif  Tik kad niekas neuzsako lotuliukas.gif

neužmatė dar tongue.gif aš taip ir pamaniau, kad čia darbelis būtų kaip tik Tau 4u.gif
ok, o dabar rimtai, panelės kepėjėlės, gal kuri nors estae biržietė netyčia, vienai mamytei reikėtų gimtadienio tortuko vaikiukui 4u.gif gal galit kuri padėt????
Atsakyti