Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

vaidose,kur tau toli g.gif blink.gif
labai mielas tortas-šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 20 rugsėjo 2009 - 11:16
rikke, o koks būtų valandinis kursų įkainis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal ir nieko būtų lotuliukas.gif

Vaidosse, labai šiltas tavo tortukas, ir nereikia čia gėdintis, labai fainuoliškas, o man papasakok prašau apie suolelio turbūt idėją, lyg įžiūriu sladžius vamzdelius bigsmile.gif aplietus šokoladu, o atrpusavy jie kuo sutvirtinti irgi šokoladu??? prašau papasakoti daugiau apie savo kūrinį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 20 rugsėjo 2009 - 11:19
QUOTE(Olesta @ 2009 09 20, 11:18)
rikke, o koks būtų valandinis kursų įkainis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gal ir nieko būtų  lotuliukas.gif

g.gif lotuliukas.gif reika gerai pagalvoti ,galima ir daugiau gero is to ispesti (vaikai vienmeciai ,o dar ir tos pacios specelybes)
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2009 09 20, 12:26)
g.gif  lotuliukas.gif reika gerai pagalvoti ,galima ir daugiau gero is to ispesti (vaikai vienmeciai ,o dar ir tos pacios specelybes)

bigsmile.gif bigsmile.gif rimtai bigsmile.gif čia jau įdomu, kiba dar ir pažįstamos mes g.gif
Atsakyti
Mielos kepėjėlės,
Gal ir ne į temą, tačiau norėčiau sužinoti kaip apskaičiuojate užsakyto torto kainą, gal turite kokią metodiką.Ačiū jeigu kas pakomentuosite
Atsakyti
produktų kaina + už darbą pagal įsivertinimą, o jau darbo kainą pati turi nusistatyti, kiek įsivertini, aš sakysim imu nuo 20 lt iki kiek sąžinė sąžinės turi blush2.gif bet iš praktikos žinau, kad kuo didesnis tortas, tuo jo kilogramo kaina gaunasi pigesnė ax.gif
Atsakyti
Sveikos kepejos-auksarankes smile.gif .
Skaitau jusu tema, groziuosi jusu sedevrais kiekviena diena. Tai ka jus darot, neuztenka pasakyt grazus tortas. Tai be galo mieli, silti, grazus, ir tobuli darbai. Atsivertus sita tema, rodos nukeliauji i svajoniu sali, kur viskas gera, grazu........
Saunuoles Jus visos 4u.gif
Padariau ir as viena riuuuuzava barbe, savo riuuuuuzavai princesei ( tai antras mano puostas tortas ir pirma barbe ).
user posted image
O cia mano apsipatenkinus princese blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Na ir grozybiu cia kruvos unsure.gif .... Talentai jus visos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o kaip jus paprastai kepat biskvitus? - tiesiat i forma popieriu, ar ne ? g.gif ar tepat kokiais riebalais gal? Nes as visada popieriu tiesiu, bet kad paskui labai neapvalus tie biskvitai gaunasi g.gif
Atsakyti
ruošiuosi daryti šokoladinę saldainių masę. Iškilo klausimėlis dėl šito punkto:
"3. Šią masę sudedame į mikserį, sudedame cukraus pudrą ir išmaišome (antgalis „gitara“ (lopetėlė), kol susidarys vientisa masė."

JEi neturiu tokių antgalių mikseriui, galima tiesiog šaukštu išmaišyt? g.gif gal ir kvailas klausimas, bet susimėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 09 20, 13:25)


o kaip jus paprastai kepat biskvitus? - tiesiat i forma popieriu, ar ne ?  g.gif ar tepat kokiais riebalais gal? Nes as visada popieriu tiesiu, bet kad paskui labai neapvalus tie biskvitai gaunasi g.gif


O TU NEGERAI TIESI , JI NESITIESE Į UŽDARUTĄ FORMĄ ( JAU SU DUGNU ) schmoll.gif ....išardai formą , iškerpi didespį popieriaus apskritimą , dedi jį ant dugno , ir tada dedi šoną , susegi , popierius lieka tik ant dugno , ir įsitempes kaip styga , šonų niekas netepa riebalais ,o ir popieriaus taip pat , nuo šonų tada biskvitas atšoka kai kepa ir būna mažesnis už formą ....nebent tu to nori ax.gif . Iš formos išimamas atvėses , nes jei išimsi karštą , šaldamas taip pat susitrauks ....nebent ir to tu nori ax.gif


Atsakyti
Aciu merginos uz grazu zodi 4u.gif ,dar pries metus,galvojau,kad tokius tortus,tik isburti galima lotuliukas.gif ir tik jusu deka,patikejau,kad burti galime mes visos thumbup.gif
Olesta,taip ten vamzdeliai,tusciaviduriai,suklijuoti grietinele .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 20, 10:48)
O TU NEGERAI TIESI , JI NESITIESE Į UŽDARUTĄ FORMĄ ( JAU SU DUGNU )  schmoll.gif ....išardai formą , iškerpi didespį popieriaus apskritimą , dedi jį ant dugno , ir tada dedi šoną , susegi , popierius lieka tik ant dugno , ir įsitempes kaip styga , šonų niekas netepa riebalais ,o ir popieriaus taip pat , nuo šonų tada biskvitas atšoka kai kepa ir būna mažesnis už formą ....nebent tu to nori  ax.gif . Iš formos išimamas atvėses , nes jei išimsi karštą , šaldamas taip pat susitrauks ....nebent ir to tu nori  ax.gif

oi, dekui uz pamokyma mirksiukas.gif dabar jau zinosiu 4u.gif
Atsakyti