Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mergytės įbėgu labai trumpam , imetu ir einu liulio , bu žiūriu į Jurslos tortą ir nedaeina ....ar man akyse mirga , ar jis kaip pašopintas avataras juda ....brrrrrrrrr....

Na kempinę atvilkau ....bet žinot žiūrėjau aš į jį g.gif , nu kokia čia kempinė , tipiškas gabalas olandiško sūrio doh.gif .....

Medutis , pastilažas , spalvinta teptuku , nes visas buvo geltonas tongue.gif....oi persiprašau , dar radau gabalėlį balto pastilažo šaldytuve , tai ten natūr - balta , dar liepė vardą ir metus užrašyti , ale kai ateis paimti , lai parodo kur , nes aš tai nežinau schmoll.gif .

user posted image
Atsakyti
Vau, Cipciuk thumbup.gif

QUOTE(Migle79 @ 2009 09 20, 00:24)
Asseni, pasakiški tortukai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Figūrėlės tiesiog tobulos. Gal tik žaliam tortuke meškiuką pasodinčiau prie arba ant mergaitės kojyčių mirksiukas.gif

Migle, Aciu

Negalejau meskiuko asodinti kitur, nes pradzioje mergaite buvo nulipdyta ant lapuku ir igavo savo poza, tiek koju, tiek sijonelio. Va
user posted image
Kaip padariau visa torta, supratau, kad tie lapeliai visiskai ne i tema, atsargiai nulupau ta mergyte, vos kojas ten neliko doh.gif ir pasodinau taip. Kabejo ranka, nes pradiniame variante ji buvo atsiremus i lapeli, tai reikejo ant kaz ko padet ta ranka, vat tam ir pasitarnavo meskiukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 19 rugsėjo 2009 - 23:37
Asseni, aš taip ir supratau, kad iš pradžių buvo kitoks sumanymas smile.gif Išeitis su meškiuku gera 4u.gif
Man dažnai būna, kai tenka gatavame torte "taisyti" pirminę idėją. Dabar prigalvoju ir "atsarginius variantus" apsidrausti bigsmile.gif

Cipciuk, labai fainas kempinukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 19 rugsėjo 2009 - 23:47
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 20, 00:29)
dar liepė vardą ir metus užrašyti , ale kai ateis paimti , lai parodo kur , nes aš tai nežinau  schmoll.gif .

As zinau biggrin.gif , ant puspadziu laugh.gif (juokauju, jei ka), ech dar vienas mielas sutverimas wub.gif
Atsakyti
Cipciuk, bet jūs ir pavarėt per šį savaitgalį swoon.gif o knyga nors ir 100-oji būtų man niekad nepabos jomis grožėtis – visos laaaabai nuostabios thumb_yello.gif meškiukas ir kempiniukas – labai mieli ir simpatiški, fotkėj meškiukas atrodo žymiai didesnis nei 1,5 kg bigsmile.gif o vardą ant kempiniuko nu nebent ant baltų juostų užrašyt, bet jo čia visai nereikia schmoll.gif

Daividija, sveikinu atsinaujinus, gražiai atrodai mirksiukas.gif

Asseni, man atrodo, kad mergaitė nori paimt meškiuką už rankutės, viskas puikiausiai susiderino thumb_yello.gif

Skristyn – nu tavo rožytės tai išskirtinės, laaaabai man gražios wub.gif

Neramuole, abudu tortukai labai dailūs wub.gif gražūs mašiniukai ir liuks idėja rašyt ant kaladėlių bigsmile.gif ačiū, kad pasidalinai savo išradimu 4u.gif kaip aš laukiu žolės antgalio, man taip gražu, spėju kai ateis siunta kas antras tortas forume bus žoliuotas laugh.gif

Rekaliuke, tavo tortas atrodo labai įspūdingai bigsmile.gif puiki idėja su tilteliu, tik man nerimą kelia ar tiltelis atsilaikys ir nesuluš nuo svorio tfu tfu tfu blink.gif bet gal tu kokį padėkliuką dėjai po tiltuku tarp dviejų tortų, nes jie taip tolokai vienas nuo kito g.gif Bet šiaip laaaabai šauniai atrodo thumbup.gif

Zuliaska, sveika prisijungus – tortukas, tikrai visai gražiai tau pavyko papuošt, ateity išmoksi ir masės apačią užkamšyt ir bus viskas perfect mirksiukas.gif

Jursla, taviškio griliažinio tai neatsisakyčiau paragaut, labai gundančiai atrodo essen.gif

Salexa, na ir be reikalo bijojai vakar rodyt bigsmile.gif tortukas laabai gražus thumbup.gif

adriu, stiliovi marškinukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 20 rugsėjo 2009 - 01:27
Cipciuk, dailus tas Jūsų Kempiniukas, linksmas ir vaikiškas, o kad būtų Kempiniukiškesnis gal jam tik tas įdubas čiut čiut į šonus reikėjo įspausti ir viskas būt ok, aš tai ėjau per google.lt ir ieškojau spongebob cake, vo ten tai prisižiūrėjau begales kemmpiniuko interpretacijų. Vaikas Jums tikrai nepasakys, kad čia olandiškas sūris tongue.gif o dėl vardo, tai gal kiba vardinius marškinius kempiniukas gali būti užsivilkęs, bet man asmeniškai atrodo, kad to vardo čia niekam nereikia, mielas Kempiniukas wub.gif
na nors užsimušk, nepadarau geros tūtelės tvirtos iš balto kepimo popieriaus, iš rudo lyg ir gaudavosi gerai, nu iš balto, bergždžias reikalas - o gal aš kairiarankė g.gif jis man be galo slysta ir neina su niekuo pritvirtinti verysad.gif

Jūs ką norite, tą sakykite, o man gražiau, kai ta apačia masės būna dailiai apipjauta, arba palikti plonyčiai pelerininiai kvalboniukai, tas tortas tada būna nu jau TOKS wub.gif žinoma yra progų, kur tie kvalbonai būtų ne į temą, kaip liaudis sako rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 20 rugsėjo 2009 - 05:52
Olesta baltas popierius š.... ax.gif , jis man pora kartų permirko , ir pastebėjau ( knygose , žurnaluose ) kepėjos , konditerės naudoją tamsų ( rudą ) , jis dauk tvirtesnis , ir buvo kažkur minėta , kad jis geriau nusilupa nuo biskvitų ....na aš tik jį naudoju , neturiu problemų ax.gif .

Tai , kad ne dauk RiMami , tik 3 blush2.gif ....va dar šiandien vienas ir ryt varau į " sanatoriją " , kol nepasigedo manęs ten tongue.gif doh.gif .

Atsakyti
sveikos,

turiu priklausomybę nuo šitos temos doh.gif jau MB sako - ir vėl tortai? smile.gif bet negaliu atsižiūrėti jūsų šedevrų wub.gif

ruošiuosi šiandien boružės "apipjaustymui" biggrin.gif nes kepiau visus lakštus vienodus, dabar reikia suteikti formą smile.gif bijau kaip kažin kas, kad nenušleivočiau doh.gif gal turit kokių patarimų kaip tai geriau padaryt? gal peilį reikia kaip nors spec.paruošt?

ir dar klausimėlis dėl puošimo plakta grietinėle. Kai ji skirta puošimui reikia ją ruošt skirtingai? ar taip pat kaip pertepimui - su cukrum ir rūgštele išplakt iki standumo ir viskas? g.gif ar vis tik reikia kokio standiklio? g.gif

iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
grietinėlė puošimui: tiek kiek imi grietinėlės, dalini iš 4, gausi cukraus kiekį. Sakykim 420 grietinėlės, 105 cukraus ir 0,5 a.š. citrinos rūgštelės, išsiplaka be problemų 4u.gif

Migle79, nežinau, kiek idėja Tau tinkama, bet dėl ažūrinių lapelių, gal panaudotum 104 antgaliuką ar mažesnį pagal poreikį, na čia žaismas iš tikrųjų ir darbo ir kruopštumo daug reikia, čia dėmesio labai nekreipkit, tiesiog pabandžiau, kaip tas atrodytų, bet pati idėja yra tokia:
user posted image user posted image

iš tikrųjų tai reikėtų, kad aštriau išsiimtų tie išgnybimai, na čia tik laiko klausimas kol aš išmąstysiu, kad tų šerpetojimų neliktų blush2.gif bet kaip pirmam bandymui ir idėjos pademonstravimui tai nepeikit labai blush2.gif man bedarant įspaudus tokia mintis atėjo, kad yra forume gabių mergaičių ir rūtos šakelę tokiu principu padarytu, ar Jūs bent įsivaizduojat, kaip efektingai atrodytų ant vestuvių torto wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 20 rugsėjo 2009 - 10:23
QUOTE(Olesta @ 2009 09 20, 11:21)
grietinėlė puošimui: tiek kiek imi grietinėlės, dalini iš 4, gausi cukraus kiekį. Sakykim 420 grietinėlės, 105 cukraus ir 0,5 a.š. citrinos rūgštelės, išsiplaka be problemų  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Oleste gal pas tave i kursus galima g.gif blush2.gif
Atsakyti
Laba dienuke,groziu prideja nerealiu wub.gif ,oi kaip man toli iki jusu blink.gif ,bet mokinuosi ax.gif ,va rodai torciuka,drauges dukrytes gimtadieniui,tortas maskarpones,zuikuciai saldainiu mase,labai nezuikiski isejo blush2.gif ,puosta grietinele smile.gif
user posted image
Atsakyti