Oj Asseni , nejuokink , yra tų figurėlių , ( be to tai pirma pirkta ) , yra ir su pimpiliukais nuogais , ne problema jų gauti , pilnos pardės , o šitą gėlių salone pirkau , taip pabandymui ....nu ir tiko žmonėms .
Va dar viena meškė , tik bais maža , vos 1.5 kg. na tokios prašė , nes du užsisakė , vienas į darželį (kempinė , dar mirksta ) , kitas namie - šitas meškis ....dauk žmonėms išlaidų , bet juk kažkieno šventė .... .
Medutis , beze , cukrinės gėlytės .....
Papildyta:
zuliaska ...jei čia pirmas tortas , tai aš einu nusišauti , nes netikiu ....būtum mačiusi mano pirmą užsijuoktum negyvai , nė kartis nereiktų .....na truputi papasakok koks tortukas vidui ? , kuom puošiai ??
neramuole...griūk neatsikelk , na tas su kūbeliais superinis , nors ir tas su mašiniukais , liuks .
rekaliuke...ir aš patenkinta tavo tortu , tikrai , gera įdėja su tiltu , švelnus , tikras jaunavedžių tortas .
Daividija ....kas per permainos , nauji drabūžėliai , ir tokie grąžūs .
Daividija ....kas per permainos , nauji drabūžėliai , ir tokie grąžūs .
[/quote]
Pasikeiciau,kaili persidaziau,ziema ateina...
Cipciuk, už meškutę oi kaip suprantu dėl knygų aš šiandien naujai klientei atrašiau atsakymą - maldauju, tik ne boružėlę nebegaliu ton pusėn bežiūrėt
zuliaska, nematei mano pirmojo torto šauniai padirbėjai
zuliaska, nematei mano pirmojo torto šauniai padirbėjai
Neramuole, fainuoliai tortukai, papasakok plačiau apie kubelius ir raideles, vis kelintame torte matau, prašau papasakoti iš ko, kaip kas, su kuo
[/quote]
kubelius labai lengva padaryt, susalusia mase susipjaustau kubeliais ir palieku dziut, poto belieka uzrasyt raideles
cypciuk tavo meskute nu jau tokia meilute, labai labai grazi
rekaliuke labai grazus tortukas super ideja
zuliaska sakyciau visai dailu kaip pirmam kartui, simpatiskas tortukas
[/quote]
kubelius labai lengva padaryt, susalusia mase susipjaustau kubeliais ir palieku dziut, poto belieka uzrasyt raideles
cypciuk tavo meskute nu jau tokia meilute, labai labai grazi
rekaliuke labai grazus tortukas super ideja
zuliaska sakyciau visai dailu kaip pirmam kartui, simpatiskas tortukas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 19, 21:15)
zuliaska ...jei čia pirmas tortas , tai aš einu nusišauti , nes netikiu ....būtum mačiusi mano pirmą užsijuoktum negyvai , nė kartis nereiktų .....na truputi papasakok koks tortukas vidui ? , kuom puošiai ??
dariau tortuka pavadinimu snikers, radau cia forume. labai nepatenkinta as, kad idejau i forma popieriu kepimo, neapvalus gavosi, ir is vis iskilo pavirsiu kaip didziausi kepure. buciau to virsaus nedejus, bet suprantat man kazkaip susipjauste blogai, gavosi tik 3 paplociai, o ten recepte 4, tai ta virsu ir uzdejau. dar nesigavo, nzn kaip vadinasi, bet cukru kaitinau iki rudumo, tada sumaisiau su grietinele, ir kai plakiau atsaldzius, tai neissiplake... tai ir nedariau to sluoksnio. tai mastau kas dar nesigavo. siaip tas pertepimas ir supjaustyt nesiseke...
o tas pavirsius, tai is jusu pokalbiu radus, ten sokoladas, tie saldainiai, grietinele, sviestas ir apelsinu sultys. viska sumaisiau ir dejau, bet minusas kad ant to sokolado labai matosi cukraus pudra, tai su dregna ranka valiau. nu zodziu reik praktikos daug
nelabai turiu laiko, tai du spingalietai mazi namie o siaip as nu pusiau patenkinta savo pirmu tortu. galejau gelytes graziau daryt, bet jau patingejau. kita kart pazaisiu
labai greit plepat vos skaityt speju, o kai pamatau ka padarot, net alpt norisi...
Papildyta:
ir labai aciu uz pagyras. daug smagiau kai kas nors ivertina geru zodziu. kita kart bus daugiau drasos daryt nu lekiu jau praustis ir miegot. labanakt
ryt pasakysiu kaip skonis buvo torto
[quote=RiMami,2009 09 18, 22:29]
Atnešu ir aš parodyt savo tortą
[/quote]
O jau spavu gama,vaikiukams liux, puikus Rimamiskas tortas
[quote=meduolytee,2009 09 18, 22:58]
Krikstynu tortas dvynukems.
[/quote]
Oi, kaip man patinka tokie tortai
[quote=Olesta,2009 09 19, 00:08]
atgaivinom kompą ir rodau, kad ir aš nedykinėjau, labai rodyti nėra ką
[/quote]
Nu tikrai, kad nera ka rodyti , apart kempiniuko , nu jau kaip pakele nuotaika, negaliu, nu gerai cia padarei ta mordocka
[quote=adriu,2009 09 19, 10:28]
ateinu su baltiniais
[/quote]
Tarybiniai tokie su raudonu ''slipsu''
[quote=Asseni,2009 09 19, 12:42]
Atnesu dar du tortukus.
[/quote]
Kiek tu ju benestum, visi labai kruopsciai ir graziai padaryti, saunuole Asseni
[quote=gitule,2009 09 19, 13:23]
Cia tortai vakareliui tema: juoda / raudona.
[/quote]
Idomiai cia, mintis gera, tortukai irgi
[quote=Cipciukas,2009 09 19, 14:31]
...vėl knyga ...eilinė
Ir bais patiešnas angelėlis .... ....ale tik įdėjus foto pamačiau , gi kodėl jis su fingalais ?
[/quote]
Jau turbut visa archyva turi zapase Grazus tortai.
As jokiu fingalu nematau, gal cia zmogeliuko asarele?
[quote=skristyn,2009 09 19, 14:52]
Savo darbus reikia det
[/quote]
Kai tik sumontuoji
[quote=neramuole,2009 09 19, 19:27]
atnesu ir as pora savo tortuku, vaisiniai , puosta grietinele
[/quote]
Antra isimylejau
[quote=rekaliuke,2009 09 19, 20:06]
[/quote]
Nu kaip laikosi tas vidurys
[quote=zuliaska,2009 09 19, 20:58]
bet ai svarbu nereikia ismest ))
[/quote]
Nu, kai as prisimenu savo pirma torta
nei juokas neima, visai geras, tolyn eis geryn
Mergaitems-
Atnešu ir aš parodyt savo tortą
[/quote]
O jau spavu gama,vaikiukams liux, puikus Rimamiskas tortas
[quote=meduolytee,2009 09 18, 22:58]
Krikstynu tortas dvynukems.
[/quote]
Oi, kaip man patinka tokie tortai
[quote=Olesta,2009 09 19, 00:08]
atgaivinom kompą ir rodau, kad ir aš nedykinėjau, labai rodyti nėra ką
[/quote]
Nu tikrai, kad nera ka rodyti , apart kempiniuko , nu jau kaip pakele nuotaika, negaliu, nu gerai cia padarei ta mordocka
[quote=adriu,2009 09 19, 10:28]
ateinu su baltiniais
[/quote]
Tarybiniai tokie su raudonu ''slipsu''
[quote=Asseni,2009 09 19, 12:42]
Atnesu dar du tortukus.
[/quote]
Kiek tu ju benestum, visi labai kruopsciai ir graziai padaryti, saunuole Asseni
[quote=gitule,2009 09 19, 13:23]
Cia tortai vakareliui tema: juoda / raudona.
[/quote]
Idomiai cia, mintis gera, tortukai irgi
[quote=Cipciukas,2009 09 19, 14:31]
...vėl knyga ...eilinė
Ir bais patiešnas angelėlis .... ....ale tik įdėjus foto pamačiau , gi kodėl jis su fingalais ?
[/quote]
Jau turbut visa archyva turi zapase Grazus tortai.
As jokiu fingalu nematau, gal cia zmogeliuko asarele?
[quote=skristyn,2009 09 19, 14:52]
Savo darbus reikia det
[/quote]
Kai tik sumontuoji
[quote=neramuole,2009 09 19, 19:27]
atnesu ir as pora savo tortuku, vaisiniai , puosta grietinele
[/quote]
Antra isimylejau
[quote=rekaliuke,2009 09 19, 20:06]
[/quote]
Nu kaip laikosi tas vidurys
[quote=zuliaska,2009 09 19, 20:58]
bet ai svarbu nereikia ismest ))
[/quote]
Nu, kai as prisimenu savo pirma torta
nei juokas neima, visai geras, tolyn eis geryn
Mergaitems-
nu merginos duodat o jau tortu prikepet ir nuostabiai graziu as kitam savaitgaliui kepsiu ale nezinau koki gal ta rafaelo Olesta parase kad tirpsta burnoje
Olestos maziuka sveikinu su vieneriais metukais
Sveikos merginos, na tortukai tikrai labai jau gražučiai jūsų visų, bet Miglės kaip iš pasakos
O čia mano griliažas išbandytas pirmą kartą,darytas sau, tai ir papuošimas šiaip sau....
O čia mano griliažas išbandytas pirmą kartą,darytas sau, tai ir papuošimas šiaip sau....
nu zuiki puiki lieka tik užjausti, kad būtum čia kelias temas atgal paskaičius, karamelinis ganašas daug kam nesigauna, aš net nevargstu su juo taip, snikerso biskvitas kyla su kuprele, o jei susipili pilną normą kepti, tai iš vis, pažiūrėk, mano kempiniukas irgi tik iš trijų sluoksnių irgi su kuprele, nes patingėjau kepti du biskvitus ir niekaip neišėjo perpjauti į keturias dalis, tai kremus sudėjau mat į stačiakampį ir didesnį plotą, tai vis tiek gavosi tip top gerai to kremo....man snikersas būtų idealus tortas knygai formuoti iš biskvitinio torto....pakilimai natūralūs, tik gal kiek per dideli
kitam kartui, kai ant šokoladinės dengimo masės matosi cukraus pudra imi platų šepetėlį ar teptuką, pamirkai į degtinę (amaretą) ir nešlapiai, bet vos vos drėgnai pertepi, blizgės, kaip katino hm, hm
Papildyta:
Ačiū už sveikinimus, bet Olesta nerašė, Olesta citavo Srovės žodžius, aš nesu valgiusi tikrojo Rafaelo aš tik interpretaciją su Rududu kepiau, man patiko labai
kitam kartui, kai ant šokoladinės dengimo masės matosi cukraus pudra imi platų šepetėlį ar teptuką, pamirkai į degtinę (amaretą) ir nešlapiai, bet vos vos drėgnai pertepi, blizgės, kaip katino hm, hm
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2009 09 19, 21:58)
nu merginos duodat o jau tortu prikepet ir nuostabiai graziu as kitam savaitgaliui kepsiu ale nezinau koki gal ta rafaelo Olesta parase kad tirpsta burnoje
Ačiū už sveikinimus, bet Olesta nerašė, Olesta citavo Srovės žodžius, aš nesu valgiusi tikrojo Rafaelo aš tik interpretaciją su Rududu kepiau, man patiko labai
QUOTE(Olesta @ 2009 09 19, 15:09)
skristyn, pagarba tau vien už bezą, o jau rožyčių dailumas, man gėlyčių kompozicija labai šilta atrodo
+2009 09 19, 15:34-->
QUOTE(spanguolia @ 2009 09 19, 15:34)
mums pradedančiosioms mokinukėms tikrai taip - nublanktstam šalia savo kumyrų mokytojų
Vienok labai šiltas ir mielas tavo tortukas. Gerai kad turim iš ko mokytis
Vienok labai šiltas ir mielas tavo tortukas. Gerai kad turim iš ko mokytis
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 19, 15:40)
skristyn, ir tau zefyras , jo majo , šaunuolės , tobulėjat , net tą kaprizną ponią sudorojat , puiku , tortukas liuks , šiltas.
Zefyras, zefyras Man su tuo bezu dar daug mokytis, kartais iseina liuks, kartais isvis nesigauna, o sikart zefyras. as daznai nepagaunu kada tas sirupas geras, vis bijau kad neparuduodu, ir tikrinu ir ko tik nedarau, galiausiai arba nedaverdu arba perverdu
QUOTE(Asseni @ 2009 09 19, 18:31)
QUOTE(Srove @ 2009 09 19, 21:54)
ACIU uz ivertinima
Cipciuk labai miela meskute
Neramuole Man tas zalias
Rekaliuke Tiesiog laimes tortas
zuliaska Simpatiskas tortukas, sveika atvykus i ligoniu kluba Zinok man tai jau tapo liga, taip ir lauki kada kam prireiks kokio torciuko, kad galetum kept Mano seimyna jau purtosi tortu
neramuole, pirmame tortuke kiek spalvu truksta, as pabarstyciau siek tiek kokoso drozlem zaliom, butu ryskiau
Antas man patiko.
Zinai, norejau paklaust, kaip darai padeklus? Perki ta popieriu? As visada stengiuosi priderinti popieriu prie torto spalvos, tada kompozicija geriau atrodo.
rekaliuke, idomus dizainas
zuliaska, nu yra broko, na ir kas. Toliau bus tik geriau
Cipciuk, kazi, kada as ismoksiu taip su kremu puost . Ar kada susidraugausiu
gitule, kaip as cia tave praleidau. Kaip graziai atrodo juoda raudona
Mergaites, jeigu nesupyksit, idedu vel krikstynu torto nuotrauka. As supratau, kodel kokybe bloga. Pasirodo, kaip tik uzdedu uzrasa is kart viskas pasikeicia i blogesne puse.
Va cia idedu maza su paspaudimu kad neapkrauti puslapio Cia matosi daug geriau.
Antas man patiko.
Zinai, norejau paklaust, kaip darai padeklus? Perki ta popieriu? As visada stengiuosi priderinti popieriu prie torto spalvos, tada kompozicija geriau atrodo.
rekaliuke, idomus dizainas
zuliaska, nu yra broko, na ir kas. Toliau bus tik geriau
Cipciuk, kazi, kada as ismoksiu taip su kremu puost . Ar kada susidraugausiu
gitule, kaip as cia tave praleidau. Kaip graziai atrodo juoda raudona
Mergaites, jeigu nesupyksit, idedu vel krikstynu torto nuotrauka. As supratau, kodel kokybe bloga. Pasirodo, kaip tik uzdedu uzrasa is kart viskas pasikeicia i blogesne puse.
Va cia idedu maza su paspaudimu kad neapkrauti puslapio Cia matosi daug geriau.
QUOTE(Srove @ 2009 09 18, 16:20)
Dabar pasakyk, kiek laiko darei si torta(su beibokiukais)savaite, dvi cia per diena nerealu
Sunku pasakyti, kiek laiko dariau tortuką. Tuo pat metu dariau dar ir užsakomuosius tortus, o kai likdavo laisvų minučių (dažniausiai naktį), skirdavau jas šiam tortukui. Voverytes sulipdžiau pakankamai greitai, daugiausiai laiko atėmė jų "veidukų piešimas". Na ir aišku pusę dienos dėliojau "dalyvius" ant kelmuko QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 18, 23:30)
Migle79aplamai tai malonu , kad sudominau tave , o tau jis į niekieno tortą neužneša ?
Iš karto atpažinau "šaltinį". Ten atrodo buvo piešta aisingu. Man labai patinka tokie raštai, seniai į juos žiūriu. Pati norėčiau kažką tokio sukurti. Bandžiau piešti aisingu ant masės gabaliuko, o paskui teptuku dailinti. Visai patiko rezultatas. Tik pasirinkau antgalį su didele skylute, tai gavosi šiek tiek grubokas raštas. Jūsų dėka supratau, kad ir beze galima piešti Knyga O meškiukas koks žavus!
Tiesa, o kaip darote tokius gražius ažūrinius lapelius. Gal su specialia forma?
Nieko nesupratau dėl bezė. Ar ją reikia daryti skirtingą dzibams ir aptepimui?
Olesta, labai žavus kempinukas Toks fainuolis
Sveikinu tave ir tavo sūnelį su pirmuoju gimtadieniuku
adriu, faini marškinukai ir kaklaraštis toks stilingas
Nuotraukoje matosi duobučių torto viršuje, tai arba viršus nelabai gerai išlygintas, arba per plonai iškočiota masė.
neramuole, ačiū Ąžuolinius lapelius dažiau taip: padažiau pačią masę šviesiai ruda spalva, o paskui gatavą lapelį dar dažiau ruda ir šokolado spalvomis (viskas kaip mokykloje). Jei būdavo per tamsu, tai skiesdavau vandenuku, jei per šviesu, pridėdavau dažų.
Faini tavo tortukai Jau ta ramunėlių pieva. Tik pirmame norėtųsi šiek tiek žalumos (pvz. pabarstyti vietomis kokoso drožlėmis).
Visai nesitarėme su Asseni, o parašėme tą patį
Asseni, pasakiški tortukai Figūrėlės tiesiog tobulos. Gal tik žaliam tortuke meškiuką pasodinčiau prie arba ant mergaitės kojyčių
Taip, mano voverytės iš pastilažo. Turiu panašių problemų su figūrėlėmis. Pvz. šioje nuotraukoje matosi suskilęs "tortukas" dešinėje pusėje. Taip atsitiko dėl to, kad bandžiau įdėti žvakutę, kai masė pradėjo kietėti.
Priežastis nujaučiu, o išeities kol kas neradau
gitule, labai įdomus ir originalus papuošimas
skristyn, mielas tortukas Rožytės labai gražios.
salexa, gundančiai atrodo tortukas. Norėčiau dabar medučio.
rekaliuke, labai gražus tortas. Viskas savo vietoje
zuliaska, visai neblogai. Jei turi norą, tai išmoksi puošti. Nebijok bandyti, eksperimentuoti. Klausk, jei kas neaišku. Merginos pasistengs padėti.
Jursla, skaniai atrodo