QUOTE(Asseni @ 2009 09 19, 09:58)
,grazu lig asaru
QUOTE(gitule @ 2009 09 19, 10:23)
Cia tortai vakareliui tema: juoda / raudona.
Juodasis miskas, dengtas sokoladine saldainiu mase :
sauniai sugalvojai,paprasta,bet grazu!!!
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 19, 11:31)
...vėl knyga ...eilinė , nors ačiū , kad pasirinko ne batukus , o statūlėlę , nes aš juos jau net sapnavau ...lipdau , veriu raištelius ....ir taip pilnas stalas batelių ....košmaras kažkoks ..... .
kaip visada puiku,angelelis tai tikrai grazus
QUOTE(skristyn @ 2009 09 19, 11:52)
[Atnesu dar viena savo "sedevra" Savo darbus reikia det vidury savaites, nes salia tokiu groziu atrodo nekaip
Viduj maskarpones surio tortas, sviestinis kremas, beze, gelytes is cipciuko cukraus mases, ziedlapiuose blizguciai alia nuotraukoj nesimato Beze labai gerai issiplake, gavosi zefyras
Viduj maskarpones surio tortas, sviestinis kremas, beze, gelytes is cipciuko cukraus mases, ziedlapiuose blizguciai alia nuotraukoj nesimato Beze labai gerai issiplake, gavosi zefyras
labai dailus torciukas
QUOTE(salexa @ 2009 09 19, 13:15)
Iki savaites vidurio tai tikrai, kol aprims aistros ir ispudziai Jusu visu grozio
Ir supratau, kad grietinele plaksiu tik tada kai turesiu gera mikseri, nes meduciui (su dziovintais vaisiais, kuris be proto skanus) grietinele isplake labai gerai, o kai vienas indukas grietineles plake plake ir neisplake (mano mikseris, tai ne rankinis o paprastas bliudas ir itvirtintas prie jo mikseris) tai jis pavirsiui plaka plaka ir neisplaka mazo kiekio.
Ir supratau, kad grietinele plaksiu tik tada kai turesiu gera mikseri, nes meduciui (su dziovintais vaisiais, kuris be proto skanus) grietinele isplake labai gerai, o kai vienas indukas grietineles plake plake ir neisplake (mano mikseris, tai ne rankinis o paprastas bliudas ir itvirtintas prie jo mikseris) tai jis pavirsiui plaka plaka ir neisplaka mazo kiekio.
neblogai ziurisi