Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2009 09 19, 09:58)

user posted image,grazu lig asaru thumbup.gif

QUOTE(gitule @ 2009 09 19, 10:23)

Cia tortai vakareliui tema: juoda / raudona.
Juodasis miskas, dengtas sokoladine saldainiu mase :

sauniai sugalvojai,paprasta,bet grazu!!!

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 19, 11:31)
doh.gif ...vėl knyga ...eilinė , nors ačiū , kad pasirinko ne batukus , o statūlėlę , nes aš juos jau net sapnavau ...lipdau , veriu raištelius ....ir taip pilnas stalas batelių  doh.gif ....košmaras kažkoks ..... laugh.gif.

kaip visada puiku,angelelis tai tikrai grazus wub.gif

QUOTE(skristyn @ 2009 09 19, 11:52)
[Atnesu dar viena savo "sedevra" lotuliukas.gif Savo darbus reikia det vidury savaites, nes salia tokiu groziu atrodo nekaip tongue.gif
Viduj maskarpones surio tortas, sviestinis kremas, beze, gelytes is cipciuko cukraus mases, ziedlapiuose blizguciai alia nuotraukoj nesimato g.gif Beze labai gerai issiplake, gavosi zefyras blink.gif

labai dailus torciukas thumbup.gif
QUOTE(salexa @ 2009 09 19, 13:15)
Iki savaites vidurio tai tikrai, kol aprims aistros ir ispudziai Jusu visu grozio  blush2.gif
Ir supratau, kad grietinele plaksiu tik tada kai turesiu gera mikseri, nes meduciui (su dziovintais vaisiais, kuris be proto skanus) grietinele isplake labai gerai, o kai vienas indukas grietineles plake plake ir neisplake (mano mikseris, tai ne rankinis o paprastas bliudas ir itvirtintas prie jo mikseris) tai jis pavirsiui plaka plaka ir neisplaka mazo kiekio.

neblogai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 09 19, 16:15)
Iki savaites vidurio tai tikrai, kol aprims aistros ir ispudziai Jusu visu grozio  blush2.gif
Ir supratau, kad grietinele plaksiu tik tada kai turesiu gera mikseri, nes meduciui (su dziovintais vaisiais, kuris be proto skanus) grietinele isplake labai gerai, o kai vienas indukas grietineles plake plake ir neisplake (mano mikseris, tai ne rankinis o paprastas bliudas ir itvirtintas prie jo mikseris) tai jis pavirsiui plaka plaka ir neisplaka mazo kiekio.

lotuliukas.gif ...jetau , nu jau taip gražiai nupasakojo plakimo procedūrą , net susijuokiau , taip mažą kiekį geriau išplaka mikseris rankose laikomas , ir tada ją pilti reikia į mažesnį indelį , nes dideliam apsitaško kraštai ir nieko nelieka doh.gif ......o tortukas tikrai labai gražus ir apetitnas wub.gif essen.gif....tiesa , kokius vaisius dedi ? ....va mano viena klientė tai vis prašo ( o aš ir darau ) kad pertepimas būtų , puse su aguonom , kita pusė su kepintais riešutais , o va su vaisiais nebandžiau , o reikės kada .

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 19, 17:35)
lotuliukas.gif ...jetau , nu jau taip gražiai nupasakojo plakimo procedūrą , net susijuokiau , taip mažą kiekį geriau išplaka mikseris rankose laikomas , ir tada ją pilti reikia į mažesnį indelį , nes dideliam apsitaško kraštai ir nieko nelieka  doh.gif ......o tortukas tikrai labai gražus ir apetitnas  wub.gif essen.gif....tiesa , kokius vaisius dedi ? ....va mano viena klientė tai vis prašo ( o aš ir darau ) kad pertepimas būtų , puse su aguonom , kita pusė su kepintais riešutais , o va su vaisiais nebandžiau , o reikės kada .

Nusivylimas didziulis apeme kai niekaip neisplake verysad.gif tai ir aprasiau savo istorija lotuliukas.gif
O dejau dziovintu slyvu ir dziovintu abrikosu, riesutu nelabai megstu as tortuose, ir vietoj medaus kondensuotas pienas. Bet tikrai fantastiskas tortas gavosi, tikrai numeris 1 4u.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymą dėl saldainių masės ilgaamžiškumo 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Merginos, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif .

Neramuole, as naudoju balta sokolada Princas. Naturali tos mases spalva yra tokia, kokia danga ant torto. Zaisliukai padaryti is tos pacios mases, tik i ja ideta baltu dazu. Bet labai baltos spalvos neimanoma gauti, bent man nepavyko. Palyginus su pastilazu ji kiek tamsesne.

QUOTE(RiMami @ 2009 09 19, 13:58)
.... kaip tu sugebi toooooookius ilgus ir toooooooookius lygut lygutėlius tuos raištukus iškočiot swoon.gif blink.gif nu man tai pravalas kažkoks arba nelygios "dešrelės" gaunas, arba storos, arba trumpos  doh.gif tokios kaip taviškės tai man čia aukštoji matematika  blink.gif o vis prisireikia  doh.gif

RiMami, as gal 10 kartu perdarinejau. Pirma, per mazas skylutes padariau, tokio dydzio, kaip dantu krapstuko storis. O kai isdziuvo, tai prakrapstyt nebuvo imanoma. Tai vargau. Dra su vienu bateliu, tai puse bedos, o kito buvo soniukai blogai atlenkti, tai viena puse , kai kisau snureli remesi i liezuveli. Nu gi kiaikiasi doh.gif O snureliai padaryti is sokoladines saldainiu mases, ji labai paklusni.

QUOTE(skristyn @ 2009 09 19, 14:52)

Labai geles grazios

smile.gif+2009 09 19, 15:34-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 09 19, 15:34)
drinks_cheers.gif mums pradedančiosioms mokinukėms tikrai taip - nublanktstam šalia savo kumyrų mokytojų  wub.gif
Vienok labai šiltas ir mielas tavo tortukas. Gerai kad turim iš ko mokytis  4u.gif

Na jau, na jau. Tai gi cia ne paroda. Mokomes visi kartu. mirksiukas.gif Dalinames

salexa, cia gyvos geles ar is mases padarytos blink.gif

Cipciuk, kur tokias grazias figureles perkat? Kokia cia Jusu knyga? Jau turbut uzsimerkus galit padaryt biggrin.gif Grazu

O del torto spalvos, jo blanki, toks sumanymas buvo biggrin.gif . tik naturoje graziau atrode nei nuotraukoje. Torte viso yra keturios spalvos, Tik nuotraukoje to nesimato. Balta (pastilazas, lelyte, batukai, ir siek tiek tarp zaisliuku kamuoliuku ir kubeliu yra), balta i kremine kiek (saldainiai su sokoladu su dazais, zaisliukai, snureliai ir apacioje falbanka), kremine (torto danga) ir sv. ruzava (zaisliukai kai kurie)
Atsakyti
Asseni, gyvos, jei as tokias padaryciau tai girciau labai labai biggrin.gif o is tiesu, neiseina man roziu gamninti nors tu ka, penktadieni padariau 30 kringeliu "roziu" bet nei vienos nedejau nes tragedija verysad.gif
Atsakyti
atnesu ir as pora savo tortuku, vaisiniai , puosta grietinele
user posted image

user posted image
Atsakyti
Na merginos ir savaitgalis, visada stebiu temą, bet seniai tiek šedevrų nemačiau bigsmile.gif visų nuostabūs, vis gryžtu permesti akimis blink.gif
Na kadangi tiek daug tortukų, tai dadėsiu ir aš, jaudinausi be galo, bet rezultatu aš patenkinta. Tortai medutis su želė gabaliukais, kavos likerio tortas ir rafaelo svajonė, puošta bezė, gėlytės iš pastilažo.
user posted image
Atsakyti
nuostabu, tai nuostabu, a kur dar viena torto dalis, tilto turiu omeny, suvalgei ane bigsmile.gif lotuliukas.gif atsiprašau už juodą jumorą blush2.gif bet tikrai įdomu, kur tilto antra pusė ar pjovei formą per pusę ir suglaudei į plotį bigsmile.gif

Neramuole, fainuoliai tortukai, papasakok plačiau apie kubelius ir raideles, vis kelintame torte matau, prašau papasakoti iš ko, kaip kas, su kuo 4u.gif
Atsakyti
Pastoviai grožiuosi Jūsų šedevrais
Visų tortai super, ypatingai papuošimai.
Aš senokai kepu tortus, keksus,keksiukus, pyragus, tačiau tik sau ir savo artimiesiems.
Kai kiti prašo pagaminti kažkaip nedrįstu, nelabai įsivaizduoju kaip galima įvertinti. Už savikainą juk nedarysi.
Atsakyti
as dedu irgi, ka tik padariau, nors ir geda det, bet vistiek idesiu, nes mano pirmasis gyvenime tortas smile.gif) tai aisku tiek blogai viskas gavosi, kad patyliu smile.gif) bet ai svarbu nereikia ismest smile.gif))
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 19, 20:51)
nuostabu, tai nuostabu, a kur dar viena torto dalis, tilto turiu omeny, suvalgei ane  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  atsiprašau už juodą jumorą  blush2.gif  bet tikrai įdomu, kur tilto antra pusė ar pjovei formą per pusę ir suglaudei į plotį  bigsmile.gif

Tiltui tai kepiau kvadratinius biskvitus, pjausčiau juostelem ir po to apipjausčiau, bet čia gera idėj, nepagalvojau, kad galiu pjaut per pusę lotuliukas.gif
Atsakyti