Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

o ne parasčiau iškočioti didelį blyną ir stipjauti raištuko kiokio ir kiek reikia ax.gif

jei saldaininės gėlytės, tai laikyti galima kiek tik širdis geidžia, jos nesikeičia niekaip ir nesensta, jei kalba eina apie šokoladinę saldainių masę irgi manau gali pastovėti, produktai negendantys dedasi, o ats grietinėlės šaukštas iškaitintas ir su šokoladu sumaišytas tai irgi puikiai užkonservuotas ir nieko jam nenutiks, aišku metus kokius gal nelaikyčiau, bet mėnesiuko bėgyje drąsiai 4u.gif
Atsakyti
doh.gif ...vėl knyga ...eilinė , nors ačiū , kad pasirinko ne batukus , o statūlėlę , nes aš juos jau net sapnavau ...lipdau , veriu raištelius ....ir taip pilnas stalas batelių doh.gif ....košmaras kažkoks ..... laugh.gif.

Juodas miškas , apteptas sviestiniu kremu , nevykes ( tiksliau per dauk vykes ) beze , nes ne beze , o zefyras gavosi , kurio - brudo niekaip neišlyginau doh.gif ....ir va kodėl taip visada , jei reikia viršui aptepti , gausis zefyras , jei reikia dzibams - ne ....niekšybės dėsnis , kaip sako Asseni ...jai bohu.... doh.gif .

O mėlynasis gražuolis ...

user posted image

Ir bais patiešnas angelėlis .... tongue.gif....ale tik įdėjus foto pamačiau , gi kodėl jis su fingalais blink.gif ?

user posted image

Atsakyti
Cipciukėli, labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Na ką - antra diena nuo kompo neatsitraukiu ... geras savaitgalis.

Cipciuk - niekas nepadarys tokių gražių knygų kaip jūs. Na o gėlės thumbup.gif Aš dar nesusigrabalioju su gėlėm doh.gif Jūsų kažkas nerealaus ir toookia įvairovė wub.gif

Meduolytee oho pasidarbavai bigsmile.gif tas krikštynų man labai gražus - žiūrėjau žiūrėjau . O gyvas gėlės irgi pati komponavai? Turbūt nereikia nė klausti.

Rimami simaptiškas tortukas, o tas mėlynų gėlių kampelis super gražus. Labai labai gražu wub.gif

Aš šiandien atidaviau pinigų maišelį - netinginiavau, bet kadangi nieko naujo, tai nekelsiu blush2.gif Bet va pastebėjimas - kai dariau pinigų maišą su Meian mase irgi buvo matinis ir nieko negalėjau padaryt, o šį maišą dariau su šokoladine mase - tai labai gražiai blizgėjo, toks "sotus" jis man atrodė mirksiukas.gif Aš tik saviems darau, tai man atrodo kad jiems žioptai atvypsta kai išgirsta torto savikainą doh.gif Grožis reikalauja aukų .
Atsakyti
Cipciuk, Asseni nuostabu, truksta zodziu tokius grozius matant wub.gif
Gitule labai grazu
Atnesu dar viena savo "sedevra" lotuliukas.gif Savo darbus reikia det vidury savaites, nes salia tokiu groziu atrodo nekaip tongue.gif
Viduj maskarpones surio tortas, sviestinis kremas, beze, gelytes is cipciuko cukraus mases, ziedlapiuose blizguciai alia nuotraukoj nesimato g.gif Beze labai gerai issiplake, gavosi zefyras blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 19 rugsėjo 2009 - 13:54
skristyn, pagarba tau vien už bezą, o jau rožyčių dailumas, man gėlyčių kompozicija labai šilta atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 09 19, 14:52)

Savo darbus reikia det vidury savaites, nes salia tokiu groziu atrodo nekaip tongue.gif

drinks_cheers.gif mums pradedančiosioms mokinukėms tikrai taip - nublanktstam šalia savo kumyrų mokytojų wub.gif
Vienok labai šiltas ir mielas tavo tortukas. Gerai kad turim iš ko mokytis 4u.gif
Atsakyti
skristyn, ir tau zefyras blink.gif , jo majo doh.gif , šaunuolės , tobulėjat , net tą kaprizną ponią sudorojat , puiku , tortukas liuks thumbup.gif , šiltas.

Olestuke , dėkui , ale igryso .... tu neįsivaizduoji doh.gif .....ir ačiū , kad atsakei dėl gėlių , gal mergaitė jo labai laukė 4u.gif .

Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 09 18, 08:36)
Stai toks receptas-kondensuotas pienas ir lygiomis dalimis sumaisyti pieno milteliai ir cukraus pudra, juos dedi i kondensofke tol, kol gerai minkosi ir kociojasi, nieko daugiau nereikia deti, nebent rugsteles, bet man jos nereikia, nes toks svelnus kvapas ir skonis.
Gal Asseni galetu ideti sia pieniska mase i tas nuorodas apie papuosimus, nes ji tikrai grieko verta ir labai aciu tai, kuri sia mase isrado. 4u.gif

thumbup.gif isbandziau su grietineles skonio miltelieis ax.gif gaunasi ,o skonis koks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 19, 10:15)
Mano nepūliuoja  unsure.gif ....viskas gerai , foto geros , tik gyvatė vos velkasi  doh.gif , kol atidaro , galima ir kavos puodelį išgerti  doh.gif .

salexa , kur gi tas tavo kringelis , kiek laukti reiks ....dieną , dvi ? lens.gif

Iki savaites vidurio tai tikrai, kol aprims aistros ir ispudziai Jusu visu grozio blush2.gif
Ir supratau, kad grietinele plaksiu tik tada kai turesiu gera mikseri, nes meduciui (su dziovintais vaisiais, kuris be proto skanus) grietinele isplake labai gerai, o kai vienas indukas grietineles plake plake ir neisplake (mano mikseris, tai ne rankinis o paprastas bliudas ir itvirtintas prie jo mikseris) tai jis pavirsiui plaka plaka ir neisplaka mazo kiekio.

Idedu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salexa: 19 rugsėjo 2009 - 15:27
Salexa skaniai baisiai atrodo, aš kempiniuko gabaliuką mainyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 19, 16:31)
Salexa skaniai baisiai atrodo, aš kempiniuko gabaliuką mainyčiau  ax.gif

Isbraukus skaniai visai gerai gautus lotuliukas.gif bet skonis sito torto tai pasaka. Jau turiu 7 uzsakimus padaryti sito torciuko, tai kitam savatgaliui darysiu jau viena is ju mirksiukas.gif
Keiciames drinks_cheers.gif
Atsakyti