Vo, grizau.
Dar kelios nuotraukytes
Ir pati mergaite arciau
Bet jau tortuku grazumas Ir is kur tiek kruopstumo As tai vis laiko nerandu, arba jegu Zinau, kad jau kazkada diskutavom, bet neatsimenu, jus dirbat ar ne? Nes man po darbo kaip sakiau dazniausiai ne iki lipdymu, tad ir gaunasi kas nors greito ir neisbaigto
As gi ir nepykstu Kaip tik labai dziaugiuosi, kad yra kas pasako ko truksta, nes pati juk matau, kad netobulas. Ir zinau, kad man su fantazija ir visokiu dalykeliu graziu sudejimu ant torto truputi ne kas Va ir dabar, sedziu ir galvoju - nu kokiu tu spalvu ten idejus butu graziau Nu nieko nesugalvoju Nebent gelytes kitokias ir lapeliu truko Nu patarkit, sakau, kad prastai man Ai, bet siaip, kiti kai nesupranta, tai jiems labai grazu buvo
QUOTE(Asseni @ 2009 09 19, 10:42)
Mazuliux, tu ne pyk, manau Migle vertinga pastaba dave. Nu gi mes cia ne tik susirinkom kad girti, bet kartias ir pastabas malonu isgirsti, kad kita karta tokiu klaidu nedaryt. Man paciai irgi labai smagu, kaip kas nors ka pasako, nu gi gal kita karto taip nepadarysiu, o padarysiu geriau
As gi ir nepykstu Kaip tik labai dziaugiuosi, kad yra kas pasako ko truksta, nes pati juk matau, kad netobulas. Ir zinau, kad man su fantazija ir visokiu dalykeliu graziu sudejimu ant torto truputi ne kas Va ir dabar, sedziu ir galvoju - nu kokiu tu spalvu ten idejus butu graziau Nu nieko nesugalvoju Nebent gelytes kitokias ir lapeliu truko Nu patarkit, sakau, kad prastai man Ai, bet siaip, kiti kai nesupranta, tai jiems labai grazu buvo
Asseni, pirmiausiai kibirą karvalolio kokio būtum pasiūlius, aš nerandu žmogiškų kalbos žodžių apibūdinti šitam valgomam stebuklui - tortas TOBULAS
Dar viena rodau.
Viduje tortas su bananais. Danga ir gelytes is sokoladines saldainiu mases, meskiukai marcipanas, mergaite pastilazas.
Is tikro, labai esu patenkinta savo mergaitem. Aisku iki tobulumu dar OGOGO kiek, bet pagaliau padariau kaz ka panasaus i zmogeli. Dat tik veiduko spalvint nemoku, labai rankos dreba.
Viduje tortas su bananais. Danga ir gelytes is sokoladines saldainiu mases, meskiukai marcipanas, mergaite pastilazas.
Is tikro, labai esu patenkinta savo mergaitem. Aisku iki tobulumu dar OGOGO kiek, bet pagaliau padariau kaz ka panasaus i zmogeli. Dat tik veiduko spalvint nemoku, labai rankos dreba.
mergaitė su strazdanom, gryn mano dukrytė Asseni turi Dievo dovaną
Asseni labai labai - labai labai gražūs tortai. Tas krikštynų dieviškai gražus, ta nuotrauka iš viršaus - pasaka. labai patiko man tas tortas. Nu bet tiek detalyčių, taip kruopščiai, o mergaitės tikrai labai gražios. Turi tokį talentą, kad tik didžiuokis tokiu Na aš sužavėta apžavėta ... karvalolis čia nebepadės
[quote=Asseni,2009 09 19, 12:42]
Aciu, mergaites uz ivertinima.
asseni labai grazu. sakyk cia tokia naturali gaunas spalva su baltu sokodadu? koki sokolada naudoji? man kita savaite reikia kreminio tortuko tai pamaciau tavaji ir susileidau si spalvyte man net labai tiktu
Aciu, mergaites uz ivertinima.
asseni labai grazu. sakyk cia tokia naturali gaunas spalva su baltu sokodadu? koki sokolada naudoji? man kita savaite reikia kreminio tortuko tai pamaciau tavaji ir susileidau si spalvyte man net labai tiktu
aseni,va kur meškiukai sutupė
labai labai gražu
mergaites ,čia ne mums reik karvalolio,o klientams kurie ateina pasiimt tortų
labai labai gražu
mergaites ,čia ne mums reik karvalolio,o klientams kurie ateina pasiimt tortų
Valio, Cipciukas sugrizo
O jau tortai, nesucitavau visu, o dabar pasimeciau skaiciuje, nuo grozio smegenine susisuko Labai labai grazus, tikrai, visu
Cia tortai vakareliui tema: juoda / raudona.
Juodasis miskas, dengtas sokoladine saldainiu mase :
Jogurtinis su braskemis, dengtas sokoladien saldainiu mase :
O jau tortai, nesucitavau visu, o dabar pasimeciau skaiciuje, nuo grozio smegenine susisuko Labai labai grazus, tikrai, visu
Cia tortai vakareliui tema: juoda / raudona.
Juodasis miskas, dengtas sokoladine saldainiu mase :
Jogurtinis su braskemis, dengtas sokoladien saldainiu mase :
Oi Asseni tavo tortams ner lygiu,meno kuriniai.Tokie teminiai visi,neeiliniai Migles taip pat labai kruopstus,apgalvoti, suderintos spalvos. Kitu tortai irgi nemaziau pritrenkiantys Cipciuko gelytes,Rimami visas tortas toks spalvingas,mielas ir labai didelis ,Olestos kempiniukas ,ir mano dukra tokio noretu ,bet man dar toli iki tookiu .Meduolyte pasinesus ant vestuviniu Visu mergaiciu ir nepaminejau.Visi tortai grazus,nepakartojami.Saunu!!!
Mergaitės , praitam puslapį , moterėlė teiravosi , kiek galima laikyti iš saldainių masės padarytas gėlytes , aš jų nedariusi , gal galite kuri jai atsakyti
Asseni , labai dailūs tortai , tik pirmo blankoka spalva , bet graži ....kremava .....mergytės labai dailios , ypač ta su strazdanėlėm , simpatulkina tokia ....tikra vasarėlė , jai super tinka sėdėti pievutėj .
Asseni , labai dailūs tortai , tik pirmo blankoka spalva , bet graži ....kremava .....mergytės labai dailios , ypač ta su strazdanėlėm , simpatulkina tokia ....tikra vasarėlė , jai super tinka sėdėti pievutėj .
Ačiū mergaitės už gražius žodžius mano tortui
gitule, šaunūs abudu tortukai - viskas kuo puikiausiai atrodo vat pažiūrėjau, kad ir formelių neturinčioms galima laaaaabai gražiai papuošti tortą
Asseni, pritariu merginoms apžavėjai savo tortais galutinai jau krikštynų koks nuostabus tai akių atplėšt negaliu jetus kiek detalių įvairiausių ant torto, figūrėlių, kai pagalvoju kiek čia kruopštaus darbelio įdėta slabna darosi Ir žaliasis tortukas su meškiukais laaaabai mielas vat kur jų pulką sutupdei Mergaitės tikros gražuolės Sveikinimai susidraugavus su žmogeliukais
Prajuokinai aš irgi laaaaaabai sunkiai juos pravėriau geriau 10 batukų padaryt, negu raištukus pravert tu geriau pasakyk, kaip tu sugebi toooooookius ilgus ir toooooooookius lygut lygutėlius tuos raištukus iškočiot nu man tai pravalas kažkoks arba nelygios "dešrelės" gaunas, arba storos, arba trumpos tokios kaip taviškės tai man čia aukštoji matematika o vis prisireikia
gitule, šaunūs abudu tortukai - viskas kuo puikiausiai atrodo vat pažiūrėjau, kad ir formelių neturinčioms galima laaaaabai gražiai papuošti tortą
Asseni, pritariu merginoms apžavėjai savo tortais galutinai jau krikštynų koks nuostabus tai akių atplėšt negaliu jetus kiek detalių įvairiausių ant torto, figūrėlių, kai pagalvoju kiek čia kruopštaus darbelio įdėta slabna darosi Ir žaliasis tortukas su meškiukais laaaabai mielas vat kur jų pulką sutupdei Mergaitės tikros gražuolės Sveikinimai susidraugavus su žmogeliukais
QUOTE(Asseni @ 2009 09 19, 12:42)
Pamaciau tavo batukus ir pradejau juoktis is saves. Bandziau snurelius ikisti gal puse valandos i tuos batukus, galvojau, geriau ka nors nulipdysiu, negu su tais snureliais zaisiu. Tai gi galejau skylutes didesnes padaryt
Prajuokinai aš irgi laaaaaabai sunkiai juos pravėriau geriau 10 batukų padaryt, negu raištukus pravert tu geriau pasakyk, kaip tu sugebi toooooookius ilgus ir toooooooookius lygut lygutėlius tuos raištukus iškočiot nu man tai pravalas kažkoks arba nelygios "dešrelės" gaunas, arba storos, arba trumpos tokios kaip taviškės tai man čia aukštoji matematika o vis prisireikia