Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Vo, grizau.
Dar kelios nuotraukytes

user posted image

user posted image

user posted image

Ir pati mergaite arciau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 19 rugsėjo 2009 - 11:58
Bet jau tortuku grazumas blink.gif Ir is kur tiek kruopstumo g.gif As tai vis laiko nerandu, arba jegu blush2.gif Zinau, kad jau kazkada diskutavom, bet neatsimenu, jus dirbat ar ne? Nes man po darbo kaip sakiau dazniausiai ne iki lipdymu, tad ir gaunasi kas nors greito ir neisbaigto verysad.gif
QUOTE(Asseni @ 2009 09 19, 10:42)
Mazuliux, tu ne pyk, manau Migle vertinga pastaba dave. Nu gi mes cia ne tik susirinkom kad girti, bet kartias ir pastabas malonu isgirsti, kad kita karta tokiu klaidu nedaryt. Man paciai irgi labai smagu, kaip kas nors ka pasako, nu gi gal kita karto taip nepadarysiu, o padarysiu geriau mirksiukas.gif

As gi ir nepykstu unsure.gif Kaip tik labai dziaugiuosi, kad yra kas pasako ko truksta, nes pati juk matau, kad netobulas. Ir zinau, kad man su fantazija ir visokiu dalykeliu graziu sudejimu ant torto truputi ne kas blush2.gif Va ir dabar, sedziu ir galvoju - nu kokiu tu spalvu ten idejus butu graziau doh.gif Nu nieko nesugalvoju schmoll.gif Nebent gelytes kitokias ir lapeliu truko g.gif Nu patarkit, sakau, kad prastai man biggrin.gif Ai, bet siaip, kiti kai nesupranta, tai jiems labai grazu buvo blush2.gif
Atsakyti
Asseni, pirmiausiai kibirą karvalolio kokio būtum pasiūlius, aš nerandu žmogiškų kalbos žodžių apibūdinti šitam valgomam stebuklui - tortas TOBULAS thumbup.gif
Atsakyti
Dar viena rodau.

user posted image

user posted image

user posted image

Viduje tortas su bananais. Danga ir gelytes is sokoladines saldainiu mases, meskiukai marcipanas, mergaite pastilazas.

Is tikro, labai esu patenkinta savo mergaitem. Aisku iki tobulumu dar OGOGO kiek, bet pagaliau padariau kaz ka panasaus i zmogeli. Dat tik veiduko spalvint nemoku, labai rankos dreba.

Atsakyti
mergaitė su strazdanom, gryn mano dukrytė wub.gif Asseni turi Dievo dovaną 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Asseni labai labai - labai labai gražūs tortai. Tas krikštynų dieviškai gražus, ta nuotrauka iš viršaus - pasaka. labai patiko man tas tortas. Nu bet tiek detalyčių, taip kruopščiai, o mergaitės tikrai labai gražios. Turi tokį talentą, kad tik didžiuokis tokiu thumbup.gif Na aš sužavėta apžavėta ... karvalolis čia nebepadės cool.gif
Atsakyti
[quote=Asseni,2009 09 19, 12:42]
Aciu, mergaites uz ivertinima.

asseni labai grazu. sakyk cia tokia naturali gaunas spalva su baltu sokodadu? koki sokolada naudoji? man kita savaite reikia kreminio tortuko tai pamaciau tavaji ir susileidau wub.gif si spalvyte man net labai tiktu wub.gif
Atsakyti
aseni,va kur meškiukai sutupė bigsmile.gif
labai labai gražu wub.gif
mergaites ,čia ne mums reik karvalolio,o klientams kurie ateina pasiimt tortų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 19 rugsėjo 2009 - 12:13
Valio, Cipciukas sugrizo clap.gif clap.gif clap.gif
O jau tortai, nesucitavau visu, o dabar pasimeciau skaiciuje, nuo grozio smegenine susisuko blink.gif bigsmile.gif Labai labai grazus, tikrai, visu 4u.gif

Cia tortai vakareliui tema: juoda / raudona.
Juodasis miskas, dengtas sokoladine saldainiu mase :

user posted image

Jogurtinis su braskemis, dengtas sokoladien saldainiu mase :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitule: 19 rugsėjo 2009 - 12:25
blink.gif blink.gif Oi Asseni tavo tortams ner lygiu,meno kuriniai.Tokie teminiai visi,neeiliniai wub.gif Migles taip pat labai kruopstus,apgalvoti, suderintos spalvos. Kitu tortai irgi nemaziau pritrenkiantys Cipciuko gelytes,Rimami visas tortas toks spalvingas,mielas ir labai didelis thumbup.gif ,Olestos kempiniukas bigsmile.gif ,ir mano dukra tokio noretu biggrin.gif ,bet man dar toli iki tookiu blush2.gif .Meduolyte pasinesus ant vestuviniu wub.gif Visu mergaiciu ir nepaminejau.Visi tortai grazus,nepakartojami.Saunu!!! thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės , praitam puslapį , moterėlė teiravosi , kiek galima laikyti iš saldainių masės padarytas gėlytes , aš jų nedariusi , gal galite kuri jai atsakyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Asseni , labai dailūs tortai wub.gif , tik pirmo blankoka spalva , bet graži wub.gif ....kremava .....mergytės labai dailios , ypač ta su strazdanėlėm , simpatulkina tokia bigsmile.gif....tikra vasarėlė , jai super tinka sėdėti pievutėj thumbup.gif .

Atsakyti
Ačiū mergaitės už gražius žodžius mano tortui 4u.gif

gitule, šaunūs abudu tortukai - viskas kuo puikiausiai atrodo thumbup.gif vat pažiūrėjau, kad ir formelių neturinčioms galima laaaaabai gražiai papuošti tortą mirksiukas.gif

Asseni, pritariu merginoms drinks_cheers.gif apžavėjai savo tortais galutinai wacko.gif jau krikštynų koks nuostabus tai akių atplėšt negaliu bigsmile.gif jetus kiek detalių įvairiausių ant torto, figūrėlių, kai pagalvoju kiek čia kruopštaus darbelio įdėta slabna darosi swoon.gif Ir žaliasis tortukas su meškiukais laaaabai mielas wub.gif vat kur jų pulką sutupdei bigsmile.gif Mergaitės tikros gražuolės thumbup.gif Sveikinimai susidraugavus su žmogeliukais thumbup.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 09 19, 12:42)
Pamaciau tavo batukus ir pradejau juoktis is saves. Bandziau snurelius ikisti gal puse valandos i tuos batukus, galvojau, geriau ka nors nulipdysiu, negu su tais snureliais zaisiu. Tai gi galejau skylutes didesnes padaryt  doh.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif aš irgi laaaaaabai sunkiai juos pravėriau doh.gif geriau 10 batukų padaryt, negu raištukus pravert doh.gif tu geriau pasakyk, kaip tu sugebi toooooookius ilgus ir toooooooookius lygut lygutėlius tuos raištukus iškočiot swoon.gif blink.gif nu man tai pravalas kažkoks arba nelygios "dešrelės" gaunas, arba storos, arba trumpos doh.gif tokios kaip taviškės tai man čia aukštoji matematika blink.gif o vis prisireikia doh.gif
Atsakyti