Aciu, mergaites uz ivertinima.
Merginos, Kaip smagu, kad jau tema atsigavo. Nu gi labai liudna buvo.
CIPCIUK, malonu ir vel Jus matyt. Jau taip ilgam nedinkit. Man labai patiko rastas ant torto, tiesiog pasakiskas.
Migle, super, negaliu atitraukti akiu
. Bet tu man pasakyk, Tavo voveres is pastilazo? Nes matau siek tiek itruko. Nu, zinok, nezinau, kaip su tuo kariauti.
. Dar ant mazu figureliu, tai nelabai matosi, bet ant didesniu, nu košmaras tiesiog. Gal tu radai koki buda kaip to isvengti.
Mazuliux, tu ne pyk, manau Migle vertinga pastaba dave. Nu gi mes cia ne tik susirinkom kad girti, bet kartias ir pastabas malonu isgirsti, kad kita karta tokiu klaidu nedaryt. Man paciai irgi labai smagu, kaip kas nors ka pasako, nu gi gal kita karto taip nepadarysiu, o padarysiu geriau
Olesta, zinok, tikrai nustebinai
, jau 3 kartus grizau paziuret kempinuko. Super, nu labai grazus, toks tikras.
skristyn , ir man patinka. Labai geras darbas
rimami, tu jau tikra beze profe
. Pamaciau tavo batukus ir pradejau juoktis is saves. Bandziau snurelius ikisti gal puse valandos i tuos batukus, galvojau, geriau ka nors nulipdysiu, negu su tais snureliais zaisiu. Tai gi galejau skylutes didesnes padaryt
meduolyte, pasakyk, kaip tu tvirtini gyvas geles ir ar nenukrenta nuo ju ant torto? Kaz kaip man labai baisu derinti gyvas geles ir maista, nors labai grazu
adriu, geras spalvu derinys. Vat tik kiek gadina visa vaizda tas nelygumas. Zinai, galima ne tik su sviestiniu lyginti. As kartais lyginu su sokoladine glazura. Uzpili, palaikai saldytuve, ji tampa kieta ir labai lygi, ir apdengi ta mase. Net nepersisviecia, jeigu danga nbalta, nes apacioje buna labai lygus sluoksnis, o vaizdas bus tada super.
Nu va, issiplepejau.
Atnesu dar du tortukus.
Krikstynu tortas. Viduje medaus su zele. Danga, zaisliukai sokoladine saldainiu mase. Mergaite ir batukai pastilazas. Va cia su tais snureliais mucinausi
Oj, atsiprasau, antra ikelsiu siek tiek veliau, mano merga prisidirbo