Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(adriu @ 2009 09 19, 10:28)
nu cipsiuko buketas bigsmile.gif
meduolytes vestuvinis blink.gif
skristik-labai  mielas
olesta-ale koks simpatiškas kempiniukas thumbup.gif
ateinu su baltiniais  blush2.gif

Na liuks baltiniai thumbup.gif , reiks brangiausiui paieškoti tokių ...ale nežinau ar skanūs , nežinau kokia medžiagos sudėtis , sintetika ar natūr produkt ? g.gif tongue.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 19 rugsėjo 2009 - 09:36
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 19, 10:35)
Na liuks baltiniai  thumbup.gif , reiks brangiausiui paieškoti tokių ...ale nežinau ar skanūs ,  nežinau kokia medžiagos sudėtis , sintetika ar natūr produkt  ? g.gif  tongue.gif .

ups.... blush2.gif medutis su bananais,puošti plastilažu ax.gif
Atsakyti
Adriu - solidūs marškinukai, o kremuku netepei paties torto ax.gif ant ko dengei pastiliažą? laikosi ant grietinėlės jisai, ar sviestiniu reikia tepti g.gif nors aš dabar įsimylėjusi šokoladinę saldaininę masę ir artimiausiu metu nežadu nieko keisti, nebent gauti pieno miltelių, tai tą karališką būtų įdomu pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 19, 11:03)
Adriu - solidūs marškinukai, o kremuku netepei paties torto   ax.gif ant ko dengei pastiliažą? laikosi ant grietinėlės jisai, ar sviestiniu reikia tepti  g.gif nors aš dabar įsimylėjusi šokoladinę saldaininę masę ir artimiausiu metu nežadu nieko keisti, nebent gauti pieno miltelių, tai tą karališką būtų įdomu pabandyti  ax.gif

tepiau sviestiniu krėmu,bet man jo tik tik užteko,tai biškelį viršus nelygus blush2.gif šiaip tai plastilažas man labai patinka-dar liko masės tai nusidažiau ir rožyčių kitam kartui prisilibdžiau ax.gif o saldainines da nebandžiau-nebuvo progos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 19 rugsėjo 2009 - 10:17
QUOTE(adriu @ 2009 09 19, 11:10)
tepiau sviestiniu krėmu,bet man jo tik tik užteko,tai biškelį viršus nelygus blush2.gif šiaip tai plastilažas man labai patinka-dar liko masės tai nusidažiau ir rožyčių kitam kartui prisilibdžiau ax.gif o saldainines da nebandžiau-nebuvo progos rolleyes.gif

irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif nieko, šiais laikais ir „glamžyti“ marškiniai stiliovi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Cia negalima lyst blink.gif swoon.gif swoon.gif Cia tiek grozybiu prideta,nespeju skaityt.
SAUNUOLES visos,kaip gerai,kad Lt jau nereikes po parduotuves lakstyt tortu ieskot,ant kiekvieno kampo kepejeles!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 09 19, 10:55)
ups.... blush2.gif medutis su bananais,puošti plastilažu  ax.gif

Liuks sudėtis thumbup.gif , kai tik rasiu jamsiu brangiausiui biggrin.gif .

Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif

na ir grožių pridėjot blink.gif blink.gif blink.gif šaunuolės thumbup.gif

kadangi pati su menu esu susipykus blush2.gif tai gyvenime taip nesigautų man doh.gif dabar tik viliuosi, kad pirmoji boružė bus į boružę panaši biggrin.gif blynai jau iškepti, šiandien tepsiu ax.gif
vakar išbandžiau saldainių masę rožytėm thumbup.gif pirma gavos truputį šleiva blush2.gif bet antra jau beveik tobula lotuliukas.gif
o klausimėlis - kiek laiko galima papuošimus iš saldainių masės laikyti? g.gif nors stengiausi daryti minimalų kiekį masės, bet vis tiek per daug gavosi doh.gif smile.gif

Atsakyti
sveikutes,kaip ir kiekviena savaitgali cia be sirdies lasu negalima eit, pas mane siandien internetas jau toks letas, nu jau toks letas g.gif tai sedziu kaip keptuvei, smalsu paziuret o kol uzkrauna doh.gif bet dabar kai jau matau, nebera zodziu ka ir bepasakyt bigsmile.gif jau taip grazu, puse tortuku nusikopijavau, pazadu kai kurias uzversti klausimais ax.gif

migle tortukais kaip is pasakos,figureles jau tokios grazutes, tokio tortuko neleisciau ir prapjaut, mano mazyle net issiziojus ziurejo, mama cia netikra wub.gif prasau papasakok kaip lapukus padarai rudeninius, kaip taip suzaist spalvomis g.gif thumbup.gif

meduolyte tortukas su melynom gelytemis toks svelnutis, labai labai grazu 4u.gif

cypciuk
, kaip visada be komentaru, meno kurinys, jau toks grazutis atrodo, o gelyciu grozis bigsmile.gif wub.gif

olesta, fainuolis kempiniukas koks fainuolis, beja su pirmuoju gimtadieniu tavo mazyli wub.gif

adriu marskinukai labai solidus atrodo, tokie sventiniai thumbup.gif

rimami, tavo tortukai net per monitoriu dvelkia siluma, labai labai dailu ir taip kruopstu wub.gif

skristyn labai patiko gelytes melynos, labai graziai ziurisi rolleyes.gif

asseni, fantazija pas tave be ribu thumbup.gif labai orginalu thumbup.gif

pumpica
labai skaniai atrodo tortukas, kaip imciau gabaliuka prie arbatos rolleyes.gif

EgluteN
labai labai zaisminga ir grazu, linksmuolis tortukas wub.gif
-----------------------------------------------------------------------------------------------

mergaites, maniau kad meian mase padaryciau uzsimerkus, vakar dariau ta mase ir ji man labai trukinejo blink.gif pirma kart taip gavos, atrodo viska dariau kaip ir kiekviena karta o gavos nei sis nei tas, vos vos apdengiau maiseli, ir kiek bedaziau nesigavo isgaut blizgios spalvos, kai nudziudavo matinis ir viskas, prasau paaiskinkit kodel taip galejo gautis g.gif

Atsakyti
ačiū, o aš sakyčiau cukraus pudra kalta g.gif gal sirupo virime kažkas netiko g.gif nu bala žino, kažkas ni to schmoll.gif man vakar su šokoladine taip buvo, prasikeikiau kol padengiau, bet šį kartą pyliau alkoholio ir manau jis viską pagadino kitą kartą darysiu be jo vėl ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos, nu as net zodziu neturiu jus visas isgirti... nu FANTASTIKA KA JUS DAROT! SAUNUOLES! svajoju ir as kada taip smile.gif reikia po truputi pradeti pirkeliotis irankius ir po truputi paciai gaminti torciuka koki nors smile.gif tik as nesuprantu beze, dar kazkokiu pavadinimu tai bandysiu gilintis ka kiekvienas daiktas reiskia smile.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites uz ivertinima.

Merginos, Kaip smagu, kad jau tema atsigavo. Nu gi labai liudna buvo.

CIPCIUK, malonu ir vel Jus matyt. Jau taip ilgam nedinkit. Man labai patiko rastas ant torto, tiesiog pasakiskas.

Migle, super, negaliu atitraukti akiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Bet tu man pasakyk, Tavo voveres is pastilazo? Nes matau siek tiek itruko. Nu, zinok, nezinau, kaip su tuo kariauti. doh.gif . Dar ant mazu figureliu, tai nelabai matosi, bet ant didesniu, nu košmaras tiesiog. Gal tu radai koki buda kaip to isvengti.

Mazuliux, tu ne pyk, manau Migle vertinga pastaba dave. Nu gi mes cia ne tik susirinkom kad girti, bet kartias ir pastabas malonu isgirsti, kad kita karta tokiu klaidu nedaryt. Man paciai irgi labai smagu, kaip kas nors ka pasako, nu gi gal kita karto taip nepadarysiu, o padarysiu geriau mirksiukas.gif

Olesta, zinok, tikrai nustebinai bigsmile.gif , jau 3 kartus grizau paziuret kempinuko. Super, nu labai grazus, toks tikras.

skristyn
, ir man patinka. Labai geras darbas biggrin.gif

rimami, tu jau tikra beze profe biggrin.gif . Pamaciau tavo batukus ir pradejau juoktis is saves. Bandziau snurelius ikisti gal puse valandos i tuos batukus, galvojau, geriau ka nors nulipdysiu, negu su tais snureliais zaisiu. Tai gi galejau skylutes didesnes padaryt doh.gif

meduolyte, pasakyk, kaip tu tvirtini gyvas geles ir ar nenukrenta nuo ju ant torto? Kaz kaip man labai baisu derinti gyvas geles ir maista, nors labai grazu

adriu, geras spalvu derinys. Vat tik kiek gadina visa vaizda tas nelygumas. Zinai, galima ne tik su sviestiniu lyginti. As kartais lyginu su sokoladine glazura. Uzpili, palaikai saldytuve, ji tampa kieta ir labai lygi, ir apdengi ta mase. Net nepersisviecia, jeigu danga nbalta, nes apacioje buna labai lygus sluoksnis, o vaizdas bus tada super.

doh.gif doh.gif doh.gif Nu va, issiplepejau. lotuliukas.gif

Atnesu dar du tortukus.

Krikstynu tortas. Viduje medaus su zele. Danga, zaisliukai sokoladine saldainiu mase. Mergaite ir batukai pastilazas. Va cia su tais snureliais mucinausi doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Oj, atsiprasau, antra ikelsiu siek tiek veliau, mano merga prisidirbo blink.gif blink.gif
Atsakyti