Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

blink.gif blink.gif blink.gif gerai, kad mano fotikas ir nekelia šiandien foto į kompą, pasiliksiu kuklesnei dienai, šiandien jau vien nuo Meduolytees grožybių slabna karsta.gif
RiMami, Cipciukas (SVEIKA PAGALIAU PASIRODŽIUS wub.gif ) Skristyn, atgaivinot dūšią thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos už atsiliepimus apie tortuką wub.gif

Cipciuk, labai gražus, švelnus tortas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mums jūsų labai trūko 4u.gif

Gal galite papasakoti, kaip padarėte apatinio tortuko apačią? Ir kaip dengėte viršutinį tortuką - "vazelę"?

Tokiam ornamentui padaryti reikia piešti antgaliu mažiausia skylute ar nebūtinai? Ornamentą dailinote drėgnu ar sausu teptuku?

skristyn, kodėl gi blynas? Labai fainas tortukas 4u.gif Padengimas be "celiulito", liuks. Tik atrodo, kad torto viršus nelygus. Gal tiesiog tokiu kampu fotografuota g.gif
Mačiau, kad klijavai kremu, bet galima klijuoti ir vandenuku, gerai laikosi.
Turiu keletą patarimų: zigzagams geriau naudoti antgalį, turintį mažiausią skylutę - atrodys dailiau; kitą kartą lapelius palankstyk vos vos į skirtingas puses, kad jie nebūtų plokšti ir atrodytų natūraliau smile.gif

RiMami, labai dailus, spalvingas tortukas thumbup.gif Raštai iš bezė gražūs ir lygūs 4u.gif Tavo visuomet labai thumbup.gif tortukai.
O kaip taip lygiai padengti viršų beze? Man tai nuolatine problema. Labai norėčiau išmokti puošti kremu. Vis bandau su juo susidraugauti rolleyes.gif

meduolytee, kiek grožių pridėjai bigsmile.gif Labai faini tortukai thumbup.gif Ypač patiko su melsvomis gėlytėmis, labai švelnus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 18 rugsėjo 2009 - 22:47
QUOTE(skristyn @ 2009 09 18, 23:33)
vestuvini ir ant stiklinio padeklo, noretusi is arciau pazvelgt blush2.gif
Ui bernaiciams bus smagu tongue.gif

oi ten velniu matos priede pabroliai, puse valandos man blevyzgojo, kai atvaziavo biustopasiimti lotuliukas.gif . prisiziurejau vaizdu lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(meduolytee @ 2009 09 18, 23:45)
oi ten velniu matos priede pabroliai, puse valandos man blevyzgojo, kai atvaziavo biustopasiimti  lotuliukas.gif  . prisiziurejau vaizdu  lotuliukas.gif
user posted image

Sis tortas - Snikersas, ornamentai Cipciuko aisingas, karoliukai.

Tas papuosimas jau man pabodo, nes jau kelintas is eiles, trys net su tokiom pat gelem, tik skoniai tortu skiriasi. Kita karta net nervas ima, kai bandau itikint ka nors naujesnio padaryti- pamato - sita ar ana ir fsio blink.gif

Su orchidejom cia kuri laika buvo manija uzejus....

Aciu mergytes uz pagyrimus blush2.gif is tikruju man dar labai toli iki Jusu sedevru.....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 18 rugsėjo 2009 - 22:56
Cipciuk, atneškit dar tą žabytę per sėdimąją, čia vienai dar reikia įkrėst g.gif

atgaivinom kompą ir rodau, kad ir aš nedykinėjau, labai rodyti nėra ką, bet pirmą kartą dariau tokį snikersą plačiakelnį savo mažajam plačiakelniui lotuliukas.gif

user posted image

geltona, ruda, raudona masės visos šokoladinės maršmelow saldaininės, balta-pastiliažas...
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif Cipciuk nemuuuuušk daugiau plyyyyz user posted image lotuliukas.gif

QUOTE(Migle79 @ 2009 09 18, 23:44)
O kaip taip lygiai padengti viršų beze? Man tai nuolatine problema. Labai norėčiau išmokti puošti kremu. Vis bandau su juo susidraugauti rolleyes.gif

ir man amžina problema būdavo, kol Cipciukas nepamokė kaip daryt, begalinis ačiū jai už tai notworthy.gif reikia lyginti karštu, šlapiu, bet prieš tai stiiiiiipriai nupurtytu peiliu ir kaip sakė ant smūgio lygini mirksiukas.gif

Meduolyte, kiek grožio pridėjai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Visi laaaaaaabai nuostabūs tortai, bet jau vestuvinis tai pats pačiausias wub.gif wub.gif wub.gif Nuo šiol dėk visad dideles fotkes, nes į tavo tortus yr kur akytes paganyt wink.gif

Olesta, kooooks kempiniukas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif fainuoliukas thumbup.gif
Atsakyti
Olesta imk negaila, dar ne visų pirdės raudonos , tai prašosi tongue.gif .....kempiniukas superinis thumbup.gif , linksmuolis biggrin.gif .

Migle79.....dar neturiu ( kol kas ) rutuliuko kvarbatkytėm daryti , tai apipjoviau rutuliuką pagal lėkštelę , vidurį išspaudžiau su taure vynui gerti blush2.gif ....gavosi ratukas , įpjoviau vienoj vietoj , istempiau ( ištiesinau ) , ir ant kempinytės su spec. burbuliuku spaudžiau kvalboniukus , priklijavau , degtine , aplink vazonėly išpjoviau juostą ir ją sugofravau ( pliusavau ) kaip matai surišau juostele , bet ir taip ji puikiai prilipo .....piešiau su beze , pro popierinę tūtelę ( nu myliu aš ją , labiau už antgaliuką , minkšta , spaudi be vargo ) , paskui dariau sausu šepetėliu , kitą kartą bandysiu šlapiu , nors abejoju ar tiks bezui g.gif , šlapias daugiau tinka aisingui .....bet bandysiu .....aplamai tai malonu , kad sudominau tave , o tau jis į niekieno tortą neužneša ? ..... rolleyes.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 18 rugsėjo 2009 - 23:35
Nebuvau savaite iejus, bet kai iejau paziureti zado netekau blink.gif savo kringelio tikrai nekisiu dabar, palauksiu truputeli.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 09 18, 23:44)
skristyn, kodėl gi blynas? Labai fainas tortukas 4u.gif  Padengimas be "celiulito", liuks. Tik atrodo, kad torto viršus nelygus. Gal tiesiog tokiu kampu fotografuota g.gif
Mačiau, kad klijavai kremu, bet galima klijuoti ir vandenuku, gerai laikosi.
Turiu keletą patarimų: zigzagams geriau naudoti antgalį, turintį mažiausią skylutę - atrodys dailiau; kitą kartą lapelius palankstyk vos vos į skirtingas puses, kad jie nebūtų plokšti ir atrodytų natūraliau smile.gif

Pirmiausiai aciu visoms wub.gif
Nemoku fotkinti, kazkaip iskreiptas vaizdas gaunas g.gif
Labai lauki sintinuko is UK va ten ir bus tas antgalis, nes dabar pati suprantu, kad jis per storas, bet graziau nei nieko, o ka daryti kai prazo zigzagu mirksiukas.gif
Aciu uz patarimus ax.gif
Atsakyti
cia tik man mano tortuko nerodo, kompas puliuoja rodo iskreipta vaizda ar cia visoms taip? g.gif
Olesta koks fainuolis wub.gif
Kaip is animacinio multiko nuzenges mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 19 rugsėjo 2009 - 08:38
Mano nepūliuoja unsure.gif ....viskas gerai , foto geros , tik gyvatė vos velkasi doh.gif , kol atidaro , galima ir kavos puodelį išgerti doh.gif .

salexa , kur gi tas tavo kringelis , kiek laukti reiks ....dieną , dvi ? lens.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 19 rugsėjo 2009 - 09:19
Ačiū mergaičiai 4u.gif man rodo viską ax.gif
Atsakyti
nu cipsiuko buketas bigsmile.gif
meduolytes vestuvinis blink.gif
skristik-labai mielas
olesta-ale koks simpatiškas kempiniukas thumbup.gif
ateinu su baltiniais blush2.gif user posted image
Atsakyti