Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(skristyn @ 2009 09 18, 21:05)

aciukas uz recepta 4u.gif
Atsakyti
Atnešu ir aš parodyt savo tortą blush2.gif nors po paskutiniųjų šedevrų nėr į ką čia žiūrėt blush2.gif Tortas buvo skirtas dviems mažuliukams vaikiukams (ne krikštynoms, tiesiog aplankyt buvom giminei pagausėjus lotuliukas.gif ). Tortas medutis su želės gabaliukais viduje, puoštas beze, gėlytės cukrinės, batukai ir kilimukai po jais - pastilažas (pirmą kart dariau ir batukus ir pastilažą, šita masė nereali thumbup.gif ).

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 18 rugsėjo 2009 - 21:30
nu mergaites jus nerealios bigsmile.gif o jau groziu pridejot wub.gif as visiems pazistamiems pasakoju apie cia rodomus grozius biggrin.gif ir rekomenduoju nebepirkti tortu o uzsisakyti pas jus tongue.gif
Atsakyti
user posted image

Krikstynu tortas dvynukems.

Puostas beze, gelytes cukrines mases.

Batukus lipde kriksto mamos lotuliukas.gif ( liepiau ideti savo darbo, juk krikstamote turi kepti pyraga)
Atsakyti
user posted image

vestuvinis tortas su gyvomis gelemis, dengimo mase- Meian, kringeliai - aisingas.
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 09 18, 21:05)
Jusu tortai neminesiu atskirai nuostabus wub.gif
Cipciuk, Migle dar po viena sedevra.
O as atnesu savo blyna lotuliukas.gif
Rafaelo, dengtas sokoladine saldainiu mase, geles cukrine geliu mase pagal cipciuka 4u.gif
Nors po Jusu sedevru biski geda det blush2.gif

user posted image....RiMami , ir tau dar liko user posted image , kertu ir be gaileščio , už tuos " šedevrus " ir Migle galėtų dar dadėti ......iki , susitiksim kitą kartą bye1.gif, ir manau botagėlio nebereikės wink.gif.
Atsakyti
user posted image

Biskvitas- sokoladinis, grietineles- sokolado pertepimas, Meian mase

Atsakyti
meduolytee....jei turėčiau teleskopą tikrai nemaldaučiau didesnių foto , nu daba meldžiu ....įdėk didesnę foto , tortas nuostabus wub.gif , tik aš kušla nedažiūriu nors tu ką doh.gif .....kas viduje ? koks tortas ....ar čia to jau neberašote ? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 18, 23:20)
user posted image....RiMami , ir tau dar liko user posted image , kertu ir be gaileščio , už tuos " šedevrus " ir Migle galėtų dar dadėti ......iki , susitiksim kitą kartą   bye1.gif, ir manau botagėlio nebereikės   wink.gif.

vyras salp kp cia zviegi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif iki asaru, kas ten taip juokinga. Sakau mane musa, sako kas, ska per neta, tai parode, kad man jau ku ku lotuliukas.gif
RiMami nesileiskim musamos blush2.gif lotuliukas.gif
Meduolyte, nuostabu wub.gif neiisskirsiu nei vienu, visi nuostabus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 18 rugsėjo 2009 - 22:27
user posted image

Papukai - bernvakariui

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 18, 23:26)
meduolytee....jei turėčiau teleskopą tikrai nemaldaučiau didesnių foto , nu daba meldžiu ....įdėk didesnę foto , tortas nuostabus  wub.gif  , tik aš kušla nedažiūriu nors tu ką  doh.gif .....kas viduje ? koks tortas ....ar čia to jau neberašote ? g.gif

kuri didesni padaryt?
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 09 18, 23:28)
Papukai - bernvakariui

lotuliukas.gif
Papildyta:
kuri didesni padaryt?

vestuvini ir ant stiklinio padeklo, noretusi is arciau pazvelgt blush2.gif
Ui bernaiciams bus smagu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 18 rugsėjo 2009 - 22:34
QUOTE(meduolytee @ 2009 09 18, 23:28)