Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(gitule @ 2009 09 18, 17:08)
Eglejk, grazus tortikas, ta zydra spalva kokia grazi  thumbup.gif  O kodel su ta mase pykstiesi?

Mergaites, aptepus torta sviestiniu kremu, reikia is karto dengti ar reikia torta saldytuve palaikyti?

manau, kad ant sviestinio kremo gali ir is karto deti mase, gali ir palaikyti, nemanau, kad skirtumas bus, nors ka as cia patarineju, kai paciai nepavyksta apdengti graziai blush2.gif

is pat pradziu man ta mase superine buvo, bet dabar man ji paskutiniu metu kazkaip nesigauna, nesuprantu kame reikalas g.gif viska dedu kaip visad, produktai toki kaip nurodyta ir cukraus pudra tokia. iki dengimo viskas puiku, mase gerai issikocioja, nu o kai jau dengti reikia ji man sudregsta!!! maniau, kad nuo grietineles, tai vakaraptepiau torta sviestinio kremo ir trupinuku misiniu o ta mase, kiaule, eme ir sudreko doh.gif teko maskuoti tais zuikuciais ir gelytem, nors galvojau biskiuka kitaip daryti doh.gif

Atsakyti

EgluteN laaaabai gražu thumbup.gif

Aš negaliu pasitraukt nuo kompo - jūs vis keliat ir keliat savo grožybes doh.gif lotuliukas.gif šeimyna liks nevalgius, o aš akim išvarvėjusiom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 09 18, 17:16)
Na jau tokiu grozybiu prisiziurejau,tokiu grozybiu...
O stai ir mano pirmas tokio pobudzio puosybos tortukas blush2.gif

se tau boba ir devintines, koks tortukas bigsmile.gif toks linksmas man jis, mielas, matosi, kad su meile gamintas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 09 18, 17:16)
Na jau tokiu grozybiu prisiziurejau,tokiu grozybiu...
O stai ir mano pirmas tokio pobudzio puosybos tortukas blush2.gif

Kas cia dabar nespejau zinutes parasyti, dar du sedevrai blink.gif
Nu kaip graziai jums iseina tos figureles, eina sau, grazu thumbup.gif

Pumpica
-jau kaip skaniai atrodo, nors turiu, bet vistiek gabala griebciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 18 rugsėjo 2009 - 16:24
smile.gif+2009 09 18, 17:20-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 09 18, 17:20)
EgluteN laaaabai gražu  thumbup.gif

Aš negaliu pasitraukt nuo kompo - jūs vis keliat ir keliat savo grožybes  doh.gif  lotuliukas.gif  šeimyna liks nevalgius, o aš akim išvarvėjusiom  rolleyes.gif

tavo seimyna liks nevalgius,o mano seimyna tai i kaimuka isvaziavo ir paliko man ramybe, kad pasimokinciau rydienos koliui, bet kur gi tau, pasidejau mokslus pries akis ir vistiek i kompe tortuku ziuriu lotuliukas.gif tuoj pyktis su savim pradesiu tongue.gif atleiskit uz off topic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 09 18, 17:22)
se tau boba ir devintines, koks tortukas  bigsmile.gif  toks linksmas man jis, mielas, matosi, kad su meile gamintas  wub.gif  thumbup.gif

Tikrai,kad su meile,vyresneliui dariau smile.gif
Dekui visoms uz grazius komentarus 4u.gif Turiu dar ir klausimeli:kuriu galu jis man teka is po tos cukrines mazses?aptepiau plakta grietinele.Gal saldytuve per ilgai,nuo vakar g.gif
NA ,o jau del baiboku dailumo,tai blush2.gif
Atsakyti
Tas su voverytem -Migles79 - ir EglutesN- su masinytem, grazuoliai thumbup.gif thumbup.gif
Ir Aseni nuostabus.
Ir visu kitu mergaiciu grazuciai.

wub.gif wub.gif wub.gif
Patinka man penktadienis thumbup.gif
Atsakyti
Oi merginos, kaip gera ant dūšios, jaučias kad penktadienis – tortukai pilasi, kaip iš gausybės rago, akys tuoj išvarvės bežiūrint user posted image

Migle, sukūrei tikrą pasaką dukrytėms wub.gif , neįmanoma akių atplėšt, kaip gražu, voverytės kaip gyvos wub.gif

Asseni, laaaabai gražios figūrėlės ir pats tortas visumoj toks netradicinis, įdomus thumbup.gif

Srove, laaaaaabai dailus tavo tortas, toks elegantiškas wub.gif Aš jau seniai svajoju šitą masę išbandyti ale kur gaut tų pieno miltelių, jei sakot sojos – tai kur pardėse jie sudėti būna mastau.gif niekad neužmačiau, o va dar toptelėjo galvon mintis (gal ir nesąmonė, gal juodai nusišnekėsiu blush2.gif , bet....) o kaži tie vaikiški kūdikiams skirti Similac ir pan. netiktų mastau.gif blush2.gif Tiesa, mačiau saldžiuose torto pjūvį - eina saaaaaau swoon.gif nerealus vidus torto wub.gif noriu čia ir dabar ir daaaaaug user posted image Ačiū už receptą 4u.gif

EgluteN, nerealus grožis, dar viena pasaka wub.gif mašiniukai kokie liuksiniai bigsmile.gif

Mazuliux, nustebinai tikrai bigsmile.gif labai šaunus tortas, labai thumbup.gif

Pumpica ir Olaiva – jūsiškiai tai taip ir prašosi paskanaujami essen.gif, puikūs tortai, tikrai thumbup.gif

eglejk, mielas ir šiltas tavo tortukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 18 rugsėjo 2009 - 16:44
QUOTE(RiMami @ 2009 09 18, 17:33)
Aš jau seniai svajoju šitą masę išbandyti ale kur gaut tų pieno miltelių, jei sakot sojos – tai kur pardėse jie sudėti būna mastau.gif niekad neužmačiau, o va dar toptelėjo galvon mintis (gal ir nesąmonė, gal juodai nusišnekėsiu  blush2.gif , bet....) o kaži tie vaikiški kūdikiams skirti Similac ir pan. netiktų mastau.gif  blush2.gif

Sakau, kad maximoj yra tu pieno milteliu, tik apie 5 lt. indelis kainuoja, jie zinok taip panasiai kvepia, kaip kudikiu milteliai, kai imaisai i ta mase, manai, kad visuose didziuosiuose prekybcentriuose turetu buti, tik ipakavimai gal skirtingi ir kaina, o vaiku tie sausi misinukai brangus labai, juk jie ten su visokiais vitaminais, bet antra vertus, jei vaikai valgys, tai argi gaila smile.gif Nu reiktu isbandyt ir ta soja, gal ir su ja neblogai iseina, zinai man tai labai patinka, kad nereikia ilgai terliotis, garin, virt sildyt, maisyt, cia paemei tris produktus sumaisei 5 min. ir gatava, o ir dirbti malonu, nereikia skubet, mase greit nestingsta, bet jei reikia kazkam lipdyt reiktu daugiau pudros mano manymu, kad daugiau sustingtu, nu zodziu radau savo favorita biggrin.gif Geras plastelinas
hihihi.gif

Jei nori bandyti, jei nerasi cia, gal manasis parves, prasiau, isdumes yra, ten 250gr. kainuoja tik0,70eur.cnt., galeciau mestelti, kai grys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 18 rugsėjo 2009 - 16:49
Ačiū už atsakymą 4u.gif reiks prisiruošt pamėgint prie progos, nes iš tikro atrodo, kad paprasčiau nebūna thumbup.gif
Atsakyti
Migle79- begu korvalolio sau isipilt. drinks_cheers.gif
Atsakyti
hi.gif hi.gif ...labas mergytės , atleiskit biski patrukdysiu , iš kai kur pabėgau , tai tik švystelnu savo " šedevrą " ir maunu atgal , nežiūrėjau jūsų grožių , bet vistiek sakau ...visų tortai nuostabūs wub.gif wub.gif wub.gif.

Tortas puseserės jubiliejui , jos mėgstamiausios spalvos.....medutis ( vaza taip pat medutis ) , pastilažas , ornamentai - iš beze , gėlytės cipciuko cukrinė masė , atlasinis kaspinėlis ( nevalgomas ) ...fsio .

user posted image

user posted image

Atsakyti