Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(RiMami @ 2009 09 14, 09:59)
gitule, boružėlės tobulos tiesiog.  Šaunuolė  thumbup.gif ir kokia ryški raudona spalva  bigsmile.gif

Aciukas aciuks.gif
QUOTE(meilikatyte @ 2009 09 14, 12:30)
labutis,as is po savaidgalio atbegu su savo tortuku dariau pagal save su avietem ir puostas su pastilazu

Labai nuotaikingas tortukas, saunuole bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na vis dėl to dariau su beze, išvirė gerai,bet kai įlašinau dažų suminkštėjo masė. Na kas gavos tas gavos, einu ilsėtis vacation4.gif

P.S. meilikatyte labai graži mašinytė, kažkaip čia jos paskutiniu metu labai populiarios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jursla: 14 rugsėjo 2009 - 20:01
kaip tik žadėjau rašyti, kas čia per nesveika tyla, kol susiruošiau bartis, Jursla su tortu atėjo ax.gif užjaučiu dėl bezo 4u.gif o figūrėlės iš pastiliažo? labai gražūs žvėriukai, kada man tokie gausis doh.gif
Atsakyti
O tas suskystejes beze nenubegs? g.gif nes man jei jau prastas bezas gaunasi, tai ir nubega..
Atsakyti
nesuprantu kas cia daros,negi visos kepejeles i atostogas isejo g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 14, 20:37)
nesuprantu kas cia daros,negi visos kepejeles i atostogas isejo g.gif  blink.gif

As irgi nesuprantu, dar taip nebuvo schmoll.gif g.gif

Kas turit minciu kaip papuosti jogurtini torta vyriskiui 35 metu proga? Eisiu apsidairyt interneto platybese rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, pagaliau po visų švenčių aš vėl prie kompo smile.gif

Sveikinu su nauja temele thumbup.gif Peržiūrėjau senos temos galą, visi tortukai patiko thumbup.gif Bet labiausiai sužavėjo Asseni pagamintas branduolys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikra šaunuole 4u.gif

meilikatyte, originalus mašiniukas 4u.gif Akytėms reikėjo priduoti blizgesio (tiesiog sudėti baltos spalvos taškiukus ant žalios spalvos masės).

Jursla, mielos figūrėlės 4u.gif O bezė atrodo paplaukusi. Gal sirupo iki galo neišvirei?

gitule, padaryk pvz. tortą-marškinius ar tortą-smokingą. Jei gali sužinoti vyro pomėgius, tai daryk su tuo susijusį tortą.

Atnešiau savo jubiliejaus tortą.

Labai nebarkit, puošiau jį anksti ryte prieš šventę, todėl gavosi daug broko blush2.gif Iš pradžių norėjau kito papuošimo, bet dėl laiko stokos teko viską pergalvoti. O kai skubi, tai nuolat kažkas nesigauna. Pasisiekė, kad bent jau bezė gavosi iš pirmo karto bigsmile.gif

Viduje - tortas Pasaka (biskvitai su: džiovintomis slyvomis ir graikiškais riešutais, razinomis, lazdyno riešutais ir šokolado gabaliukais), grietinės-grietinėlės kremas, persikai. Labai skanus tortas, rekomenduoju mirksiukas.gif Padengimas - šokoladinė saldainių masė dažyta žalia spalva, gėlytės - pastilažas, lapeliai - marcipanas, raštai - bezė.

Bendras vaizdas:
user posted image

Gėlytės ir raštas arčiau:
user posted image

Gėlytės ir raštas kitu kampu:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 14 rugsėjo 2009 - 22:34
Migle79,
Psio, jamu tavo torta, kaip sakoma "s potroxami". Man kaip tik truko idejos
Aciu. Nuostabu
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 09 14, 21:28)

vajeee..koks grožis ohmy.gif apakus-trūksta žodžių swoon.gif nuuuu -pasaka. raštai kokio lygumo...kaip taip Jum išeina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveneirka: 14 rugsėjo 2009 - 23:18
QUOTE(Migle79 @ 2009 09 14, 21:28)
Atnešiau savo jubiliejaus tortą.

Labai nebarkit

Migle blink.gif , nu jo, pulsim mes tave dabar bart doh.gif Nematau jokiu broku schmoll.gif Dar neatsigaunu nuo torto grozio, jau taip traukia aki bigsmile.gif Ramuniu grozis nerealus, ir lapukai, ir pumpuriukai, nu labai labai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Migle79 tikrai gražus torčiukas thumbup.gif , labai fainai tie raštai smile.gif

Taip Olesta iš pastiliažo, patiko man ta masė,tik neskani - jau valgymui netinkama man ji su krakmolu. Mano mažė labai mėgsta ragauti tuos papuošimus,tai šis nepatiko.

O aš labai džiagiuosi mato tortukui viskas ok. Ryte pažiūrėjau paviršius niekur nenuplaukė ir pasidarė matinis, o žolytė irgi pasiliko pasišiaušus, nesusilygino. Tik per antgalį sunkiai spaudėsi bezas tai pagadinau gėlyte ant kampo vieno,bet šiandien viską atitaisiau ir į kampus įsodinau iš šokolado rožes. Matyt su dažais kažkokia reakcija vakar gavosi,nes sirupas išvirė labai gerai ir balta masė buvo ypač tiršta, pypsas ant šaukšto kaip ištraukiau taip ir buvo visą laiką kol tortą puošiau. Matyt tas dažymas geriau būtų su sausais dažais,nes aš pyliau skystus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jursla: 15 rugsėjo 2009 - 06:54
benski tortuku uzderejo ir nauja tema jau yra thumbup.gif

rasyte, sokoladines rozes puikios smile.gif
gitule, boruziukai toki mieli, o tas kitas, tai atrodo, kaip saulutes spinduliai, o ne apvalus, grazi optine apgaule thumbup.gif
Olesta, pas tave tikriausiai visas tortu fabrikelis atsidare, visi tokia mieli wub.gif
Jursta, abu tortukai labai zaismingi 4u.gif
Asseni, grozis slypi paprastume wub.gif
Meilikatyte, kokia masina, o kokios akys bigsmile.gif
Migle79, kaip visadakruopsciai uzbaigtas, viskas apgalvota, nuo pradzios iki galo, nu zaviuosi kiekvienu tavo tortu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti