Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Srove @ 2009 09 18, 09:36)
Gal Asseni galetu ideti sia pieniska mase i tas nuorodas apie papuosimus, nes ji tikrai grieko verta ir labai aciu tai, kuri sia mase isrado. 4u.gif

pioneer.gif
Atsakyti
o man tiesą pasakius net nebūtų šovus mintis, kad jis vestuvinis galėjo būti ax.gif
Atsakyti
Laba diena merginos 4u.gif Ateinu pas jus vėl su klausimėliu blush2.gif Aptepiau rafaelo tortą su sviesto, kodensuoto pieno ir trupinių mišiniu, ar galiu viršu puošti beze? help.gif
Ačiū.
Atsakyti
mergaites sos,marskiniu spalva yra svelniai persikine,koki kaklaraisti uzdeti g.gif galva visai nebdirba blush2.gif
Atsakyti
na maniškis torto papuošimas labai jau paprastas palyginus su jūsiškiais,bet aš dar tik pradedu puošti juos blush2.gif

viduj "stiklo šukės".papuošta šviežiom braškėm ir užpilta Dr.Oetker spec žele sutvirtinimui.
user posted image
Atsakyti
Labai grazus tortai, as vis nesiryztu pinigu maiso pasidaryti,nor pinigelius jau turiu nusipirkusi smile.gif
O tas dvigubas tortas man panasus i vestuvini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 18, 11:31)
mergaites sos,marskiniu spalva yra svelniai persikine,koki kaklaraisti uzdeti g.gif galva visai nebdirba blush2.gif

mano ir sutepti busimi marškinukai laukia-kaklaraištį rožinį pasidariau,pačius darysiu baltus.ryt puošiu ax.gif
Atsakyti
jei marškinukai kreminiai, gal kaklaraištukas rudas tiktų g.gif
Atsakyti
Merginos, Laukiam Jusu marskinuku bigsmile.gif

---------------------
Ateinu vel su tortu. Filmuko kung fu Panda komanda biggrin.gif Panda ir jo sesi draugai

user posted image

user posted image

Viduje du tortai: napoleonas ir tortas su bananais. Danga sokoladine saldainiu mase, kokoso drozles, smelis lakstu trupinukai.

Figureles dariau is pastilazo, marcipano, sokoladines mases. Paukscio kojos pagaliukai.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 18, 09:04)
o man tiesą pasakius net nebūtų šovus mintis, kad jis vestuvinis galėjo būti ax.gif

Tai man irgi visai taip neatrode, kol kiti nepradejo sakyti biggrin.gif Paskui ziuriu, nu rimtai panasus i vestuvini. As dar kai nufotkinti visai nemoku, tai dar ir nelabai matosi tikras vaizdas ax.gif Bet svarbu visiems labai patiko ir vaizdas, o jau skonis tai pasaka wub.gif

Oj, Asseni, taip ir jauciau, kad vel kazka nerealaus atnesi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 18, 11:31)

nufotkink ir idek foto tu marskinuku be kaklaraiscio, tada bus lengviau patarti del jo spalvos wink.gif
Papildyta:
Olaiva, kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
Asseni, tu kaip visada nesi tikrus kurinius thumbup.gif ir nulipdyk tu man tokias figureles, man nei is tolo nikas panasaus nesigauna
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 18, 12:31)

QUOTE(Olesta @ 2009 09 18, 13:01)
jei marškinukai kreminiai, gal kaklaraištukas rudas tiktų  g.gif

o gal tiktų žalias - salotinis toks? na kaip kad matosi mūsų statusas - žalia - kai prisijungus ir aktyvi. Tas taškiukas.

QUOTE(Asseni @ 2009 09 18, 13:03)
Ateinu vel su tortu. Filmuko kung fu Panda komanda

ai, aš tai patyliu. TAVO DARBAI SUPERINIAI. ir taškas.
Atsakyti