Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

mergaites reikia skubios pagalbos, gal kuri turite vaikisku bateliu sablonus? baisiai greitai reikia
maniau,kad turiu, bet pasirodo visai ne tai ko reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 09 17, 15:52)
mergaites reikia skubios pagalbos, gal kuri turite vaikisku bateliu sablonus? baisiai greitai reikia
maniau,kad turiu, bet pasirodo visai ne tai ko reikia  doh.gif

jei tuščiavidurių tai turiu, rašym man į az e-mail'ą, tuoj atsiųsiu
Atsakyti
Laba mergaites 4u.gif
Labai labai reikia pagalbos. Darysiu cukrine dengimo mase, recepte nurodyta, kad reikia zelatinos didelio sauksto ( musu kaime tokios nera, tik lapeliais ). Kiek reiketu tu zele lapeliu, kad atitiktu norma? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Turbut nereikia net sakyti, kad jusu tortai be galo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Aciu, merginos labai labai Jums. Ilgai galvojau, kaip puosti torta, nes pasake paciai pasirink, kuo labai nemegstu daryti. Iarsiau visa interneta, ten jau su manim sveikintis prades lotuliukas.gif

Buvau su vaiku lauke, aplink daug vaikuciu tokiu graziu, tiesiog kaip pavasario ziedai. Is kart galvoje pradejo suktis mintis apie geleir taip ismasciau sakura. Cia tiesiog lirinis nukrypimas, kaip kartais mintis sauna i galva. O dabar dar sove mintis kaip sakura ant torto padaryt, bet jau kita kart... ax.gif

QUOTE(Aidutea @ 2009 09 17, 15:45)
Ir dar gal, merginos, patartumet kaip papuosti torta retro baliui (juoda balta)?  unsure.gif

Paziurek cia http://images.google...a...l=lt&tab=wi

Tikrai turetum rasti minciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 17 rugsėjo 2009 - 15:16
QUOTE(Aidutea @ 2009 09 17, 15:45)
Vov, koks grozis wub.gif  wub.gif  wub.gif  graziai jus cia visos darbuojates thumbup.gif Sakykit, o kur yra pirkti tu formeliu smulkiom gelytem? ax.gif Buvau uzsukusi siandien i Arevitos iranga tai nusivyliau, nieko neradau ko man reikejo  verysad.gif

Ir dar gal, merginos, patartumet kaip papuosti torta retro baliui (juoda balta)?  unsure.gif

as ka tik gavau is www.kulinarijosmenas.visiems.lt pridirbau snd gelyciu kelis simtus, dabar lakia jos savo eiles biggrin.gif
Asseni tobula wub.gif
Dabar man iskilo klausimas, kokia gliukoze dedi i pastiliaza? gal delto man neiseina tolygiai apdengt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 17 rugsėjo 2009 - 16:00
QUOTE(Asseni @ 2009 09 17, 16:15)
Aciu, merginos labai labai Jums. Ilgai galvojau, kaip puosti torta, nes pasake paciai pasirink, kuo labai nemegstu daryti. Iarsiau visa interneta, ten jau su manim sveikintis prades  lotuliukas.gif

Buvau su vaiku lauke, aplink daug vaikuciu tokiu graziu, tiesiog kaip pavasario ziedai. Is kart galvoje pradejo suktis mintis apie geleir taip ismasciau sakura. Cia tiesiog lirinis nukrypimas, kaip kartais mintis sauna i galva. O dabar dar sove mintis kaip sakura ant torto padaryt, bet jau kita kart... ax.gif
Paziurek cia http://images.google...a...l=lt&tab=wi

Tikrai turetum rasti minciu

Aha, googlinau googlinau, o kad ivest tokia paieska ir neatejo mintis, labai dekoju uz nuoroda thumbup.gif

skristyn sakyk, o per kiek laiko atsiuncia is www.kulinarijosmenas.lt? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidutea: 17 rugsėjo 2009 - 16:06
QUOTE(skristyn @ 2009 09 17, 16:53)
Dabar man iskilo klausimas, kokia gliukoze dedi i pastiliaza? gal delto man neiseina tolygiai apdengt blush2.gif

Aciu, skristyn

Bet, jeigu manes klausi apie gliukoze, tai as jos neturiu, dedu dirbtini medu
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2009 09 17, 17:02)
skristyn sakyk, o per kiek laiko atsiuncia is www.kulinarijosmenas.lt? ax.gif

Man i Kauna is Vln isiunte antradieni vakare, siandien ryte pasiemiau ax.gif
Asseni aciu, nes kazkaip nepagalvojau apie dirbtini medu, bus man ne iki galo receptus skaityt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 17 rugsėjo 2009 - 16:16
Sveikutes 4u.gif Kaip zadejau, dedu paskanauti vakaryksti tortuka ax.gif Pjoviau ne as, tai nepeikit, kad pjuvis ne koks blush2.gif O apie foto kokybe is viso nieko nesakykit biggrin.gif nes jos nera blush2.gif
user posted image

user posted image

Tortas Rafaelo, dengta sokoladine saldainiu mase. Karoliai ir peteliske is marcipano, gelytes - is pastilazo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 17 rugsėjo 2009 - 16:41
QUOTE(mazuliux @ 2009 09 17, 17:40)
Tortas Rafaelo, dengta sokoladine saldainiu mase. Karoliai ir peteliske is marcipano, gelytes - is pastilazo  rolleyes.gif

Labai grazus simpatiskas tortukas 4u.gif As taip uzsimaniau dabar doh.gif mirk kaip noriu doh.gif vadinas svori metu lotuliukas.gif
(man tokie neperkrauti patinka) wub.gif
Atsakyti
Asseni, kaip gaila, kad sakura trumpai zydi, o toks grozis turi buti tuoj suvalgytas wub.gif
Mazuliux-saunus tortas, skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 09 17, 18:40)
Sveikutes  4u.gif Kaip zadejau, dedu paskanauti vakaryksti tortuka

kaip ir sakei, toks pusiau vestuvinis atrodo rolleyes.gif
tačiau labai gražiai padarytas wub.gif
Atsakyti