Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rasyte_ @ 2009 09 16, 14:13)
Atnesu nevykeli savo gimtadienio torta doh.gif

labai grazus tortukas mirksiukas.gif mirksiukas.gif

O jau nuo Aseni grozio tai atvipo man zandai unsure.gif nu taip atrodo paprasta, bet taip nerealiai tobulai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytes smile.gif
Turiu klausimeli,as tik pradedancioji,bet labai susidomejau tortu kepimu ir puosimu smile.gif Noreciau paklausti,kur vilniuj yra parduotuvemkur galima puosybai nusipirkti reikmenu? man reikia formeliu gelyciu,lapeliu,drugeliu,bet paprastuose prekybos centruose nera sad.gif
Gal padesit?? Aciu...
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 16, 16:32)
naitai,parodyk drugelius.....kazkodel jauciu,kad jie tau isejo nuostabus  ...

va šiandien jau gimsta truptutį panašūs į nuostabius..
QUOTE(Pintikė @ 2009 09 16, 17:23)
kaip as gailiuosi,kad neuzsisakiau tu plastakiu verysad.gif
o paveikslelyje matosi,kad apatine puse vienspalve ,gal cia is kokios spalvotos mases daro,o tik paskui paryskina g.gif

ir tik Tavo dėka. Dėka Tavo pamestos minties notworthy.gif
Atsakyti
Asseni gražus tortukas birthday.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(saveke @ 2009 09 17, 12:50)
Sveikos,mamytes smile.gif
Turiu klausimeli,as tik pradedancioji,bet labai susidomejau tortu kepimu ir puosimu smile.gif Noreciau paklausti,kur vilniuj yra parduotuvemkur galima puosybai nusipirkti reikmenu? man reikia formeliu gelyciu,lapeliu,drugeliu,bet paprastuose prekybos centruose nera sad.gif
Gal padesit?? Aciu...

Tai niekas neatsakys??? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saveke @ 2009 09 17, 13:56)
Tai niekas neatsakys???  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

labukas na visko daug yra cia http://kulinarijosmena.ucoz.com/photo/
ir http://www.arevitosi...roducts&group=2
ir sveika prisijungus i musu bureli 4u.gif mirksiukas.gif

labutis visom nuostabiausiu tortu savininkem 4u.gif grazus tortukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meilikatyte: 17 rugsėjo 2009 - 12:10
QUOTE(saveke @ 2009 09 17, 13:56)

tai kad nėra ką. LT gali kreiptis į "kulinarijos menas", užsieny pagooglint reikia, daug parduotuvių yra.. Dar eBay yra.
Šiaip dauguma iš čia pirkom iš Anglijos. Kaip tik viena siunta jau ateina. sostinėj šiandien.
Tai, ką mes darėm, yra mano paraše tema.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Oj, mergaites. Koks juokas buvo doh.gif Kepiau tortuka dviems bendradarbiams - vaikinas ir mergina. Kadangi vos pora dienu skirtumas, tai nusprendem viena dideli. Zodziu, gavosi vos ne vestuvinis tortas, o as darydama net nepamasciau apie tai blush2.gif O jie tai ne pora rolleyes.gif Bet nieko, skanuuuuuuuuus. Idesiu vakare ir jums paragauti ax.gif
QUOTE(saveke @ 2009 09 17, 10:56)

Yra Vilniuje Sangaida mirksiukas.gif Paneriu 20. Bet ten ne visada yra visko ko noretusi, nors siaip neblogu dalykeliu galima rasti. Ir kainos gana padorios. Dar kazkuri mergaite buvo minejusi parduotuve Savanoriu pr. Bet as neatsimenu koks numeris, tad neradau kazkada kai bandziau ieskoti verysad.gif

Tiesa, Asseni ir visus kitus tortukus pamirsau pagirti blush2.gif Labai grazus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 17 rugsėjo 2009 - 12:59
QUOTE(mazuliux @ 2009 09 17, 14:58)
Sveikos  4u.gif

Oj, mergaites. Koks juokas buvo  doh.gif Kepiau tortuka dviems bendradarbiams - vaikinas ir mergina. Kadangi vos pora dienu skirtumas, tai nusprendem viena dideli. Zodziu, gavosi vos ne vestuvinis tortas, o as darydama net nepamasciau apie tai  blush2.gif O jie tai ne pora  rolleyes.gif Bet nieko, skanuuuuuuuuus. Idesiu vakare ir jums paragauti  ax.gif

Yra Vilniuje Sangaida  mirksiukas.gif Paneriu 20. Bet ten ne visada yra visko ko noretusi, nors siaip neblogu dalykeliu galima rasti. Ir kainos gana padorios. Dar kazkuri mergaite buvo minejusi parduotuve Savanoriu pr. Bet as neatsimenu koks numeris, tad neradau kazkada kai bandziau ieskoti  verysad.gif

Tiesa, Asseni ir visus kitus tortukus pamirsau pagirti  blush2.gif Labai grazus.

Aciuuuuuuu!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Taip ir galvojau,kad ir lietuvoj turi buti tokia parduotuve drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saveke @ 2009 09 17, 12:03)
Aciuuuuuuu!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Taip ir galvojau,kad ir lietuvoj turi buti tokia parduotuve  drinks_cheers.gif

Nera uz ka 4u.gif Bet dazu rasti ten nesitikek schmoll.gif Tik formeliu visokiu, antgaliuku, maisiuku konditeriniu ir pan dalykeliu. Na, uzeisi ir paziuresi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 17, 01:19)
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Naitai, zinai, kaip as spalvinu drugelius, kad butu vienos spalvos, bet keliu atspalviu. Pradzioje jamu stipresnius tos spalvos dazus ir padazau krasciukus, viduriuka, griovelius. Duodu kiek padziut, po to drekinu svaru teptuka i degtine ir pamazoju, kad rastai nebutu tokie riskus ir kiek issilietu per visa plota dazai. Ryskios linijos dingsta, bet vistiek ten lieka stipresnis atspalvis o ten kur buvo balta sviesesnis atspalvis.

Aguonele, ot ta Olesta priekabi, is kart pastebejo, kad nosies nera lotuliukas.gif

rasyte_, man labai drazu juodo sokolado danga su balto sokolado rozem.

zebra, kur buvai dingus. Koki rysku torta atnesei biggrin.gif

Va ir as parodau torta. Sakura. Be proto grazus man tas medis Sakura.

user posted image

user posted image

Zinot, gyvai atrode kitaip. Na nemoku as fotkint. Net verkt norisi, kaip viska sugadinu

Viduje dziovintu vaisiu ir riesutu tortas. as sok. saldainiu mase. "Medis" irgi sokoladine saldainiu mase geles pastilazas

Vov, koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif graziai jus cia visos darbuojates thumbup.gif Sakykit, o kur yra pirkti tu formeliu smulkiom gelytem? ax.gif Buvau uzsukusi siandien i Arevitos iranga tai nusivyliau, nieko neradau ko man reikejo verysad.gif

Ir dar gal, merginos, patartumet kaip papuosti torta retro baliui (juoda balta)? unsure.gif
Atsakyti
Asseni - TOBULA bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti