rasyte,labai skaniai atrodo taip ir prasosi prapjaunamas
QUOTE(rasyte_ @ 2009 09 16, 18:13)
Atnesu nevykeli savo gimtadienio torta
o man labai grazus
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 16, 17:15)
rasyte,labai skaniai atrodo taip ir prasosi prapjaunamas
Uz poros valandu pjausim tai ryt pjuvi atnesiu
QUOTE(Liusii @ 2009 09 16, 17:20)
o man labai grazus
Aciu
rasyte noriu Tavo torto, ne gabalėlio, o gabalo nu jau TOKS apetitą keliantis
ne, neina mūsų mažiukas į darželį, sesė su Zebros vyresnėliu į vieną grupę eina, o mūsų mažieji skiriasi metais, bet gimę tą pačią dieną, jei neklystu Zebros mažyliui dabar bus du, o mums metukai - mes abu kepam tortikus namie
ne, neina mūsų mažiukas į darželį, sesė su Zebros vyresnėliu į vieną grupę eina, o mūsų mažieji skiriasi metais, bet gimę tą pačią dieną, jei neklystu Zebros mažyliui dabar bus du, o mums metukai - mes abu kepam tortikus namie
QUOTE(zebra @ 2009 09 16, 17:22)
tai NE MANO tortas, tai reklaminis tortas, norint įpiršt tas formeles. Va taip norėčiau tokius drugelius mokėt padaryt
QUOTE(Pintikė @ 2009 09 16, 17:23)
kaip as gailiuosi,kad neuzsisakiau tu plastakiu
o paveikslelyje matosi,kad apatine puse vienspalve ,gal cia is kokios spalvotos mases daro,o tik paskui paryskina
o paveikslelyje matosi,kad apatine puse vienspalve ,gal cia is kokios spalvotos mases daro,o tik paskui paryskina
tiksliai taigi gali taip būti
QUOTE(Liusii @ 2009 09 16, 16:31)
o gal ir gera ideja braskes, turiu kaip tik saldytu o jas kaip paruosti? ir dar kodel netepei sokoladinio sluoksnio? as tai jo dar nedariusi
as braskes paprasciausiai atsildziau ir viskas, niekame nemirkiau jos ir taip slapios jos tokios rugstukes skanios dave tortui mmm... o su tuo skystimu, praskiestu su vandenuku sulaisciau lakstus
jei nedarius, gali ir su sokoladiniu sluoksniu daryti, skanu ir su juo tik pilk ne piena, o grietineles dek, tada tas sokoladas gerai pjausis, nes kai dariausu pienu jis buvo kietas
zebra, grazus tortukas ir man, o sonu nesimato foto, spalvos superines
rasyte, mielas tortukas, toks naminukas atrodo
sveikutes kepejeles ,saunuoleles ,senokai cia bebuvau ,tai per ta laika tiek groziu prikepet ,kad net seile tysta
cia uzsukau noredama pasiklausti ar neprazioplinau cipciuko dazu siuntos. bijau jai i az berasyti ,nes bijau beikireti tuo paciu klausimu
cia uzsukau noredama pasiklausti ar neprazioplinau cipciuko dazu siuntos. bijau jai i az berasyti ,nes bijau beikireti tuo paciu klausimu
QUOTE(eglejk @ 2009 09 16, 10:43)
Povila$, kiek i ta sviestini krema reikia deti sviesto, cukraus miltu? Kiek reikia vandenuko sirupui virti? iki kokio tirstumo turi sutirsteti? Jei gali visa eiga surasyk, prasau
Va mano "tarybinės" knygos receptas:
Paprastas kremas
400g cukraus
500g sviesto
3 šaukštai miltų
2 stiklinės vandens
vanilės
Vanduo su cukrum bei vanile užvirinamas, ir juo užplikoma truputyje vandens išleisti miltai. Viskas supilama atgal į puodą ir pavirinama, kol sutirštėja (kisieliaus konsistensija tarkim).
Sviestas išsukamas iki baltumo. Atšaldytas sirupas pilamas dalimis į sviestą, ir sukama, kol masė pasidaro puri.
Čia kiekis labai didelis, imk pokutį sviesto ir bandyk daryti, jo gausis tikrai nemažai, aš torto aptepimui (gana didelio torto) imu 100g sveisto. Normų nebūtinai reikai tikslaii laikytis, gali viską pilti "iš akies". Jeigu kremas gavosi per daug tirštas konsistensiją galima reguliuoti įpilant pieno. Taip pat jeigu yra noras, vandenį galima pakeisti pienu, arba tarkim jeigu per daug saldu - dėti mažiau cukraus. Na tikrai galima prigalvoti daug variacijų, čia tiesiog taip vadinamas "Plikytas sviestinis kremas", tokio būna paprastai į plikytus sausainius pridėta.
QUOTE(naitas @ 2009 09 16, 15:25)
ot sugalvojau.. 40 drugelių tortą
Naitai, zinai, kaip as spalvinu drugelius, kad butu vienos spalvos, bet keliu atspalviu. Pradzioje jamu stipresnius tos spalvos dazus ir padazau krasciukus, viduriuka, griovelius. Duodu kiek padziut, po to drekinu svaru teptuka i degtine ir pamazoju, kad rastai nebutu tokie riskus ir kiek issilietu per visa plota dazai. Ryskios linijos dingsta, bet vistiek ten lieka stipresnis atspalvis o ten kur buvo balta sviesesnis atspalvis.
Aguonele, ot ta Olesta priekabi, is kart pastebejo, kad nosies nera
rasyte_, man labai drazu juodo sokolado danga su balto sokolado rozem.
zebra, kur buvai dingus. Koki rysku torta atnesei
Va ir as parodau torta. Sakura. Be proto grazus man tas medis Sakura.
Zinot, gyvai atrode kitaip. Na nemoku as fotkint. Net verkt norisi, kaip viska sugadinu
Viduje dziovintu vaisiu ir riesutu tortas. as sok. saldainiu mase. "Medis" irgi sokoladine saldainiu mase geles pastilazas
QUOTE(Asseni @ 2009 09 17, 01:19)
as sok. saldainiu mase. "Medis" irgi sokoladine saldainiu mase geles pastilazas
rasiau padengimas o liko tik galune -as
asseni,labai faina tavo sakura bet kiek ziedeliu cia reikejo
Asseni, labai dailu, labai