Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

rasyte,labai skaniai atrodo bigsmile.gif taip ir prasosi prapjaunamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 09 16, 18:13)
Atnesu nevykeli savo gimtadienio torta doh.gif

o man labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 16, 17:15)
rasyte,labai skaniai atrodo bigsmile.gif taip ir prasosi prapjaunamas biggrin.gif

Uz poros valandu pjausim essen.gif tai ryt pjuvi atnesiu mirksiukas.gif

QUOTE(Liusii @ 2009 09 16, 17:20)
o man labai grazus  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
rasyte bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif noriu Tavo torto, ne gabalėlio, o gabalo blush2.gif nu jau TOKS apetitą keliantis essen.gif

ne, neina mūsų mažiukas į darželį, sesė su Zebros vyresnėliu į vieną grupę eina, o mūsų mažieji skiriasi metais, bet gimę tą pačią dieną, jei neklystu Zebros mažyliui dabar bus du, o mums metukai - mes abu kepam tortikus namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 09 16, 17:22)
nu jau naito tortas.....tiesiog tobulas...man tokie patinka... wub.gif  ŠAUNUOLĖ

tai NE MANO tortas, tai reklaminis tortas, norint įpiršt tas formeles. Va taip norėčiau tokius drugelius mokėt padaryt wub.gif

QUOTE(Pintikė @ 2009 09 16, 17:23)
kaip as gailiuosi,kad neuzsisakiau tu plastakiu verysad.gif
o paveikslelyje matosi,kad apatine puse vienspalve ,gal cia is kokios spalvotos mases daro,o tik paskui paryskina g.gif

tiksliai blink.gif taigi gali taip būti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 09 16, 16:31)
o gal ir gera ideja braskes, turiu kaip tik saldytu o jas kaip paruosti? ir dar kodel netepei sokoladinio sluoksnio? as tai jo dar nedariusi  blush2.gif

as braskes paprasciausiai atsildziau ir viskas, niekame nemirkiau jos ir taip slapios tongue.gif jos tokios rugstukes skanios dave tortui mmm... rolleyes.gif o su tuo skystimu, praskiestu su vandenuku sulaisciau lakstus smile.gif
jei nedarius, gali ir su sokoladiniu sluoksniu daryti, skanu ir su juo tik pilk ne piena, o grietineles dek, tada tas sokoladas gerai pjausis, nes kai dariausu pienu jis buvo kietas smile.gif

zebra, grazus tortukas ir man, o sonu nesimato foto, spalvos superines thumbup.gif

rasyte, mielas tortukas, toks naminukas atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 16 rugsėjo 2009 - 19:17
sveikutes kepejeles ,saunuoleles ,senokai cia bebuvau ,tai per ta laika tiek groziu prikepet ,kad net seile tysta tongue.gif tongue.gif tongue.gif
cia uzsukau noredama pasiklausti ar neprazioplinau cipciuko dazu siuntos. bijau jai i az berasyti ,nes bijau beikireti tuo paciu klausimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 09 16, 10:43)
Povila$, kiek i ta sviestini krema reikia deti sviesto, cukraus miltu? Kiek reikia vandenuko sirupui virti? iki kokio tirstumo turi sutirsteti? Jei gali visa eiga surasyk, prasau  4u.gif

Va mano "tarybinės" knygos receptas:

Paprastas kremas

400g cukraus
500g sviesto
3 šaukštai miltų
2 stiklinės vandens
vanilės

Vanduo su cukrum bei vanile užvirinamas, ir juo užplikoma truputyje vandens išleisti miltai. Viskas supilama atgal į puodą ir pavirinama, kol sutirštėja (kisieliaus konsistensija tarkim).
Sviestas išsukamas iki baltumo. Atšaldytas sirupas pilamas dalimis į sviestą, ir sukama, kol masė pasidaro puri.

Čia kiekis labai didelis, imk pokutį sviesto ir bandyk daryti, jo gausis tikrai nemažai, aš torto aptepimui (gana didelio torto) imu 100g sveisto. Normų nebūtinai reikai tikslaii laikytis, gali viską pilti "iš akies". Jeigu kremas gavosi per daug tirštas konsistensiją galima reguliuoti įpilant pieno. Taip pat jeigu yra noras, vandenį galima pakeisti pienu, arba tarkim jeigu per daug saldu - dėti mažiau cukraus. Na tikrai galima prigalvoti daug variacijų, čia tiesiog taip vadinamas "Plikytas sviestinis kremas", tokio būna paprastai į plikytus sausainius pridėta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 09 16, 15:25)
ot sugalvojau.. 40 drugelių tortą fool.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

Naitai, zinai, kaip as spalvinu drugelius, kad butu vienos spalvos, bet keliu atspalviu. Pradzioje jamu stipresnius tos spalvos dazus ir padazau krasciukus, viduriuka, griovelius. Duodu kiek padziut, po to drekinu svaru teptuka i degtine ir pamazoju, kad rastai nebutu tokie riskus ir kiek issilietu per visa plota dazai. Ryskios linijos dingsta, bet vistiek ten lieka stipresnis atspalvis o ten kur buvo balta sviesesnis atspalvis.

Aguonele, ot ta Olesta priekabi, is kart pastebejo, kad nosies nera lotuliukas.gif

rasyte_, man labai drazu juodo sokolado danga su balto sokolado rozem.

zebra, kur buvai dingus. Koki rysku torta atnesei biggrin.gif

Va ir as parodau torta. Sakura. Be proto grazus man tas medis Sakura.

user posted image

user posted image

Zinot, gyvai atrode kitaip. Na nemoku as fotkint. Net verkt norisi, kaip viska sugadinu

Viduje dziovintu vaisiu ir riesutu tortas. as sok. saldainiu mase. "Medis" irgi sokoladine saldainiu mase geles pastilazas
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 17, 01:19)
as sok. saldainiu mase. "Medis" irgi sokoladine saldainiu mase geles pastilazas

blink.gif blink.gif blink.gif
rasiau padengimas o liko tik galune -as blink.gif
Atsakyti
asseni,labai faina tavo sakura wub.gif bet kiek ziedeliu cia reikejo bigsmile.gif
Atsakyti
Asseni, labai dailu, labai thumbup.gif
Atsakyti