Zebra, labai mielas ir švelnus tortas
QUOTE(naitas @ 2009 09 16, 13:58)
Kadangi
Meian parašė komentarą apie kremus, tai ar galėtum
Migle79 patikslint, ar visą kiaušinį čia reikia naudoti, ar tik trynį

. Dėkui
Šiam kremui pagaminti naudojamas
visas kiaušinis.
QUOTE(Asseni @ 2009 09 16, 14:09)
Migle79, dar norejau ir as atves paklaut.
Rasei apie sokoladine saldaiiu mase ir 150 gr. pudros. Tai cia kokiam kie sokolado ir saldainiu

. Tu mane uzmusk, tikrai daugiau man sueina nei 150 gr. ant 100 gr sokolado ir 100 gr. saldainiu.
Ir dar del to kremo. Toks kiekis, tai kiek tortu su juo aptepi?
Dėl šokoladinės saldainių masės.
Šią masę darau pagal tokį receptą:
200 g šokolado
180 g marsh. saladainių
3 v.š. vandens
nepilnas a.š. sviesto
150 g cukraus pudros
Gatavą masę palaikau maišelyje ne šaldytuve (nors galima ir šaldytuve) kokią valandėlę ar dvi, jei turiu daugiau laiko, tai parą.
Daugiau pudros nededu. Kočioju ant krakmolo (beriu nedaug).
Šia turbūt, kaip su pastilažu. Vienoms užtenka 250 g cukraus pudros, kitoms daugiau
Dėl kremo.
Iš recepte nurodyto kiekio produktų pagaminto kremo aš sutepiau du tortus, ir dar man jo liko. Aš būtent šį kremą maišau su trupiniais ar smulkintais sausainiais ir tokiu mišiniu lyginu tortą.