sveikos mergaites
nors ir nedaug parasau bet tema visad paziuriu ir perskaitau visos esat tikros saunuoles o man reikia patarimo uz savaites kepsiu torta norejau isbandyti Juodaji miska bet jubiliate pasirodo vysniu nemegsta o meduti jau kepiau ir ta su kondensuotu , o noretusi kazka naujo isbandyti ka patarsit? ka cia dar skanaus kepat?
naitai,parodyk drugelius.....kazkodel jauciu,kad jie tau isejo nuostabus ...
Zebra, sveika sugrįžusi su gražiu kepiniu, o berniuko gimtadienis ne 19-o kažkaip auklėtoja minėjo, kad mūsiškiai tą pačią dieną gimę, o aš tik rytoj snikerį kepsiu ta proga juodo miško pilnai normai jei tvorele ar stačiai dengti šonus, tai vieno indelio didelio užtenka
Asseni, 150 g cukraus pudros ant pilnos normos 180 g maršmeliukų, tikrai užtenka, nu šiek tik tenka dasidėti, jei jau labai karšta masė, o jei praaušinus minkai, tai kažkur 150-200 maksimum išeina
Asseni, 150 g cukraus pudros ant pilnos normos 180 g maršmeliukų, tikrai užtenka, nu šiek tik tenka dasidėti, jei jau labai karšta masė, o jei praaušinus minkai, tai kažkur 150-200 maksimum išeina
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 16, 16:32)
naitai,parodyk drugelius.....kazkodel jauciu,kad jie tau isejo nuostabus ...
deja.. neišeina kol kas.. dariau su plungeriais drugeliniais. TAi drugeliai tokie neveisliniai gavos. Va parsivešiu vaikus iš darželio, pabandysiu pastilažą pasikočiot ir iškirsiu su veislinių drugelių formele va tokios formos:
tik kaip juos nudažyt, kad nors kiek panašūs būtų į šituos
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2009 09 16, 16:28)
kiekvieną kartą žiūriu į Tavo avatarą ir stebiuos, kaip Tu gardžiai valgai . Nu nerealu.
QUOTE(Aguonėlė @ 2009 09 16, 10:37)
Sveikutes, ateinu as su savo boruzele, ji buvo skirta duktereciu gimtadieniui.
Viduje juodasis miskas, galva is tinginio su zefyrais ir dengta sokoladine saldainiu mase. Pirma karta ja bandziau, na super dalykas , galytes is pastilazo.
Viduje juodasis miskas, galva is tinginio su zefyrais ir dengta sokoladine saldainiu mase. Pirma karta ja bandziau, na super dalykas , galytes is pastilazo.
Labai simpatiska boruzele
QUOTE(Liusii @ 2009 09 16, 15:28)
sveikos mergaites
nors ir nedaug parasau bet tema visad paziuriu ir perskaitau visos esat tikros saunuoles o man reikia patarimo uz savaites kepsiu torta norejau isbandyti Juodaji miska bet jubiliate pasirodo vysniu nemegsta o meduti jau kepiau ir ta su kondensuotu , o noretusi kazka naujo isbandyti ka patarsit? ka cia dar skanaus kepat?
o tu nedek tu vysniu, labai skanu ir su saldytomis braskemis, jau isbandytas reikalas
o siandien kaip tik sutepiau Juodaji miska, tik be sokoladinio sluoksnio ir vietoje vysniu konservuotu ananasu gabaliuku idejau i kelis sluoksnius kremo
Zebra, labai mielas ir švelnus tortas
Dėl šokoladinės saldainių masės.
Šią masę darau pagal tokį receptą:
200 g šokolado
180 g marsh. saladainių
3 v.š. vandens
nepilnas a.š. sviesto
150 g cukraus pudros
Gatavą masę palaikau maišelyje ne šaldytuve (nors galima ir šaldytuve) kokią valandėlę ar dvi, jei turiu daugiau laiko, tai parą.
Daugiau pudros nededu. Kočioju ant krakmolo (beriu nedaug).
Šia turbūt, kaip su pastilažu. Vienoms užtenka 250 g cukraus pudros, kitoms daugiau
Dėl kremo.
Iš recepte nurodyto kiekio produktų pagaminto kremo aš sutepiau du tortus, ir dar man jo liko. Aš būtent šį kremą maišau su trupiniais ar smulkintais sausainiais ir tokiu mišiniu lyginu tortą.
QUOTE(naitas @ 2009 09 16, 13:58)
Kadangi Meian parašė komentarą apie kremus, tai ar galėtum Migle79 patikslint, ar visą kiaušinį čia reikia naudoti, ar tik trynį . Dėkui
Šiam kremui pagaminti naudojamas visas kiaušinis.QUOTE(Asseni @ 2009 09 16, 14:09)
Migle79, dar norejau ir as atves paklaut.
Rasei apie sokoladine saldaiiu mase ir 150 gr. pudros. Tai cia kokiam kie sokolado ir saldainiu . Tu mane uzmusk, tikrai daugiau man sueina nei 150 gr. ant 100 gr sokolado ir 100 gr. saldainiu.
Ir dar del to kremo. Toks kiekis, tai kiek tortu su juo aptepi?
Rasei apie sokoladine saldaiiu mase ir 150 gr. pudros. Tai cia kokiam kie sokolado ir saldainiu . Tu mane uzmusk, tikrai daugiau man sueina nei 150 gr. ant 100 gr sokolado ir 100 gr. saldainiu.
Ir dar del to kremo. Toks kiekis, tai kiek tortu su juo aptepi?
Dėl šokoladinės saldainių masės.
Šią masę darau pagal tokį receptą:
200 g šokolado
180 g marsh. saladainių
3 v.š. vandens
nepilnas a.š. sviesto
150 g cukraus pudros
Gatavą masę palaikau maišelyje ne šaldytuve (nors galima ir šaldytuve) kokią valandėlę ar dvi, jei turiu daugiau laiko, tai parą.
Daugiau pudros nededu. Kočioju ant krakmolo (beriu nedaug).
Šia turbūt, kaip su pastilažu. Vienoms užtenka 250 g cukraus pudros, kitoms daugiau
Dėl kremo.
Iš recepte nurodyto kiekio produktų pagaminto kremo aš sutepiau du tortus, ir dar man jo liko. Aš būtent šį kremą maišau su trupiniais ar smulkintais sausainiais ir tokiu mišiniu lyginu tortą.
QUOTE(Olesta @ 2009 09 16, 15:40)
Zebra, sveika sugrįžusi su gražiu kepiniu, o berniuko gimtadienis ne 19-o kažkaip auklėtoja minėjo, kad mūsiškiai tą pačią dieną gimę, o aš tik rytoj snikerį kepsiu ta proga juodo miško pilnai normai jei tvorele ar stačiai dengti šonus, tai vieno indelio didelio užtenka
Taip Olesta,19d.Bet taip išėjo,kad šiandien švęsim mažiuko gimtadienį.Nes nei aš,nei kiti savaitgalį negalėsim
nu jau naito tortas.....tiesiog tobulas...man tokie patinka... ŠAUNUOLĖ
QUOTE(naitas @ 2009 09 16, 15:51)
deja.. neišeina kol kas.. dariau su plungeriais drugeliniais. TAi drugeliai tokie neveisliniai gavos. Va parsivešiu vaikus iš darželio, pabandysiu pastilažą pasikočiot ir iškirsiu su veislinių drugelių formele va tokios formos:
kaip as gailiuosi,kad neuzsisakiau tu plastakiu
o paveikslelyje matosi,kad apatine puse vienspalve ,gal cia is kokios spalvotos mases daro,o tik paskui paryskina
QUOTE(naitas @ 2009 09 16, 16:51)
kiekvieną kartą žiūriu į Tavo avatarą ir stebiuos, kaip Tu gardžiai valgai . Nu nerealu.
nu valgau tai ten ne as
QUOTE(eglejk @ 2009 09 16, 16:59)
o tu nedek tu vysniu, labai skanu ir su saldytomis braskemis, jau isbandytas reikalas
o siandien kaip tik sutepiau Juodaji miska, tik be sokoladinio sluoksnio ir vietoje vysniu konservuotu ananasu gabaliuku idejau i kelis sluoksnius kremo
o gal ir gera ideja braskes, turiu kaip tik saldytu o jas kaip paruosti? ir dar kodel netepei sokoladinio sluoksnio? as tai jo dar nedariusi
Olesta o ka tavo maziukas metinukas jau eina i darzeli ar ka ne taip supratau?