Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

QUOTE(mergele23 @ 2009 11 03, 21:39)
CIA jei kam idomu,  yra slingu ir nesiokliu:)

labas, tikiosi atejai ne tik pareklamuoti turgelį biggrin.gif
aš ten vakar buvau, yra 3 slingai/vaikjuostės, šitos atrodo yra ir sm ir daaug kengurų
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 11 03, 19:06)
koks grožis!
kur pirkai?
turbut viskas įmanoma g.gif o kokį dydį turi?

Nereali, ane? Aš tai vaikštau visą dieną išsišiepus kaip saldainį gavus lotuliukas.gif
Pirkau čia, SM - tik pamačiau ir seilė nutyso... http://www.supermama...?...=507177&hl=
Dydis 4, man matyt reiktų 3... Sakau gal nieko, jeigu per siūlę patrumpinsiu biškutį? g.gif Įsiūčiau papildomą siūlę ir tiek. Gaila tokio grožio atsisakyt smile.gif

Va koks patenkintas:

user posted image

Nu man atrodo žemokai kabo, ane?
Tiesa aš šito nešiojimo būdo niekad nebandžius (lopšio), bet labai patiko smile.gif Žinau kad klubams nelabai gerai, bet kartais gal nieko. Namie jam labai skamu taip - gali žaist, gali baronką graužt, ir mato viską, pvz kaip aš indus plaunu. Kai atsuktas veidu į mane - nelabai jau jam įdomu g.gif
Atsakyti
Ne ne tikrai nekeisk, palik tą grožį sau, geriau tikrai sumažink! Nes Lietuvoje tikrai tokio stebuklo nėra, hotslingų liko mažai, o tokio grožio niekada turbūt ir nebuvo, arba buvo labai seniai... smile.gif ir dar taip nebrangiai gavosi nusipirkti, ot mamkos nesupranta ką parduoda biggrin.gif.

Galėtų būti mažesnis, o kaip tau, ar neskauda juostmuo?

Nešioti taip 6 mėn vaikutį tikrai galima, ne bent jis turi problemų su klubais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 03 lapkričio 2009 - 21:54
QUOTE(Natuke @ 2009 11 03, 21:53)
Ne ne tikrai nekeisk, palik tą grožį sau, geriau tikrai sumažink! Nes Lietuvoje tikrai tokio stebuklo nėra, hotslingų liko mažai, o tokio grožio niekada turbūt ir nebuvo, arba buvo labai seniai... smile.gif ir dar taip nebrangiai gavosi nusipirkti, ot mamkos nesupranta ką parduoda biggrin.gif.

Galėtų būti mažesnis, o kaip tau, ar neskauda juostmuo?

Nešioti taip 6 mėn vaikutį tikrai galima, ne bent jis turi problemų su klubais 4u.gif

Aha, čia iš senos kolekcijos turbūt, nes jų puslapyje nebematau tokio medžiagos varianto. O Lietuvoj kiek radau tai tik keli Hotslings vaikmaišiai belikę, gal kad nesezonas smile.gif Tai vat pasisekė, kad kažkam jis buvo nereikalingas.

Juosmenį tai man visada skauda... Dabar net sakyčiau mažiau nei visada smile.gif
Atsakyti
Parduodu kengura gal kam reikia? blush2.gif http://public.fotki.com/malaja357/
Atsakyti
Sveikutes, labai noreciau Jusu patarimo, ka galetumete pasakyti apie toki slinga? Ar verta ji isigyti/? Ar tikrai tinkamas nuo gimimo? Nes as visai neturiu patirties siuo klausimu doh.gif Buciau l. dekinga jei patartumete 4u.gif
Papildyta:
Oi, soriukas neikeliau nuorodeles doh.gif
http://parduotuve.ti...kles/sling.html
Atsakyti
QUOTE(sandrulle @ 2009 11 08, 13:06)
Sveikutes, labai noreciau Jusu patarimo, ka galetumete pasakyti apie toki slinga? Ar verta ji isigyti/? Ar tikrai tinkamas nuo gimimo? Nes as visai neturiu patirties siuo klausimu  doh.gif   Buciau l. dekinga jei patartumete 4u.gif
Papildyta:
Oi, soriukas neikeliau nuorodeles doh.gif
http://parduotuve.ti...kles/sling.html

kategoriškai negalima jis pavojingas gyvybei
user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image
http://baby-carrier....bag-slings.html
dėja, angliškai, bet gal kas nors gali išversti ax.gif
Papildyta:
palyginimui
Teisingai paguldytas kūdikis atrodo taip:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 08 lapkričio 2009 - 21:33
Mielos mamytes,
norėčiau pradėti nešioti medžiaginėje nešioklėje savo pyplį, tik va bėda pasimečiau-kas geriau slingas?vaikjuostė?ar Mai Tai? Gal jums toks klausimas ir ikyrėjo, bet kadangi senoji tema ištrinta verysad.gif o puslapiuose apie nešynes neaptinku tokios specifikacijos: t.y. pvz. slingai toms ar tiems...Gal ir sunku nuspręsti nepabandžius, bet gal galvoju įmanoma patarti remiantis patirtimi...Vaikiuką nešiočiau namuos ar svečiuojantis, mums dabar 2,5mėn.
Norėtųsi nuo kažko atsispirti... 4u.gif o tada rezervuočiau kokį seserijoj.
Didelis dekui!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZygimantaJ: 09 lapkričio 2009 - 00:11
QUOTE(ZygimantaJ @ 2009 11 09, 00:10)
Mielos mamytes,
norėčiau pradėti nešioti medžiaginėje nešioklėje savo pyplį, tik va bėda pasimečiau-kas geriau slingas?vaikjuostė?ar Mai Tai? Gal jums toks klausimas ir ikyrėjo, bet kadangi senoji tema ištrinta verysad.gif o puslapiuose apie nešynes neaptinku tokios specifikacijos: t.y. pvz. slingai toms ar tiems...Gal ir sunku nuspręsti nepabandžius, bet gal galvoju įmanoma patarti remiantis patirtimi...Vaikiuką nešiočiau namuos ar svečiuojantis, mums dabar 2,5mėn.
Norėtųsi nuo kažko atsispirti... 4u.gif o tada rezervuočiau kokį seserijoj.
Didelis dekui!

Jei neaktualu žindymas, tai tokiam amžiui jau galit bandyti mei tai nešioklę, užsirišit greitai, ir mokytis daug nereikės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raideles: 09 lapkričio 2009 - 08:03
QUOTE(Raideles @ 2009 11 09, 09:02)
Jei neaktualu žindymas, tai tokiam amžiui jau galit bandyti mei tai nešioklę, užsirišit greitai, ir mokytis daug nereikės smile.gif

Ačiū! Ačiū! Kaip tik ir linkau į jąją...O maitinu pati ir tikiuos maitinsiu dar ilgai:)
Ar Mei Tai sudarys tam nepatogumų...?Ar kitos vaikjuostės tuo atžvilgiu patogesnės, nes mažius gali įsikniaubti?
Atsakyti
QUOTE(ZygimantaJ @ 2009 11 09, 12:19)
Ačiū! Ačiū! Kaip tik ir linkau į jąją...O maitinu pati ir tikiuos maitinsiu dar ilgai:)
Ar Mei Tai sudarys tam nepatogumų...?Ar kitos vaikjuostės tuo atžvilgiu patogesnės, nes mažius gali įsikniaubti?

mano galva, jeigu planuojat maitinti nešioklėje, patogiausia slingas blush2.gif bet jį truputi sunkiau regulioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 11 09, 12:55)
mano galva, jeigu planuojat maitinti nešioklėje, patogiausia slingas blush2.gif bet jį truputi sunkiau regulioti ax.gif

Supratau! Na ką "lekiu" rezervuotis.
Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti