pasisakysiu ir as siandien is skaros pasisiuvau slinga su ziedais,ilga laika tiesiog naudojau mazga,bet su ziedais patogiau tad ryt trauksim i muzieju siandien buvom pasivaikcioti,tad pajutau kad mazojo kojos kiek sala,tad gryzus isverciau spinta ir radau frotines kojines,tad jas,kol susikonstruosiu,naudoju kaip blauzdines man sis atradimas visai patiko,nes kur kulnas ten mazojo kelis (manasis dar nevaiksto,tad batu kaip ir neturim) tik va beda neradau vienos poros,tad naudoju skirtingas,bet kadangi jis mano mazas pankelis tad atrodo visai sauniai
krize,vercia taupyti ir mastyti
Keliaujančio slingo seserijos pagala išbandėm Mei Tai, nu žinokit kaip man patiko noriu
Parduodu nauja kengura Womar gal kam reikia mamytes http://public.fotki....kiska-technika/
QUOTE(Malaja357 @ 2009 10 26, 10:33)
Parduodu nauja kengura Womar gal kam reikia mamytes http://public.fotki....kiska-technika/
ne ten pataikėt
Papildyta:
QUOTE(bim-bam @ 2009 10 24, 18:01)
Keliaujančio slingo seserijos pagala išbandėm Mei Tai, nu žinokit kaip man patiko noriu
smagu
Noriu parduoti Me&Mama trikotazine vaikjuoste. Tampri medziaga, labai geros kokybes.
Super dalykas, ir po miska su ja vaiksciodavau, visur ir atsidziaugt negalejau.
bet mano mazoji paaugo, jau sunku man ja su vaikjuoste nesioti.Sokolado spalvos (tamsiai ruda), yra maiselis. Noreciau 100 lt. Rasykit i AZ, galesiu nuotrauka atsiust, jei sudomins.
Super dalykas, ir po miska su ja vaiksciodavau, visur ir atsidziaugt negalejau.
bet mano mazoji paaugo, jau sunku man ja su vaikjuoste nesioti.Sokolado spalvos (tamsiai ruda), yra maiselis. Noreciau 100 lt. Rasykit i AZ, galesiu nuotrauka atsiust, jei sudomins.
čia viena geriausių trikotažinių vaikjuosčių
isNidos
Kaip ji nešiojasi, ar nenusidėvėjo? Su kuo dabar nešiojate?
isNidos
Kaip ji nešiojasi, ar nenusidėvėjo? Su kuo dabar nešiojate?
Labai liuks vaikjuoste, tiesiog man jau per sunku su ja Urte nesioti. Nei kiek neissitampe medziaga, nenusinesiojo, tikrai labai kokybiska.
galvoju apie Mei-tai. Dar turiu slinga, tai retkarciais nesioju su juo, padeveta nusipirkau pries vasara.Ar patogu su mei-tai i lauka eiti tokiu laiku kaip dabar?
galvoju apie Mei-tai. Dar turiu slinga, tai retkarciais nesioju su juo, padeveta nusipirkau pries vasara.Ar patogu su mei-tai i lauka eiti tokiu laiku kaip dabar?
tikrai neblogai mei tai yra patogiau uzsiristi ant striukes, negu vaikjuoste arba slinga po striuke taip pat galima, tai sakyciau universalus variantas, sedinciam vaikiukui
mamytes, ka tik pastebejau, vaivosjuosta turi naujoviu:
mamytes, ka tik pastebejau, vaivosjuosta turi naujoviu:
Nusipirkau vaikmaišį iš Hotslings Nu man pasirodė nerealiai patogu ir gražu
Pirma bandžiau slingą su žiedais - prasikeikiau ir pardaviau, visai nepatiko, o šitas daiktas labai patogus. Tik jaučiu su dydžiu prašoviau. Biškį per laisvas man Kaip manot, ar verta bandyt patrumpinti, ar geriau parduot ir nusipirkt mažesnį?
Pirma bandžiau slingą su žiedais - prasikeikiau ir pardaviau, visai nepatiko, o šitas daiktas labai patogus. Tik jaučiu su dydžiu prašoviau. Biškį per laisvas man Kaip manot, ar verta bandyt patrumpinti, ar geriau parduot ir nusipirkt mažesnį?
QUOTE(manjana @ 2009 11 03, 16:09)
Nusipirkau vaikmaišį iš Hotslings Nu man pasirodė nerealiai patogu ir gražu
koks grožis!
kur pirkai?
turbut viskas įmanoma o kokį dydį turi?