Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

pasisakysiu ir as smile.gif siandien is skaros pasisiuvau slinga su ziedais,ilga laika tiesiog naudojau mazga,bet su ziedais patogiau smile.gif tad ryt trauksim i muzieju ax.gif siandien buvom pasivaikcioti,tad pajutau kad mazojo kojos kiek sala,tad gryzus isverciau spinta ir radau frotines kojines,tad jas,kol susikonstruosiu,naudoju kaip blauzdines ax.gif man sis atradimas visai patiko,nes kur kulnas ten mazojo kelis smile.gif (manasis dar nevaiksto,tad batu kaip ir neturim) tik va beda neradau vienos poros,tad naudoju skirtingas,bet kadangi jis mano mazas pankelis tad atrodo visai sauniai thumbup.gif
krize,vercia taupyti ir mastyti lotuliukas.gif
Atsakyti
As is SM pirkau mei tai, super dalykelis thumbup.gif Bijojau, kad maziui nepatiks, tad pirkau deveta, tai dabar gailiuosi tik del to, kad pagailejau pinigeliu naujam doh.gif
Atsakyti
Keliaujančio slingo seserijos pagala išbandėm Mei Tai, nu žinokit kaip man patiko wub.gif noriu bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Parduodu nauja kengura Womar ax.gif gal kam reikia mamytes blush2.gif http://public.fotki....kiska-technika/ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2009 10 26, 10:33)
Parduodu nauja kengura Womar ax.gif  gal kam reikia mamytes blush2.gif http://public.fotki....kiska-technika/  blush2.gif

ne ten pataikėt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bim-bam @ 2009 10 24, 18:01)
Keliaujančio slingo seserijos pagala išbandėm Mei Tai, nu žinokit kaip man patiko  wub.gif  noriu  bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif

smagu 4u.gif
Atsakyti
Noriu parduoti Me&Mama trikotazine vaikjuoste. Tampri medziaga, labai geros kokybes.
Super dalykas, ir po miska su ja vaiksciodavau, visur ir atsidziaugt negalejau.
bet mano mazoji paaugo, jau sunku man ja su vaikjuoste nesioti.Sokolado spalvos (tamsiai ruda), yra maiselis. Noreciau 100 lt. Rasykit i AZ, galesiu nuotrauka atsiust, jei sudomins.
Atsakyti
čia viena geriausių trikotažinių vaikjuosčių 4u.gif

isNidos

Kaip ji nešiojasi, ar nenusidėvėjo? Su kuo dabar nešiojate?
Atsakyti
Labai liuks vaikjuoste, tiesiog man jau per sunku su ja Urte nesioti. Nei kiek neissitampe medziaga, nenusinesiojo, tikrai labai kokybiska.
galvoju apie Mei-tai. Dar turiu slinga, tai retkarciais nesioju su juo, padeveta nusipirkau pries vasara.Ar patogu su mei-tai i lauka eiti tokiu laiku kaip dabar?
Atsakyti
tikrai neblogai ax.gif mei tai yra patogiau uzsiristi ant striukes, negu vaikjuoste arba slinga smile.gif po striuke taip pat galima, tai sakyciau universalus variantas, sedinciam vaikiukui smile.gif

mamytes, ka tik pastebejau, vaivosjuosta turi naujoviu:

user posted image
Atsakyti
Nusipirkau vaikmaišį iš Hotslings bigsmile.gif Nu man pasirodė nerealiai patogu ir gražu thumbup.gif

user posted image

Pirma bandžiau slingą su žiedais - prasikeikiau ir pardaviau, visai nepatiko, o šitas daiktas labai patogus. Tik jaučiu su dydžiu prašoviau. Biškį per laisvas man doh.gif Kaip manot, ar verta bandyt patrumpinti, ar geriau parduot ir nusipirkt mažesnį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manjana: 03 lapkričio 2009 - 15:34
QUOTE(manjana @ 2009 11 03, 16:09)
Nusipirkau vaikmaišį  iš Hotslings bigsmile.gif  Nu man pasirodė nerealiai patogu ir gražu  thumbup.gif 

user posted image

Pirma bandžiau slingą su žiedais - prasikeikiau ir pardaviau, visai nepatiko, o šitas daiktas labai patogus. Tik jaučiu su dydžiu prašoviau. Biškį per laisvas man  doh.gif  Kaip manot, ar verta bandyt patrumpinti, ar geriau parduot ir nusipirkt mažesnį?  g.gif

koks grožis!
kur pirkai?
turbut viskas įmanoma g.gif o kokį dydį turi?
Atsakyti
CIA jei kam idomu, yra slingu ir nesiokliu:)
Atsakyti